• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel birliktelik sonrası korku

Farklı bir bakış açısı.
Ama birini sevmek, saygı duymak, beraber olmakla çocuk sahibi olmak aynı şey değil ki. Evli olan milyonlarca kadında çocuk sahibi olmak istemiyor mahalle baskısıyla alakası yok.
Su an evlensem bende sıkı sıkı korunurum çünkü asla çocuk dusunmuyorum, bir çocuğa bakmak, onu sağlıklı bir şekilde büyütmek çok Önemli ve onu hakkıyla yapan çok çok az kişi var keza bende o çoğunlukta görüyorum şimdi kendimi.
Ve ayrıca konu sahibi yobaz kelimesini evlenmeden cinsel ilişki yaşamaya karşı olanlar için söylemedi, gelip sen utanmıyor musun bekar halinle sevismeye deyip taşlama hakkini dahi kendinde bulacak densizlere söyledi.
Velhasıl böyle işte, korunmanın mahalle baskısıyla alakası yok sevişen herkes çocuk sahibi olmak istemiyor ve bu çok doğal.
zaten korunmuslar ve ertesi gün hapı ilerde insana sorun çıkarabilecek ağır hormonlar içerir bence bir kadın Allah korusun tecavüze uğramadikça kullanmamali. ayrıca yobaz kelimesini konu sahibi daha kimse birşey yazmadan kullanmış.

zaten korunmuslar ve ertesi gün hapı ilerde insana sorun çıkarabilecek ağır hormonlar içerir bence bir kadın Allah korusun tecavüze uğramadikça kullanmamali. ayrıca yobaz kelimesini konu sahibi daha kimse birşey yazmadan kullanmış.

Daha kimse bişey yazmadan değil ben konuyu açtığım için kullanmış ve herkes de üstüne alınmış maşallah.

@Benrii gerçi olan olmus ama söylemek istiyorum sadece. Ben kınamak için değilde üzülüyorum böyle olmasına. Sadece senin için değil bu konuyu okuyacak olanlar içinde yazmak istiyorum . Tabi senin kararın , seni zorla ikna edecek değilim. Nikah vs insanlara yobazlık gibi geliyor ama aslında şu kimseye güven olmayan ortamda kadının haklarını korumak icin getirilmiş dini açıdan. Sen şimdi mutlusun, bu oğlana güveniyorsun ama insan kaç yıllık eşine güvenemiyor değilmi. Tamam evlenmek zorunda değiliz diyeceksin ama ilerde evleneceğin insan sana bu yüzden sorun çıkaracak, istemeyecek belki. Öyle biriyle evlenmem diyeceksin ama işte dünyanın binbir türlü hali var. Sen gerci bunları eminim düşünmüşsündür .
Mesele bekaret de değil aslında, böyle şeylerin insanın eşiyle yaşamasını gerektiğini düşünüyorum, bu erkek içinde geçerli. Çünkü benim inancım bunu söylüyor. Ne toplum baskısı ne yetişme tarzı ne de başka bişey , dediğim gibi sen belki beni saçma bulacaksın ama vicdanımın sesi beni bunlara yazmaya itti sadece..

Geçen ay zaten normalinden geç olmuştum ama bekklenen regl günüm haziranın 6 sı nda olacak

Adet düzensizliğiniz var anladığım kadarıyla. Ama bence siz regl olmuşsunuz :) ertesi gün hapı kanama yapmaz. Bir defa bende kullandım hiç bir yan etki göremedim. Eğer uzun sürerse drunuza başvurun.

Back