İlk cinsel ilişki sonrası..

Yine seksli konularda karşılaşıyoruz sisterım

Teşekkür ederim :)
O değil de niye biri gözün aydın dediğinde kulakların izmir gibi komik olmayan bir saka yapmamak için kendimi zor tutuyorum?

Yine seksli konularda karşılaşıyoruz sisterım
Ahhdahf 10 dk boşluğum olduğunda kendimi cinselliğe atıyorum. Madem yapamıyorum bari konuşayım diye herhalde ahdhaha
Bir kez daha zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor.

Teşekkür ederim :)
O değil de niye biri gözün aydın dediğinde kulakların izmir gibi komik olmayan bir saka yapmamak için kendimi zor tutuyorum?

Özellikle kontrol etmiyorum ama eşim bas ucumuza koydugundan mecbur görüyorum kalk at diyorum ama 5 dk kadar kendine gelmesi sürüyor. Ben de görmüş oluyorum

Velvette daha sonra özelden sana bir konuyla ilgili soru sormak istiyorum, musaaden varsa.

Maalesef konu olarak açabileceğim birşey değil. Çünkü açmam dahilinde linç yemeyi bırak, ev adresimi bulup evimi bile taşlayabilir, billboardlara resmim basılıp altına büyük puntolarla edepsiz yazılabilir

Bu tehlikeyi göze alamıyorum

Beni de alın konuşmaya

Edepsizlik benden sorulur

Ben adamı köşeye nasıl kıstırayım diye tavsiye almış insanım daha utanılacak versiyonu var mıdır bilemiyorum ama neden olmasın

Olur olur gelicem 1 saate eklerim

Ay M Meredith Grey için uygunsa beni de ekle merak ederim Grup muymuş neymiş o edepsizlik

Valla sen istesen karşıki dağlar cenderme der adamlar
Ahahdha ben istiyorum da iş yetiştiriyorum ya. Yoksa adam hazır kıta bekliyor

Ay M Meredith Grey için uygunsa beni de ekle merak ederim Grup muymuş neymiş o edepsizlik

Ahahdha ben istiyorum da iş yetiştiriyorum ya. Yoksa adam hazır kıta bekliyor
Ben de içimden geciriyordum seni de eklesek ne güzel olur diye
Bu arada 6. hissinin kuvvetliliğine hayran kalmamak elde değil desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…