• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel ilişki sonrası..

Karin agrisi bende de olmustu. Kanama cok fazla sizin anlattığınız kadar olmamisti. Sanki hep tuvalete sıkışmışım gibi bir his uyandırıyordu bende. Bence sizinkide normal geçer.

Ondan bende korkuyorum arada yokluyoruz duruyor mu diye. Kuzenimde kalmış anlatmıştı ondan bende korkuyorum 😂😂
Kalma sebeplerinden bazıları ;çok oral yapılması ,penise krem vb sürülmesi partnerinizin boşaldıktan sonra devam etmesi bunlardan herhangi biri neden olabilir

Merhabalar hanımlar,

Direkt olarak konuma giriyorum.

Daha önce hymen(kızlık zarı) meselesini kendi kendime hallettiğimi zannediyordum/zannediyorum. Diş eti kanaması gibi, zor fark edilecek miktarda kan gelmişti.

Bugün ilk kez vajinal yoldan ilişkiye girdim. İlişki sırasında hiç bir şekilde kan gelmedi. İlişkiden 1 saat sonra, ilk kez idrara çıkmamla birlikte neredeyse adet kanamasını andırır miktarda, ilk başta koyu kırmızı daha sonra pembe renk kan geldi.

Şu anda hafif bir karın ağrım mevcut, regl zamanı olduğu gibi. Ama 2 hafta önce regl oldum ve hiç bir zaman düzensizlik durumu yaşamadım.

Karın ağrısı olmasından dolayı acaba başka bir durumdan ötürü mü kanamam oldu diye düşündüm.

Hymenden kaynaklı bir kanama mı acaba ve bu karın ağrısının sebebi nedir?
Oncelikle tebrik edrim sonunda milli oldun.;)kizlik zari kanamasi

Benim bir kaç gun kadar her idrardan sonra pembemsi kan gelmişti peceteye ama cok az,varla yok gibiydi
ama 1 ay sızladı orası ,ya ben hassasttim yada ikimizin acemi oluşu bunu yaratti 😄
Hey gidiiii 10 yil gecti yaf :D niye bu gereksiz seyleri hatirliyorum ben :D

Hadi gözünaydın diyelim :) ve cok iyi korun artik 😊

Back