- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Teşekkür ederim :)Benim bir kaç gun kadar her idrardan sonra pembemsi kan gelmişti peceteye ama cok az,varla yok gibiydi
ama 1 ay sızladı orası ,ya ben hassasttim yada ikimizin acemi oluşu bunu yaratti
Hey gidiiii 10 yil gecti yafniye bu gereksiz seyleri hatirliyorum ben
Hadi gözünaydın diyelim :) ve cok iyi korun artik
Sen akillanmazsin
Ahahha niye kız?Sen akillanmazsin
Sen dogru olan biriyle yapmiyorsun bunu, sorun burda..Ahahha niye kız?
Geçen sevişmek iyi gelir minvalinde konuşuyordun. Şimdi seviştim diye akılsız mi oldum?
Nereden biliyorsun ki kiminle yaptığımı?Sen dogru olan biriyle yapmiyorsun bunu, sorun burda..
Ahahaha askindan geberdigin biri olmadigini biliyorum) evlenmeden olayina neden gireyim nasil biri oldugunuda biliyorum. Neyse yeni acildi banim sacma sacma seylerden ban aliyorum sirf millet bulasik oluyor diye., bu defa burdan almayimNereden biliyorsun ki kiminle yaptığımı?
Hı, evlenmeden yapma olayına değineceksen benim yetiştiğim çizgi o şekil değil.
Ah be tontriko konuşmayalı ne olmuş sana? Önceden eğlenceli bir üslubun vardı.
Ahaha merak etme, bana ban almana sebep olacak bir şey söyleyemezsinAhahaha askindan geberdigin biri olmadigini biliyorum) evlenmeden olayina neden gireyim nasil biri oldugunuda biliyorum. Neyse yeni acildi banim sacma sacma seylerden ban aliyorum sirf millet bulasik oluyor diye., bu defa burdan almayim
Hic soylemiyorumki zatenAhaha merak etme, bana ban almana sebep olacak bir şey söyleyemezsin
Kız aramızdaki hukuk eskiye dayanıyor, ondan yani.Hic soylemiyorumki zatenkac gun once olmus konusma 5 yil sonra ban veriyolar cunku bana gore konusma buraya gore polemik
Neyse daha cok gencsin yanlis yapma demek istiyorum aslinda.. bu kadar ozel birseyleri ozel biriyle yasamak dogru bana gore, oylesine cinsellik yasamis olmak icin degil. Oyleysede degilse ..
Artık değilim :)Bakire olmana çok şaşırdım
Hayırlı olsun, umarım ben de ilk deneyimimi senin ki kadar mutlu yaşarımArtık değilim :)
Umarım dilediğin gibi olur, seni mutlu etmesini bilen bir erkekle yaşadığında harika bir deneyim oluyor. O an bitmesin istiyorsun. Hafızanda tekrar tekrar yaşıyorsunHayırlı olsun, umarım ben de ilk deneyimimi senin ki kadar mutlu yaşarım
Kizlik zari koyu olmaz ki rengi acik olurMerhabalar hanımlar,
Direkt olarak konuma giriyorum.
Daha önce hymen(kızlık zarı) meselesini kendi kendime hallettiğimi zannediyordum/zannediyorum. Diş eti kanaması gibi, zor fark edilecek miktarda kan gelmişti.
Bugün ilk kez vajinal yoldan ilişkiye girdim. İlişki sırasında hiç bir şekilde kan gelmedi. İlişkiden 1 saat sonra, ilk kez idrara çıkmamla birlikte neredeyse adet kanamasını andırır miktarda, ilk başta koyu kırmızı daha sonra pembe renk kan geldi.
Şu anda hafif bir karın ağrım mevcut, regl zamanı olduğu gibi. Ama 2 hafta önce regl oldum ve hiç bir zaman düzensizlik durumu yaşamadım.
Karın ağrısı olmasından dolayı acaba başka bir durumdan ötürü mü kanamam oldu diye düşündüm.
Hymenden kaynaklı bir kanama mı acaba ve bu karın ağrısının sebebi nedir?
Cesit cesitEvet.
Biraz fazla detay olacak ama cinsellik bolumundeyiz artık.
Zor olmuştu ve 1 hafta sürmüştü ara ara kanama sonra doktora gittim.
Zarın kalın demişti : /
Muhtemelen böyle bir seydir
Bakire değilim zatenSizin yüzünüzden hanım hanımcık profilime leke gelecek
Neyse artık girdik bir yolaBacak omuza ya da buna benzer pozisyonlar başlangıç için pek uygun değil. Karın ağrısı yapar. Yani eğer bunu yapıyorsanız tarzını değiştirin. Zaten her seferinde aynısını mı yapılırmış dimi Kanama da kişiden kişiye değişir. Panik yapmayın beklemede kalın derim been.
AyBakire değilim zaten
pardon bakmadan yazmısım hahahSizin yüzünüzden hanım hanımcık profilime leke gelecek
Neyse artık girdik bir yolaBacak omuza ya da buna benzer pozisyonlar başlangıç için pek uygun değil. Karın ağrısı yapar. Yani eğer bunu yapıyorsanız tarzını değiştirin. Zaten her seferinde aynısını mı yapılırmış dimi Kanama da kişiden kişiye değişir. Panik yapmayın beklemede kalın derim been.
Ay ben de bakire değilim mesajını görünce “peki bizimle paylaştığın için teşekkürler” diye düşündümAy
pardon bakmadan yazmısım hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?