- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Edepsizlik deyince akla ilk gelen o olduBen de içimden geciriyordum seni de eklesek ne güzel olur diye
Bu arada 6. hissinin kuvvetliliğine hayran kalmamak elde değil desem
Hanımların dikkatine, libido makinesi ayağınıza geldi. Fantezili, fetişli seks yapılır. Beş dakikada yapılır, hemen teslim edilir.M Meredith GreyLyanna Mormont
Üçümüzün bir araya gelmesini bu forumun libido çatısı kaldırmaz zaten
Anlatacak olan sensin zaten, sensiz başlayamayız.Kızlaaar ben çıkıyorum, 15.30 gibi gelirim.
Noğluuur bensiz başlamayın sohbete, dersime dikkatine veremem
Hadi libidonuza sağlık bebeklerim, görüşürük
Yüzde 15 ihmal varBunu diyen arkadaşım biraz ayı galiba
Ya o değil de bende şey korkusu var. Kondom penisten çıkıp içimde kalacak falan diye. Öyle apir sapır hikayeler duymuştum. Bilinçaltima işlemişÖyle bir ihtimal çok yüksek mi?
Kalma sebeplerinden bazıları ;çok oral yapılması ,penise krem vb sürülmesi partnerinizin boşaldıktan sonra devam etmesi bunlardan herhangi biri neden olabilirOndan bende korkuyorum arada yokluyoruz duruyor mu diye. Kuzenimde kalmış anlatmıştı ondan bende korkuyorum
Aynı şeyi düşündümSen o kadar seks ile ilgili konu actin ve bakire miydin yani
Kanama gec gelebilir. Ya da tahris olmus olabilir.
Kan idrardan gelmis olabilir(
Siz benle alaay ediyoor :'(Aynı şeyi düşündüm
Hayır o kadar isteklisin oğlanın boynunu morarttın falan o yüzden bakire olmadığını düşünüyordumSiz benle alaay ediyoor :'(
Bana kalsa bakire kalmazdım ya benim bebeler tirt çıktı. Vajinal yoldan yapmak istemediler, ters ilişki istediler.Hayır o kadar isteklisin oğlanın boynunu morarttın falan o yüzden bakire olmadığını düşünüyordum
O zaman onlar bebedir gerçekten yoksa senin gibi istekli bir hatunla kim birlikte olmak istemez kiBana kalsa bakire kalmazdım ya benim bebeler tirt çıktı. Vajinal yoldan yapmak istemediler, ters ilişki istediler.
Yaa en hassas noktamdan vurdun güzel iltifatın ileO zaman onlar bebedir gerçekten yoksa senin gibi istekli bir hatunla kim birlikte olmak istemez ki
Oncelikle tebrik edrim sonunda milli oldun.Merhabalar hanımlar,
Direkt olarak konuma giriyorum.
Daha önce hymen(kızlık zarı) meselesini kendi kendime hallettiğimi zannediyordum/zannediyorum. Diş eti kanaması gibi, zor fark edilecek miktarda kan gelmişti.
Bugün ilk kez vajinal yoldan ilişkiye girdim. İlişki sırasında hiç bir şekilde kan gelmedi. İlişkiden 1 saat sonra, ilk kez idrara çıkmamla birlikte neredeyse adet kanamasını andırır miktarda, ilk başta koyu kırmızı daha sonra pembe renk kan geldi.
Şu anda hafif bir karın ağrım mevcut, regl zamanı olduğu gibi. Ama 2 hafta önce regl oldum ve hiç bir zaman düzensizlik durumu yaşamadım.
Karın ağrısı olmasından dolayı acaba başka bir durumdan ötürü mü kanamam oldu diye düşündüm.
Hymenden kaynaklı bir kanama mı acaba ve bu karın ağrısının sebebi nedir?
Çok teşekkür ederim ki ❤Oncelikle tebrik edrim sonunda milli oldun.kizlik zari kanamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?