• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel birliktelik sonrası korku

22 23 yaşına gelmiş bir bireyim herkesin ne yaptığı nasıl yaptığı kimi ilgilendirir ki özgür ve laik bir ülkedeyiz umarım o kadar yobaz insanlar yoktur forumda
Oraya buraya yobaz diye yaftalamak yerine doktora gidin 22-23 yaşındaki birey :) kimse bişey demeden atarlanmak ne diye

Eğer çok fazla kanama olmadıysa normal cankm ama o hap insanın regl düzenini alt üst ediyor

Rahim ağzıyla vajinanın birleştiği yerde yırtılma olmuş bir tanıdığımda , onun gibi bişey olabilir. doktora görünün. acil olabilir.
Teşekkür ederim en iyisi pazartesi doktora görünmek içimde ki şüpheden de kurtulmuş olurum en azından

Est. asla kavga çıkarmak değil amacım sadece kimsenin kişisel tercihlerine kimsenin karışamayacağını düşünüyorum ,

Doktora git bence, ben öyle uzun süreli kanama olmaz diye düşünüyorum, reglisi bile iki gün süren bir insan olarak, hemen soluğu doktorda almıştım böyle bir durumda :)

Çok mu zorlandınız ilişki sırasında yeterince ön sevişme olmadan mı başladınız?

Çünkü konuyu ben başlattım.
Hazır çıkmamışken konudan kopmasaydık

Est. asla kavga çıkarmak değil amacım sadece kimsenin kişisel tercihlerine kimsenin karışamayacağını düşünüyorum ,
Karışamaz zaten de öyle bi yorum gelmemişken ciddi cevap vermeniz komik geldi. Kanama devam ediyorsa pazartesini beklemeyin. muhtemelen önsevişmeden dolayı rahatça birleşme oldu ama zarın balon gibi bişey olduğunu düşünüp sonuna kadar zorladığı için rahim ağzına yani rahim duvarına çarptı ve zedeledi. Çok acı çekmenizin sebebi de o. Eğer zedelenme varsa bi an önce müdahale edilmeli çünkü çok hassas bir bölge yaralanmalarda mikrop kapma olasılığınız çok yüksek

Aykırı yorumları yobazlık ve ahlak bekciligi olarak gören arkadaşlar, o zaman böyle konular açmayın.
Madem sizler kadar "modern" olmak gerekiyor, biz olamiyoruz.
Modernlik bilincli olmayi beraberinde getirir.
Sonucuna katlanamayacaginiz seyleri yapmamak da bilincli olmaktan gecer.
Bilginize.

Canım, kişisel tercihler dış kapının dış mandallarını ilgilendirmez. İnsanların hayatını eleştirince de modern olmuyorsunuz kusura bakma :)

Hazır çıkmamışken konudan kopmasaydık

Karışamaz zaten de öyle bi yorum gelmemişken ciddi cevap vermeniz komik geldi. Kanama devam ediyorsa pazartesini beklemeyin. muhtemelen önsevişmeden dolayı rahatça birleşme oldu ama zarın balon gibi bişey olduğunu düşünüp sonuna kadar zorladığı için rahim ağzına yani rahim duvarına çarptı ve zedeledi. Çok acı çekmenizin sebebi de o. Eğer zedelenme varsa bi an önce müdahale edilmeli çünkü çok hassas bir bölge yaralanmalarda mikrop kapma olasılığınız çok yüksek
İlginiz için teşekkür ederim 1-3 gün arası lekelenme tarzı kan gelmesi normalmiş yarın da bakacağım olmadı doktor yolu çok teşekkürler iyi akşamlar

Muhtelemen adetin yakın olduğu için fazla kanama olmuş. Ellanin da Yan etkisi olabilir

Aykırı yorumları yobazlık ve ahlak bekciligi olarak gören arkadaşlar, o zaman böyle konular açmayın.
Madem sizler kadar "modern" olmak gerekiyor, biz olamiyoruz.
Modernlik bilincli olmayi beraberinde getirir.
Sonucuna katlanamayacaginiz seyleri yapmamak da bilincli olmaktan gecer.
Bilginize.

iyide bu konuda sonucuna katlanamama durumu yok ki..
konu sahibesi gayet yaptığının arkasında..

Canım, kişisel tercihler dış kapının dış mandallarını ilgilendirmez. İnsanların hayatını eleştirince de modern olmuyorsunuz kusura bakma :)

Burdaki konu sahibi disindaki herkes dis mandal olur, siz de dahil. Dolayisiyla sizi de beni de ilgilendirmez.
Elestiri olumlu da olur, olumsuz da. Dolayisiyla siz de olmuyorsunuz yine.
Niyetim tartismaya girmek degil.
İsteyen istedigini yapsin.
Ama buraya konu aciyorsaniz, olumlu da olumsuz da yorumlara acik olmalisiniz.
Olumsuz yazanlara da ahlak bekcisi, yobaz olarak nitelendirmek kimsenin haddine degil!
İyi aksamlar.

Back