• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel birliktelik sonrası korku

22 23 yaşına gelmiş bir bireyim herkesin ne yaptığı nasıl yaptığı kimi ilgilendirir ki özgür ve laik bir ülkedeyiz umarım o kadar yobaz insanlar yoktur forumda
Ozgur bir ulke de yasadigin dogruda bunun laiklikle ne alakasi var. Ayrica evlenmeden birlikte olmayi dogru bulmayanlar neden yobaz oluyor acaba. Bu kafayi degistirin bence. Iyi ki yobaz kelimesini ogrenmissiniz. Sizin gibilere gore sizin gibi olmayan herkes yobaz. Insallah ilerde bu yaptigina pisman olmazsin...

Burdaki konu sahibi disindaki herkes dis mandal olur, siz de dahil. Dolayisiyla sizi de beni de ilgilendirmez.
Elestiri olumlu da olur, olumsuz da. Dolayisiyla siz de olmuyorsunuz yine.
Niyetim tartismaya girmek degil.
İsteyen istedigini yapsin.
Ama buraya konu aciyorsaniz, olumlu da olumsuz da yorumlara acik olmalisiniz.
Olumsuz yazanlara da ahlak bekcisi, yobaz olarak nitelendirmek kimsenin haddine degil!
İyi aksamlar.

Ben konu sahibini elestirmiyorum siz beni, konu sahibini ve bizim gibi düşünen insanları eleştiriyorsunuz ki "Ahlak bekcisi" terimini kullandınız çünkü bunu ben söylemiştim bi kaç yorum önce. Ayrıca madem olumsuz yorum yazanları yobaz, ahlak bekcisi diye nitelendirmek kimsenin haddi değil ise siz ve sizin gibilerin misal bu kızcağıza olumsuz yorum yapmanız da haddinize değil :) kadın kadını korusun yeterince dar kafalı tipler var.. saygılar efenim iyi akşamlar..:KK200:

Ben konu sahibini elestirmiyorum siz beni, konu sahibini ve bizim gibi düşünen insanları eleştiriyorsunuz ki "Ahlak bekcisi" terimini kullandınız çünkü bunu ben söylemiştim bi kaç yorum önce. Ayrıca madem olumsuz yorum yazanları yobaz, ahlak bekcisi diye nitelendirmek kimsenin haddi değil ise siz ve sizin gibilerin misal bu kızcağıza olumsuz yorum yapmanız da haddinize değil :) kadın kadını korusun yeterince dar kafalı tipler var.. saygılar efenim iyi akşamlar..:KK200:

pardon Allah bekcisi mi?? Ahlak bekcisi yazacaktiniz herhalde.
Sizinle tartismak istemiyorum su mubarek gunde.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Hoscakalin.

Konu sahibi ilişkiden dolayı pişmanım, ölüyorum demiyor ki kanama olması normal mi diyor. Yeni evlendim kanamam oldu deseydi bu kadar sorun etmezdiniz değil mi? ama açık açık sevgilimle ilişki yaşadım diyince hemen sonuçlarına katlan diyorsunuz. Danışıyor işte neden kötü yorumlar yapıyorsunuz ki?

Hayret ahlak bekçileri gelmemiş hala.
Ahlak bekçisi değilim ama bu durumu normalleştirme fikrine saygı bekliyorsanız bu durumu yanlış bulanlara da aynı ölçüde saygı duymalısınız. Herkes hakaret etmeden istediği fikri dile getirip savunabilmeli ama biz bitürlü yapamıyoruz bunu nedense. Konunun bağlamı zaten bambaşka orası ayrı.

Ozgur bir ulke de yasadigin dogruda bunun laiklikle ne alakasi var. Ayrica evlenmeden birlikte olmayi dogru bulmayanlar neden yobaz oluyor acaba. Bu kafayi degistirin bence. Iyi ki yobaz kelimesini ogrenmissiniz. Sizin gibilere gore sizin gibi olmayan herkes yobaz. Insallah ilerde bu yaptigina pisman olmazsin...

"Ayrica evlenmeden birlikte olmayi dogru bulmayanlar neden yobaz oluyor acaba. " siz konuyu anlamamışsınız. Evlenmeden birlikte olmak doğru birseydir, bişeyler yaşamak için evlenmeyi bekleyenler ne kadar yobaz demiyor. Yaşadığım hayatı kınayan insanlar yobaz diyor. Yani diyor ki, benim hayatım, benim yaşantım, dışarıdan biri müdahale etmemeli ve haddi olmayan cümleler kurmamalı. Anladınız ?

Dün erkek arkadaşımla ilk birlikteliğimi yaşadım çarşafta çok fazla kan vardı korunma yoluyla ilişki yaşamış olmamıza rağmen ön sevişme de sürtünürken boşalmış olabileceği ihtimaline karşılık ilişki sonrası da ella ertesi gün hapı attım yaklaşık 12 13 saat kanamam oldu bugün öğleden sonra da kanamam kahverengi akıntıya dönüştürdü sizce sebebi nedir ? Normal mi doktora gitmeli miyim ?
İlk olduğu için olblr için tmzlnıodur yada çok zorlnmış ondan olmuştur. Geçer bı iki gune

"Ayrica evlenmeden birlikte olmayi dogru bulmayanlar neden yobaz oluyor acaba. " siz konuyu anlamamışsınız. Evlenmeden birlikte olmak doğru birseydir, bişeyler yaşamak için evlenmeyi bekleyenler ne kadar yobaz demiyor. Yaşadığım hayatı kınayan insanlar yobaz diyor. Yani diyor ki, benim hayatım, benim yaşantım, dışarıdan biri müdahale etmemeli ve haddi olmayan cümleler kurmamalı. Anladınız ?
Malesef siz bu konuya tahrik edici bir cümle yazmasaydınız hiç tartışma olmayacaktı. Cevaplar da konu sahibine değil size geliyor. Daha fazla kaşımasanız

Sanırım zaten zarım da kalındı normalinden çünkü gerçekten çok acı hissettim arkadaşlarımdan hiç hissetmedim hiç kanama yaşamadım diyenler bile olmuştu
Seni eleştirmek için değil de merakimdan soruyorum canım ☺ileride başka birisi ile evlenirsen daha önce başka bir erk birlikte olduğunu soyleyebilcen mi

Kaşınmayin o zaman :) Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ya beni bi tatile yollar mısın 2,3 gün yoksa herkese saydiricam burda ringte gibi hissediyorum :)
Ben kaşınmıyorum da , hem sataşıp hem de suçlu çıkarmaya çalışıyosunuz insanları. Kimse gelip bir ithamda bulunmamışken siz başka görüşlere saygı duymayıp itham ettiniz.

Kim karisiyor ki zaten konu sahibinin hayatina yapacagini yapmis. Bu devirde insan kendi evladina soz dinletemiyor kadinlar kulubundeki uyelerin lafi mi dinlenecek. Herkes kendince yorumunu yapiyor. Ama millet en ufak bir seyde ya yobaz ya ahlak bekcisi ya da geri kafali diye itham edilmemeli. Her insan farklidir. Kimine gore normal olan sey bir baskasina gore anormal olabilir.. umarim sizde benim ne demek istedigimi anlamissinizdir. Sevgilerrr.

Ben kaşınmıyorum da , hem sataşıp hem de suçlu çıkarmaya çalışıyosunuz insanları. Kimse gelip bir ithamda bulunmamışken siz başka görüşlere saygı duymayıp itham ettiniz.

Canımsın, sorularıma cevap alamadım zaten başka yöne saptiniz çevirin çevirin :)

Back