- Emoji Skoru
- 110
- Puanlar
- 18
Her kadın her erk aynı kefeye konmaz canım hatırlatirimMerhaba polyanna :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her kadın her erk aynı kefeye konmaz canım hatırlatirimMerhaba polyanna :)))
Her kadın her erk aynı kefeye konmaz canım hatırlatirim
By canim by:))Kimi karalamisim pardon biraz onceki uyeye sordugum soruyu diyorsan karalamadim aciklama istedim. Siz arti ona buna her seye yorum yapmaktan okudugunuzu da anlayamiyorsunuz anlasilan. Ay kiyamam yaaaa yazik size. Dikkat et kendine lutfenn.by
Hahahah senin gibi yani. Çok meşgul iş kadını senin ne işin var burda derler adamaİşin gücün yok çok normal bekçi hanım başka napicaksiniz ki :))
Hahahah senin gibi yani. Çok meşgul iş kadını senin ne işin var burda derler adama![]()
'Temiz' yaşamakErkek ben yapmadım temiz yaşadım v.b şeyler söyler. Peki bu durumdaki kadın söyleyebilir mi söyleyemez çünkü ortada kanıt var kızlık zari bozulmuştur demek istediğim bu
Konu gene amacından sapmıştır hayırlı olsun:)
Çünkü namus sadece bizde var :)Hepimiz kadınız biraz da hemcinslerimizi koruyalım yahu erkekleri yine başa çıkarmayalımbu kin öfke nedendir
Hepimiz kadınız biraz da hemcinslerimizi koruyalım yahu erkekleri yine başa çıkarmayalımbu kin öfke nedendir
Aynen çok doğru çok merak ediyorum acaba eşim benim çok sevgilim oldu eşimin yüzüne nasıl bakarım diye düşündü mü hiç bende bunu çok merak ediyorumÇünkü namus sadece bizde var :)
Erkeklerde öyle bir şey yok, namussuz dersek ortalığı inletirler ama namusu sadece bizde ararlar.
Duyanda felsefi açıklama yaptı sanacakYahu siz hepiniz mi oruç tuttunuz beyin devreleriniz mi yandı :))))))) yazdığımı heceleyerek okuyun anlayamiyorsaniz![]()
Çok doğru.Zaten birbirimizi koruyabilsek varya şu dünya bembeyaz pamuk gibi olucak
Duyanda felsefi açıklama yaptı sanacaknormal hayatta ne kadar sünepe var sanalda aslan kesilir zaten. zeki, modern, laik bi kadın olarak yazdiklarimi 1 kere okuduğunda anlayacağını düşünüyor noktayi koyuyorum. Tartismaya kapaliyim daha gidip kocamin ayaklarini yikiycam
![]()