• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel ilişki sonrası..

Ondan bende korkuyorum arada yokluyoruz duruyor mu diye. Kuzenimde kalmış anlatmıştı ondan bende korkuyorum 😂😂
Bunu diyen arkadaşım biraz ayı galiba :D

Ya o değil de bende şey korkusu var. Kondom penisten çıkıp içimde kalacak falan diye. Öyle apir sapır hikayeler duymuştum. Bilinçaltima işlemiş 🙄 Öyle bir ihtimal çok yüksek mi?

Söyle ki ilişkiden sonra içinden çıkarsa kalmaz. Ama fazladan beklerse penis küçüldüğü için prezervatif boşa çıkıyor yani kalabilir. Bende 2 3 kere kaldı gülme krizine girdik😂 neyse ki ella var sıkıntı yok 😂😂😂

Söyle ki ilişkiden sonra içinden çıkarsa kalmaz. Ama fazladan beklerse penis küçüldüğü için prezervatif boşa çıkıyor yani kalabilir. Bende 2 3 kere kaldı gülme krizine girdik😂 neyse ki ella var sıkıntı yok 😂😂😂
Kız hamilelik mevzusu değil de daha çok onu nasıl çıkaracağım mevzusu canımı sıkıyor.
Derinde falan kalırsa cımbızla bile tutup çıkaramam ki :/

Kız hamilelik mevzusu değil de daha çok onu nasıl çıkaracağım mevzusu canımı sıkıyor.
Derinde falan kalırsa cımbızla bile tutup çıkaramam ki :/
Kız bu dipsiz kuyu mu 😂 hemen at elini alırsın. Benim birisinde geriye dogru kacmisti nasil biraktiysan öyle al şunu icimden dedim hemen çekti aldı 😂 korkma bisey olmuyor. Test ettim onayladım 😂

Durex kullanın yırtılmaz, biz 10 kutu falan bitirdik daha 1 tane bile yırtılmadı. okey poşet gibi ve iğrenç kokuyor 🤢🤮 dıger markaları denemedim.

İki kez kondom yırtıldı, ikisi de durexti, hiç güvenmiyorum.
Ben hep ikinci planı sağlama alan birisi olduğum için korkmadım (doğum kontrol hapı, implant vs)
Ayrıca daha geçen internet sitelerinde duyuru yaptılar, bir serisi var onlar çabuk patlıyor dire
Ben zaten latex olanları kullanmıyorum, kullanamıyorum alerjim var:110:

Bunu diyen arkadaşım biraz ayı galiba :KK70:

Ya o değil de bende şey korkusu var. Kondom penisten çıkıp içimde kalacak falan diye. Öyle apir sapır hikayeler duymuştum. Bilinçaltima işlemiş 🙄 Öyle bir ihtimal çok yüksek mi?

Bana oldu, ertesi gün düştü, bir baktım aaaaaa...............
Şaka yapmıyorum şok olmuştum :D

İki kez kondom yırtıldı, ikisi de durexti, hiç güvenmiyorum.
Ben hep ikinci planı sağlama alan birisi olduğum için korkmadım (doğum kontrol hapı, implant vs)
Ayrıca daha geçen internet sitelerinde duyuru yaptılar, bir serisi var onlar çabuk patlıyor dire
Ben zaten latex olanları kullanmıyorum, kullanamıyorum alerjim var:110:
Hm benimkiler latexti ya, bir de klasik, mutlu et, karşılıklı zevk kullandım. Belki bu seriler daha kalın olduğu için yırtılmamıştır.

Hm benimkiler latexti ya, bir de klasik, mutlu et, karşılıklı zevk kullandım. Belki bu seriler daha kalın olduğu için yırtılmamıştır.

Aynen benimkiler de latexti ama hep elim kolum kabarıyordu sonrasında bir de malum yer meğersem alerjiymiş :D
Valla millet renkli kokulu tatlı vs çeşit çeşit kullanıyor özeniyorum biz anca non-latex :KK45:

Aynen benimkiler de latexti ama hep elim kolum kabarıyordu sonrasında bir de malum yer meğersem alerjiymiş :KK70:
Valla millet renkli kokulu tatlı vs çeşit çeşit kullanıyor özeniyorum biz anca non-latex :KK45:
Benimkisinde de çilekli var :D

Aynen benimkiler de latexti ama hep elim kolum kabarıyordu sonrasında bir de malum yer meğersem alerjiymiş :D
Benim de duş jeline alerjim var. Herkes mis kokulu duş jelleri ben hala yeşil sabun 😂😂😂

Benimkisinde de çilekli var :KK70:
Benim de duş jeline alerjim var. Herkes mis kokulu duş jelleri ben hala yeşil sabun 😂😂😂

Bi' şey dicem durex pleasure gel leri denediniz mi ya benim yeni favorim gidip her şeylisinden almak istiyorum :D
Geçen normalini aldım kasiyer kızın elinde hopladı zıpladı kız kekeliyor falan Alla Alla sen de yapıyon ben de bacım okutamadı falan kasada ahahaha :D
Özellikle klitoral uyarılmada çok etkili oluyorlar, benden tavsiye :dondurma:

Bi' şey dicem durex pleasure gel leri denediniz mi ya benim yeni favorim gidip her şeylisinden almak istiyorum :D
Geçen normalini aldım kasiyer kızın elinde hopladı zıpladı kız kekeliyor falan Alla Alla sen de yapıyon ben de bacım okutamadı falan kasada ahahaha :D
Hadi ya Ben hiç jel almadım daha. Ne jeli bu uyarıcı jel mi 😍🙈

Hadi gözün aydın anna :D

Bende 0 acı oldu ama tavuk boğazlamış gibiydi ortalık kan revan :D Hiç beklemiyordum valla şok oldum sonrasında. Neyse. Ertesi gün falan ince sızıntı gibi geldi sonra geçti.
Sen kendi kendine halletmiş olsan bile kenarlarda kalan zar parçaları olabiliyor, bazen birkaç ilişkide ancak tamamen gidiyor zar. O yüzden ikinci ilişkinden sonra da kan gelebilir. Bende öyleydi sanırım.

Bunu diyen arkadaşım biraz ayı galiba :KK70:

Arkadaşımın kaldı.

Kız bakmadın mi adam çıkardı mi çıkarmadı mi 😂 ayrıca o da mi farketmemis kaldigini. Oha diyorum şuan 😂
Ahhadha ayol siz bakıyor musunuz adamın çıkarıp çıkarmadığına? Hiç aklıma gelmedi valla kontrol etmek.

Bi' şey dicem durex pleasure gel leri denediniz mi ya benim yeni favorim gidip her şeylisinden almak istiyorum :KK70:
Geçen normalini aldım kasiyer kızın elinde hopladı zıpladı kız kekeliyor falan Alla Alla sen de yapıyon ben de bacım okutamadı falan kasada ahahaha :KK70:
Yok Kız ben daha o olaylara yeni giriş yaptım. Imkan olmadı ki :D

Back