• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel ilişki sonrası..

Sizin yüzünüzden hanım hanımcık profilime leke gelecek :KK70: :KK70:

Neyse artık girdik bir yola :KK70:Bacak omuza ya da buna benzer pozisyonlar başlangıç için pek uygun değil. Karın ağrısı yapar. Yani eğer bunu yapıyorsanız tarzını değiştirin. Zaten her seferinde aynısını mı yapılırmış dimi :KK70:Kanama da kişiden kişiye değişir. Panik yapmayın beklemede kalın derim been.
2. yapışımızda yastık bile kan oldu, nasıl becerdiysek 🤦🏻‍♀️
Bende de ne kan varmış yav, akıta akıta bir hâl oldum :D

Konunuzu yeni gördüğüm için şimdi cevap vereceğim. Bende evlenmeden 2 hafta öncesinde regl olmuştum. Evlendiğim gece çok zor farkedilecek bi noktaydı. Sabah uyandığımda regl kanaması gibi kanama başladı tam 4 gün boyunca resmen adet oldum. Sonra geçti neden öyle oldu bilmiyorum 😀

Yok canım ne kusuru :)
Ilk girişte penis büyükse, tuvaletiniz gelmiş gibi hissediyorsunuz. Sonra yavaş git gellerle alışıyorsunuz.
Ilk başka penise kayganlaştırıcı vs. sürmek de önemli tabii.
Ben zevk alıyorum, yaptığım kişiye bağlı olarak :)
Valla ben ilk deneyim de ölüyorum sanmıştım zevk falan almadım canımın acisindan :rolleyes:

Ters ilişki için mi dediğiniz şey geçerli yoksa vajinal ilişki için mi? :)
Her ikisi de😀😀 ters ilişki her defasında aynı acıyı yaşatıyor ve ben çok rahatsız oluyordum adama resti çektim 3 senedir yasak yaptırmıyorum 😂😂 ama vajinal ilişkide de ilk gece çok zorlandım

Libidosu fazlasiyla yuksek farkli deneyimleri olan bir bayansin ...Hamile kalmanda kaçinilmaz muhtemel...
Kalsan ne yapacaksin kurtaj mi ?
Konu ben olunca biraz sansasyonel durumların yaşanabilme ihtimali olabiliyor, ne yazık ki :(

Partnerimle kondomla korunduk lakin kondom bittiği için ah nasılsın bilinçsiz davranabildim geri çekilme yöntemi uyguladık birkaç kere.
Şimdi umarım olmaması gereken bir şey olmamıştır diye diken üzerindeyim.

Bir daha hiç bir şekilde taviz vermeyeceğim ama. Öyle bir durum gerçekleşirse yapabileceğim tek bir seçenek var çünkü ve hiç hoşuma giden bir şey değil..

Konu ben olunca biraz sansasyonel durumların yaşanabilme ihtimali olabiliyor, ne yazık ki :KK43:

Partnerimle kondomla korunduk lakin kondom bittiği için ah nasılsın bilinçsiz davranabildim geri çekilme yöntemi uyguladık birkaç kere.
Şimdi umarım olmaması gereken bir şey olmamıştır diye diken üzerindeyim.

Bir daha hiç bir şekilde taviz vermeyeceğim ama. Öyle bir durum gerçekleşirse yapabileceğim tek bir seçenek var çünkü ve hiç hoşuma giden bir şey değil..
Yani kondom bittiyse ertesi gün hapı kullanabilirdin. Çünkü genellikle gebelik istenmediği zamanlarda daha çabuk oluyor.

Bunu diyen arkadaşım biraz ayı galiba :KK70:

Ya o değil de bende şey korkusu var. Kondom penisten çıkıp içimde kalacak falan diye. Öyle apir sapır hikayeler duymuştum. Bilinçaltima işlemiş 🙄 Öyle bir ihtimal çok yüksek mi?
içerde kalma konusu malesef var oda şundan oluyor (pek hoşlanmıyorum tabi) ama erkek boşaldıktan sonra içerde fazlaca kalırsa veya sizi boşaltmak için kendi boşalsa bile fedakarca devam ederse pörsüyen penisten dolayı hoop prezervatif içerde maalesef :( bazen oluyor da yine aklıma geldi ama çokta problem değil zaten az önce içerdeydi ha içi boşken içerde ha içi doluyken içerde çok fark etmez aslanda takıntı işte :)

Back