• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel birliktelik sonrası korku

Hanımlar mübarek günlerin hatırına son bir defa daha ikaz ediyorum.

Konu sizler için hassas olabilir, farklı düşünüyor olabilirsiniz, kimseninde normalleştirdiğini zannetmiyorum ama erişkin bir birey kendi hür iradesiyle birlikte olmuşsa ve sorunu yaşadığı kanamaysa, tıbbi sorunu üzerine yorum yapmak gerekir.
Özel hayat insanların kendilerini bağlar, biz öğüt isterlerse öğüt verebiliriz diğer türlü özel hayatlarına müdahale etme hakkımız yok değil mi?

Kim karisiyor ki zaten konu sahibinin hayatina yapacagini yapmis. Bu devirde insan kendi evladina soz dinletemiyor kadinlar kulubundeki uyelerin lafi mi dinlenecek. Herkes kendince yorumunu yapiyor. Ama millet en ufak bir seyde ya yobaz ya ahlak bekcisi ya da geri kafali diye itham edilmemeli. Her insan farklidir. Kimine gore normal olan sey bir baskasina gore anormal olabilir.. umarim sizde benim ne demek istedigimi anlamissinizdir. Sevgilerrr.

Her insan farklıdır. Ve kimse kimsenin hayatına olumsuz yorum YAAAA PAAAA MAAAAAZ. Evet millet en ufak bişeyde tanımadığı insanları da karaliyor değil mi ? Siz daha iyi bilirsiniz ? Öpüyorum.

Canımsın, sorularıma cevap alamadım zaten başka yöne saptiniz çevirin çevirin :)
ben direk konu sahibine yazdım. Hangi sorunuza cevap vermem gerekiyordu? Çevirdiğim bişey de yok. Herkes kendi hayatını yaşıyor. Kimin kimle naptığı beni ilgilendirmiyor. Ancak sevgilisi evli falan olsaydı yani işin için bir aldatma falan olsaydı eleştirirdim. İlk yorumumdan itibaren okursanız sevinirim.

Seni eleştirmek için değil de merakimdan soruyorum canım ☺ileride başka birisi ile evlenirsen daha önce başka bir erk birlikte olduğunu soyleyebilcen mi
Acaba bi erkekte başkalarıyla birlikte olduğunu karısına söyleyebilecek mi ya da yüzüne nasıl bakarım karımın mı diyecek?

Acaba bi erkekte başkalarıyla birlikte olduğunu karısına söyleyebilecek mi ya da yüzüne nasıl bakarım karımın mı diyecek?
Bir erk başkası ile birlikte olup.olmadığını anlayamazsin yada anlayamayız ama kadınların anlaşılıyor canım bunu gayet iyi biliyoruz çoğu erk var ki anladıktan sonra boşanıyor yada bırakıyor hiç mi duymuyoruz böyle olayları sanki

Bir erk başkası ile birlikte olup.olmadığını anlayamazsin yada anlayamayız ama kadınların anlaşılıyor canım bunu gayet iyi biliyoruz çoğu erk var ki anladıktan sonra boşanıyor yada bırakıyor hiç mi duymuyoruz böyle olayları sanki

Susayım susayım dedim de son bişey dicem bi erkeğin hayatı boyunca biriyle beraber olup olmadığını anlayamaz misiniz ???? Erkek kadınsız yaşayabilir mi yahu öyle düşünün.

Nedense kadınlar hata yapınca kocalarının yüzüne nasıl bakacak olur, erkekler aynısını yapınca o 'erkek' olur.
Ya yazdıklarımı doğru okur musun!Burada erk yapabilir kadın yapamaz olayını tartışmıyoruz erk yapınca kadın nasıl anlicak yoksa erk kızlık zari mi var ben bilmiyorum

Evli misiniz bilmiyorum ama eşinizin evlenmeden önce sevgilisiyle birlikte olduğunu duysanız eşinizden boşanır mısınız?

Oraya buraya yobaz diye yaftalamak yerine doktora gidin 22-23 yaşındaki birey :) kimse bişey demeden atarlanmak ne diye

Peşinen atarlaniyo ki sesi çıkmasın kimsenin. Birisi de ahlak bekçileri hala gelmemis hayret demiş. Iftardaydik bacim ahlak bekciler birliği olaraktan. Ahanda geldimmmm :KK54: o değil de 3 5 ay sonra "zar diktirecek doktor ariyorum yardim lutfeyynn kinayacaklar konuma yazmasin " deme sakın 22-23 yasindaki birey:bicak:

Susayım susayım dedim de son bişey dicem bi erkeğin hayatı boyunca biriyle beraber olup olmadığını anlayamaz misiniz ???? Erkek kadınsız yaşayabilir mi yahu öyle düşünün.
Erkek ben yapmadım temiz yaşadım v.b şeyler söyler. Peki bu durumdaki kadın söyleyebilir mi söyleyemez çünkü ortada kanıt var kızlık zari bozulmuştur demek istediğim bu

Ya yazdıklarımı doğru okur musun!Burada erk yapabilir kadın yapamaz olayını tartışmıyoruz erk yapınca kadın nasıl anlicak yoksa erk kızlık zari mi var ben bilmiyorum

Ahahha bende diyorum ki kadın bi erkeğin hiç biriyle beraber olmadığına inanması için polyanna olması lazım. 2 bacak arasında değil canım bazı şeyler, yukarıda.

Ahahha bende diyorum ki kadın bi erkeğin hiç biriyle beraber olmadığına inanması için polyanna olması lazım. 2 bacak arasında değil canım bazı şeyler, yukarıda.
Çoğu erk için namus iki bacak arasında oluyor ama. Ayrıca ben eşimden yüzde yüz eminim bu konuda ☺Her erk bir olacak diye bir kaide yok

Peşinen atarlaniyo ki sesi çıkmasın kimsenin. Birisi de ahlak bekçileri hala gelmemis hayret demiş. Iftardaydik bacim ahlak bekciler birliği olaraktan. Ahanda geldimmmm :KK54: o değil de 3 5 ay sonra "zar diktirecek doktor ariyorum yardim lutfeyynn kinayacaklar konuma yazmasin " deme sakın 22-23 yasindaki birey:bicak:

İşin gücün yok çok normal bekçi hanım başka napicaksiniz ki :))

Her insan farklıdır. Ve kimse kimsenin hayatına olumsuz yorum YAAAA PAAAA MAAAAAZ. Evet millet en ufak bişeyde tanımadığı insanları da karaliyor değil mi ? Siz daha iyi bilirsiniz ? Öpüyorum.
Kimi karalamisim pardon biraz onceki uyeye sordugum soruyu diyorsan karalamadim aciklama istedim. Siz arti ona buna her seye yorum yapmaktan okudugunuzu da anlayamiyorsunuz anlasilan. Ay kiyamam yaaaa yazik size. Dikkat et kendine lutfenn.by

Back