• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel birliktelik sonrası korku

Kimi karalamisim pardon biraz onceki uyeye sordugum soruyu diyorsan karalamadim aciklama istedim. Siz arti ona buna her seye yorum yapmaktan okudugunuzu da anlayamiyorsunuz anlasilan. Ay kiyamam yaaaa yazik size. Dikkat et kendine lutfenn.by
By canim by:))

22 yasinda bir insansaniz doktora gorunun madem
Her insan vücudu ayni degildir belki anormal bir sey oldu en iyisi doktordan teyit etmek.

@Benrii bence konunu kapattır. Bu platformda bu konu konuşulamıyor maalesef. En iyisi bir doktora gitmen

Erkek ben yapmadım temiz yaşadım v.b şeyler söyler. Peki bu durumdaki kadın söyleyebilir mi söyleyemez çünkü ortada kanıt var kızlık zari bozulmuştur demek istediğim bu
'Temiz' yaşamak :-)
Ters ilişki yaşayan hatta defalarca başka başka insanlarla yaşayıp zarı orda olduğu için temiz olur mu bir insan ?
Bu kadının da belli olmaz o zaman o da temiz sayılıyor değil mi ?

Ben gözümü açtım eşimi gördüm 20 yasında evlendim 4 yıla yakındır evliyim,eşim benden yaşça büyük ve kız arkadaşıda çok olmuş . bende evlendiğimde eşimin ilkiyim eşim ilk kez benle konuşmuş hayatında diye saf saf inanıyordum. evlendıkten çok sonra öğrendim bi çok kız arkadaşı olduğunu geçmişte ne yaşadığını bilmem ama benim eşim kızlarla onu yaptı bunu yaptı geçmişinde diye ayrılacak halinde yok yanı çünkü beni ilgilendirmez. Eşine sadık kalan çok nadirdir erkek sayısı.

Alinti yapamadim ama yazayim erkeklerin de iliskiye girip girmedigi anlasiliyor
Esimle evlendikten 4 ay sonra iliskiye girebildik tecrubesiz insan her zaman anlasilir. Konu sahibi sizce hata mi yaptim dememis ki. Basina boyle bir sey gelen varsa yazmasini istemis. Kimseden ögüt beklemiyor.

Ayrıca konu sahibi size işin doğruluğunu yanlışlığını sormamis.
Kocaman insan dilediği gibi birlikte olur, ilerde pisman olursada hiç kimseyi bağlamaz.
Herkesin doğruları aynı değil, herkesin yaşayış biçimi hayata bakış açısı aynı değil.
Ayrıca benim eşim benden önce 100 kişiyle birlikte olmuş olsun banane ya hu?
Olmuş bitmiş bir olay. Beni aldatmadigi surece beni neden baglasin ki bu durum. Gerçekten çok farklı düşünceler var hayretler içinde okuyorum

Hepimiz kadınız biraz da hemcinslerimizi koruyalım yahu erkekleri yine başa çıkarmayalım :KK11:bu kin öfke nedendir
Çünkü namus sadece bizde var :)
Erkeklerde öyle bir şey yok, namussuz dersek ortalığı inletirler ama namusu sadece bizde ararlar.

Çünkü namus sadece bizde var :)
Erkeklerde öyle bir şey yok, namussuz dersek ortalığı inletirler ama namusu sadece bizde ararlar.
Aynen çok doğru çok merak ediyorum acaba eşim benim çok sevgilim oldu eşimin yüzüne nasıl bakarım diye düşündü mü hiç bende bunu çok merak ediyorum :halay:

Yahu siz hepiniz mi oruç tuttunuz beyin devreleriniz mi yandı :))))))) yazdığımı heceleyerek okuyun anlayamiyorsaniz :duduk:
Duyanda felsefi açıklama yaptı sanacak:KK70: normal hayatta ne kadar sünepe var sanalda aslan kesilir zaten. zeki, modern, laik bi kadın olarak yazdiklarimi 1 kere okuduğunda anlayacağını düşünüyor noktayi koyuyorum. Tartismaya kapaliyim daha gidip kocamin ayaklarini yikiycam:D

Duyanda felsefi açıklama yaptı sanacak:KK70: normal hayatta ne kadar sünepe var sanalda aslan kesilir zaten. zeki, modern, laik bi kadın olarak yazdiklarimi 1 kere okuduğunda anlayacağını düşünüyor noktayi koyuyorum. Tartismaya kapaliyim daha gidip kocamin ayaklarini yikiycam:KK70:

Normal hayatta karşılaşmak isterdim seninle sunepeligimi göstermek için :sopa: hadi git yıka bakalım buralarda çok takılma :cool:

Back