- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Ters ilişki deneyimlemiştim çok defa. Geçme ama dalga üzülüyorumSen o kadar seks ile ilgili konu actin ve bakire miydin yani
Kanama gec gelebilir. Ya da tahris olmus olabilir.
Kan idrardan gelmis olabilir(
Zorlama derken? Anlayamadim.. :/bende de kasik ve karin agrisi olmustu. zardan kaynakli diye dusunuyorum. zorlama oldu mu?
Iliskide esnasinda zorlama.Zorlama derken? Anlayamadim.. :/
Hayır ama üzerimde bir ağırlık oldu. Belki de ondan mi karın ağrısı bilemedim..Iliskide esnasinda zorlama.
Fazlasıyla normal ekstra zorlanmalarda ve de hymenin kalın olmasında genellikle yaşanılıyor ya da yırtıldıgı yer kan damarlarından daha zengindir muhtemelen kasık agrısı da normal zaten ilk oldugu için sanki baskı yapıyor gıbı hissetmıssınızdırMerhabalar hanımlar,
Direkt olarak konuma giriyorum.
Daha önce hymen(kızlık zarı) meselesini kendi kendime hallettiğimi zannediyordum/zannediyorum. Diş eti kanaması gibi, zor fark edilecek miktarda kan gelmişti.
Bugün ilk kez vajinal yoldan ilişkiye girdim. İlişki sırasında hiç bir şekilde kan gelmedi. İlişkiden 1 saat sonra, ilk kez idrara çıkmamla birlikte neredeyse adet kanamasını andırır miktarda, ilk başta koyu kırmızı daha sonra pembe renk kan geldi.
Şu anda hafif bir karın ağrım mevcut, regl zamanı olduğu gibi. Ama 2 hafta önce regl oldum ve hiç bir zaman düzensizlik durumu yaşamadım.
Karın ağrısı olmasından dolayı acaba başka bir durumdan ötürü mü kanamam oldu diye düşündüm.
Hymenden kaynaklı bir kanama mı acaba ve bu karın ağrısının sebebi nedir?
Haahhaha, çaktırma ama ben de öyle okuyorum.Hymen nasıl okunuyor ya. He-man diye okuyorum ben haha
Aa nasıl oldu oKonuyla alakasız ama sayende beğeni premsesi oldum hahahaa M Meredith Grey
Yaa ben yeni sayılırım hahaha lütfen derslerimde gosteremedıgım basarıyı burada gosteriyorum hahah çabayıda ay mutlu oldum sagollAa nasıl oldu o
Baktım biraz önce de gelmiş.Evet.
Biraz fazla detay olacak ama cinsellik bolumundeyiz artık.
Zor olmuştu ve 1 hafta sürmüştü ara ara kanama sonra doktora gittim.
Zarın kalın demişti : /
Muhtemelen böyle bir seydir
Napayım kuzucum, hep deneyimsiz erkeklerle beraberdim. Onlar da ilkim olma konusunda korkuluydularBen 7 yıllık evliyim senden daha bakire olduğumu sanıyordum.
Bu konun benim için tam hayal kırıklığı oldu
Bazı deneyimsiz erkekler de var sanırsın aşırı denemyimliler yani nasıl desem sorumluluk alma olarak düşünmüş olabilirlerNapayım kuzucum, hep deneyimsiz erkeklerle beraberdim. Onlar da ilkim olma konusunda korkuluydular
Biz de hep ters ilişkiye girdik :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?