- 21 Eylül 2017
- 2.427
- 6.110
- 158
- Konu Sahibi Meredith Grey
Incesini demedik onu bilmiyorumInce versiyon kondomlar cırt cırt gidiyor diyorlar. Ne derece doğru bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Incesini demedik onu bilmiyorumInce versiyon kondomlar cırt cırt gidiyor diyorlar. Ne derece doğru bilmiyorum
Ondan bende korkuyorum arada yokluyoruz duruyor mu diye. Kuzenimde kalmış anlatmıştı ondan bende korkuyorum
Bunu diyen arkadaşım biraz ayı galiba
Ya o değil de bende şey korkusu var. Kondom penisten çıkıp içimde kalacak falan diye. Öyle apir sapır hikayeler duymuştum. Bilinçaltima işlemiş Öyle bir ihtimal çok yüksek mi?
Kız hamilelik mevzusu değil de daha çok onu nasıl çıkaracağım mevzusu canımı sıkıyor.Söyle ki ilişkiden sonra içinden çıkarsa kalmaz. Ama fazladan beklerse penis küçüldüğü için prezervatif boşa çıkıyor yani kalabilir. Bende 2 3 kere kaldı gülme krizine girdik neyse ki ella var sıkıntı yok
Kız bu dipsiz kuyu mu hemen at elini alırsın. Benim birisinde geriye dogru kacmisti nasil biraktiysan öyle al şunu icimden dedim hemen çekti aldı korkma bisey olmuyor. Test ettim onayladımKız hamilelik mevzusu değil de daha çok onu nasıl çıkaracağım mevzusu canımı sıkıyor.
Derinde falan kalırsa cımbızla bile tutup çıkaramam ki :/
Komik hatun seni yaKız bu dipsiz kuyu mu hemen at elini alırsın. Benim birisinde geriye dogru kacmisti nasil biraktiysan öyle al şunu icimden dedim hemen çekti aldı korkma bisey olmuyor. Test ettim onayladım
Durex kullanın yırtılmaz, biz 10 kutu falan bitirdik daha 1 tane bile yırtılmadı. okey poşet gibi ve iğrenç kokuyor dıger markaları denemedim.
Bunu diyen arkadaşım biraz ayı galiba
Ya o değil de bende şey korkusu var. Kondom penisten çıkıp içimde kalacak falan diye. Öyle apir sapır hikayeler duymuştum. Bilinçaltima işlemiş Öyle bir ihtimal çok yüksek mi?
Hm benimkiler latexti ya, bir de klasik, mutlu et, karşılıklı zevk kullandım. Belki bu seriler daha kalın olduğu için yırtılmamıştır.İki kez kondom yırtıldı, ikisi de durexti, hiç güvenmiyorum.
Ben hep ikinci planı sağlama alan birisi olduğum için korkmadım (doğum kontrol hapı, implant vs)
Ayrıca daha geçen internet sitelerinde duyuru yaptılar, bir serisi var onlar çabuk patlıyor dire
Ben zaten latex olanları kullanmıyorum, kullanamıyorum alerjim var
Kız bakmadın mi adam çıkardı mi çıkarmadı mi ayrıca o da mi farketmemis kaldigini. Oha diyorum şuanBana oldu, ertesi gün düştü, bir baktım aaaaaa...............
Şaka yapmıyorum şok olmuştum
❤Komik hatun seni ya
Hm benimkiler latexti ya, bir de klasik, mutlu et, karşılıklı zevk kullandım. Belki bu seriler daha kalın olduğu için yırtılmamıştır.
Kız bakmadın mi adam çıkardı mi çıkarmadı mi ayrıca o da mi farketmemis kaldigini. Oha diyorum şuan
Benimkisinde de çilekli varAynen benimkiler de latexti ama hep elim kolum kabarıyordu sonrasında bir de malum yer meğersem alerjiymiş
Valla millet renkli kokulu tatlı vs çeşit çeşit kullanıyor özeniyorum biz anca non-latex
Benim de duş jeline alerjim var. Herkes mis kokulu duş jelleri ben hala yeşil sabunAynen benimkiler de latexti ama hep elim kolum kabarıyordu sonrasında bir de malum yer meğersem alerjiymiş
Valla millet renkli kokulu tatlı vs çeşit çeşit kullanıyor özeniyorum biz anca non-latex
çok güldümO patlayandı bu, patlayınca atmıştık ne bileyim ki yarısı kalmış içeride
Ertesi gün çıktı kendiliğinden tövbest
Benimkisinde de çilekli var
Benim de duş jeline alerjim var. Herkes mis kokulu duş jelleri ben hala yeşil sabun
Hadi ya Ben hiç jel almadım daha. Ne jeli bu uyarıcı jel miBi' şey dicem durex pleasure gel leri denediniz mi ya benim yeni favorim gidip her şeylisinden almak istiyorum
Geçen normalini aldım kasiyer kızın elinde hopladı zıpladı kız kekeliyor falan Alla Alla sen de yapıyon ben de bacım okutamadı falan kasada ahahaha
Özellikle klitoral uyarılmada çok etkili oluyorlar, benden tavsiye
Arkadaşımın kaldı.Bunu diyen arkadaşım biraz ayı galiba
Ahhadha ayol siz bakıyor musunuz adamın çıkarıp çıkarmadığına? Hiç aklıma gelmedi valla kontrol etmek.Kız bakmadın mi adam çıkardı mi çıkarmadı mi ayrıca o da mi farketmemis kaldigini. Oha diyorum şuan
Yok Kız ben daha o olaylara yeni giriş yaptım. Imkan olmadı kiBi' şey dicem durex pleasure gel leri denediniz mi ya benim yeni favorim gidip her şeylisinden almak istiyorum
Geçen normalini aldım kasiyer kızın elinde hopladı zıpladı kız kekeliyor falan Alla Alla sen de yapıyon ben de bacım okutamadı falan kasada ahahaha
Özellikle klitoral uyarılmada çok etkili oluyorlar, benden tavsiye
Hadi ya Ben hiç jel almadım daha. Ne jeli bu uyarıcı jel mi