- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Baktım biraz önce de gelmiş.
Velvette, doktor herhangi bir ilaç vs vermiş miydi? Yoksa kendi kendine geçmesini mi bekledin?
Aynen oyle okunuyorHymen nasıl okunuyor ya. He-man diye okuyorum ben haha
10 gün şu an benim için fazla uzun bir süreBende ilk ilişkide 3 4 damla geldi. Sonra 3.sünde bitti ve duşa gittim kan revan içinde kaldım. 10 gün az az geldi. Doktora gittim kızlık zarından dolayı olduğunu söyledi ve baticon ile 10 gün pansuman yap dedi. Temiz tut ve ilişkiye girme 10 gün dedi.
Haha ben de zor sabretmiştim. Ama üsteleyince çok ağrı yapıyor. En azından kanamanın kesilmesini bekle. 5 gün falan sabret10 gün şu an benim için fazla uzun bir süre
Yok canım ne kusuru :)konuyu siz açmışsınız ama ben size soru sorayım, ters ilişki zor olmuyor mu zevk alabildiniz mi? ben 1 kere denemek istedim ama eşim hiç istemedi, uzun ısrar sonucu ikna ettim ama afedersin tuvaletim geldi gibi oldu hemen çıkmak istedim. sizi böyle istekli görünce merak ettim kusurum varsa affola
Bence lavman yapın hem sizin için hem eşiniz için rahat olurkonuyu siz açmışsınız ama ben size soru sorayım, ters ilişki zor olmuyor mu zevk alabildiniz mi? ben 1 kere denemek istedim ama eşim hiç istemedi, uzun ısrar sonucu ikna ettim ama afedersin tuvaletim geldi gibi oldu hemen çıkmak istedim. sizi böyle istekli görünce merak ettim kusurum varsa affola
Lavman da bağırsakları tembellestiriyor diye çekindim canım. Teşekkür ederimBence lavman yapın hem sizin için hem eşiniz için rahat olur
Teşekkür ederimYok canım ne kusuru :)
Ilk girişte penis büyükse, tuvaletiniz gelmiş gibi hissediyorsunuz. Sonra yavaş git gellerle alışıyorsunuz.
Ilk başka penise kayganlaştırıcı vs. sürmek de önemli tabii.
Ben zevk alıyorum, yaptığım kişiye bağlı olarak :)
Ay ameliyat öncesı yapılıyor canım kac kişininki tembelleşmiş eczanaye git al zaten aşırı da ters ilişkiye girme hayatımLavman da bağırsakları tembellestiriyor diye çekindim canım. Teşekkür ederim
Tabii ki ama şimdilik vajinal daha iyi gibi duruyor. Yani şu an sanki bulutların üzerinde gibi hissediyorum kendimi.Teşekkür ederimvajinal ilişkiye iyice alışınca ben tekrar gelip sorabilir miyim ikisi arasında hangisi iyiydi diye ❤
Iğrenç değil de zararlı kelimesini kullanmak daha uygun olur gibi.Ters iliskinin sagligin acisindan ne denli igrenc oldugunu biliyorsun umarim.
Onun disinda benim 1 hafta kanamam olmustu normal yani.
Iğrenç değil de zararlı kelimesini kullanmak daha uygun olur gibi.
Sürekli değil de nadiren, dikkat edilerek yapılırsa çok problem olmayacağını düşünüyorum.
Daha hiç giremedimAy ameliyat öncesı yapılıyor canım kac kişininki tembelleşmiş eczanaye git al zaten aşırı da ters ilişkiye girme hayatım
Kesinlikle.baska boyutunu bilemem ama saglik acisindan cok zararli arkadasimda kolonoskopi esnasinda cok büyük kitleler cikmisti ve kolon kanseri arastiriliyodu.doktorun ilk sordugu sordugu ters iliski yasadinmiydi.Bence igrenc diyeyim ozaman. Mikrop kapma ihtimali yuksek, buyuk tuvaletini ilerleyen yaslarda tutamama ihtimali yuksek, bir de sanirim bagirsak kanserine davetiye çıkarıyodu. Kendi vucudun ama sagligini gozardi etme lutfen.
anna boleyni merak edicem şimdi deTabii ki ama şimdilik vajinal daha iyi gibi duruyor. Yani şu an sanki bulutların üzerinde gibi hissediyorum kendimi.
Tabii birlikte olduğum erkek dolayısıyla da böyle hissediyor olabilirim :)
Anne Boleyn'mişim gibi muamele etti bana
Sonuçta orasının kapalı durması gerekiyor kaslar da ona gore. Ama ilişki ike mikrop direk girip yerleşebilir. Ben sadece meraktan sormustum, zaten anna boleyn de vajinal yoldan ilişki yaşadığına göre, aradaki farkı tanıdıkça, vajinal yola yönelecektir. Teşekkür ederim bilgileriniz içinKesinlikle.baska boyutunu bilemem ama saglik acisindan cok zararli arkadasimda kolonoskopi esnasinda cok büyük kitleler cikmisti ve kolon kanseri arastiriliyodu.doktorun ilk sordugu sordugu ters iliski yasadinmiydi.
Uykusuzluk sorunu çekiyordum, belki forumda görmüşsündür.anna boleyni merak edicem şimdi deama sevindim vajinal i sevmene ❤ demekki merak etmeme çok da gerek yokmuş bu arada mutlu olmana sevindim. Cinsellik iyi olunca ilişki de güzel yürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?