• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel birliktelik sonrası korku

Bu konuyu okudukça vajinismuslar, namus cinayetleri, göster oğlum amcalara pipini, temiz kadın, kirli kadın,zar dikimi ameliyatları, erkeğin elinin kiri... gibi olaylar bitmeyecek sanırım çünkü kadınlar öncelik olarak tepki gösteriyor ki erkekler neden göstermesin... Üzücü. Kimse konu sahibinin karşılıklı rızayla ilişkiye girdiğini pişman olmadığını göremiyor. görmek istemiyor...

Bu konuyu okudukça vajinismuslar, namus cinayetleri, göster oğlum amcalara pipini, temiz kadın, kirli kadın,zar dikimi ameliyatları, erkeğin elinin kiri... gibi olaylar bitmeyecek sanırım çünkü kadınlar öncelik olarak tepki gösteriyor ki erkekler neden göstermesin... Üzücü. Kimse konu sahibinin karşılıklı rızayla ilişkiye girdiğini pişman olmadığını göremiyor. görmek istemiyor...

Ve yine başa donuyoruuuuz çünkü herkeees "NAMUS BEKCISI"

Aynen çok doğru çok merak ediyorum acaba eşim benim çok sevgilim oldu eşimin yüzüne nasıl bakarım diye düşündü mü hiç bende bunu çok merak ediyorum :halay:
:KK51: sanmıyorum açıkçası. :)
Ve en garibi bunu biz kadınlar normalleştirmişiz.
Ben demiyorum ki her önümüze gelenle sevişelim ama isteyen istediği ile sevişir yani bunda laf sokacak, hakaret edecek hakkı nasıl bulabiliriz kendimizde.
Biri yazmıştı ovunecek bir şeyi olmayan bir takım kadın bekaretleriyle ovunuyor diye çok hakliymis :)
Bu arada bende bakireyim ama hiç ovunmedim bu güne kadar abartmayalim arkadaşlar hepimizde var\vardı sonuçta :KK53::KK53:

Amacından sapmak ne kelime ringe döndü burası :KK4::KK67::sinirli::sopa:

Birazdan Mune --------->>>>>:mapus:
Konu sahibi nemalanmıştır bunca yorumdan
bundan sonra gelen yorumlar birbirini tekrarlar yada kişisel tartışmaya muhabete döner
Ne diyorlardı senin doğrun sana benimki bana
Konu sahibinin yaptıkları kendini ilgilendirir yargılamak eleştirmek kimsenin haddine değil bunu doğru bulmayanlar kendi hayatlarında uygulamazlar bu kadar basit

Son düzenleme:
Ben demiyorum ki her önümüze gelenle sevişelim ama isteyen istediği ile sevişir yani bunda laf sokacak, hakaret edecek hakkı nasıl bulabiliriz kendimizde.
Biri yazmıştı ovunecek bir şeyi olmayan bir takım kadın bekaretleriyle ovunuyor diye çok hakliymis :)
Bu arada bende bakireyim ama hiç ovunmedim bu güne kadar abartmayalim arkadaşlar hepimizde var\vardı sonuçta :KK53::KK53:
Bence birlikte el ele verip övünmeliyiz. Hatta biz temiz kadınlarızz diye bağırmalıyız. Hakikaten ben de hiç övünmedim aklıma bile gelmemişti :D

Hanımlar lütfen sakin , sizden sadece neden olduğunu sorup çözüm istedim beraberliğimi birlikteliğimi sevdiğim adamla istediğim şekilde yaşadım bundan zaten pişman değilim şu anda bir sorunla karşılaşsam bile lütfen kadın kadının düşmanidir sözü gerçekten doğruymuş sizin doğrularınız size benim doğrum ise bana benim için bir sakıncası yoktu ama benim için sorun diyen insana saygı duyarım sonuçta hepimiz farklı ortamlarda yetiştik büyüdük yaşıyoruz herşey farklılık gösterir lütfen tartışmayınız

Çözüm istemek de değil aslında başına daha önce gelen oldu mu onu sordum lütfen tartışmayınız ..

Aykırı yorumları yobazlık ve ahlak bekciligi olarak gören arkadaşlar, o zaman böyle konular açmayın.
Madem sizler kadar "modern" olmak gerekiyor, biz olamiyoruz.
Modernlik bilincli olmayi beraberinde getirir.
Sonucuna katlanamayacaginiz seyleri yapmamak da bilincli olmaktan gecer.
Bilginize.
Virgülünden , Noktasına kadar katılıyorum.

Aynen katılıyorum düşüncenize

Bir anlik birsey kadinlara nicin bu kadar sıkıntı veriyor bende bunu protesto ediyorum .Niye erkegin kafasina takacagi birsey yok .Yok cok mu kanamam oldu ,yok hamilemiyim ,yok bu ilaclar duzenimi bozacak mı ,yok bu adam beni biraksa evlenince kime ne acıklayacağım .
Insan depresyona girer be bu ne yaaa .

22 23 yasindasiniz ama surtunme dediginiz yontemle hamile kaldiginizi dusunecek kadar cahilsiniz.

Bence normal...

Bir anlik birsey kadinlara nicin bu kadar sıkıntı veriyor bende bunu protesto ediyorum .Niye erkegin kafasina takacagi birsey yok .Yok cok mu kanamam oldu ,yok hamilemiyim ,yok bu ilaclar duzenimi bozacak mı ,yok bu adam beni biraksa evlenince kime ne acıklayacağım .
Insan depresyona girer be bu ne yaaa .
Inan evlilik öncesi cinsel birlikteliğe karşı olmamın sebeplerinden biri..

Dr

Est. asla kavga çıkarmak değil amacım sadece kimsenin kişisel tercihlerine kimsenin karışamayacağını düşünüyorum ,
Yahu bizene senin kisisel tercihin den.burada kimse muneccim degil anormal durm varsa doktora git

Doktora falan gitme, otur kanamanın bitmesini bekle bir daha da öyle salak saçma haplar alma. O yuttuğun şey bütün döngünü düzenini bozdu şu an ve bu sayede hamile kalmayacaksın evet.

Asla insanları yargılamam farklı ithamlarda bulunmam ama... (Yobaz kelimesini kullanacak sığlıkta insanın modernitesini sorgulamak amacıyla)
Karşında çok güvendiğin 23 yaşına kadar bekleyip en özel anını paylaştığın partnerin var. Bu çocuk olmama çabası nedir? Hem korunup hem ertesi gün hapı içecek kadar seni kaygılandıran nedir. Hasbelkader hamile kaldın. Bu çok doğal bir şey değil mi? Kadın bedeninin gebe kalması neden bu kadar korrkunç olsun ki gereksiz yere hormon hapı içesin? Yoksa bir çekincen mi var, mahalle baskısından mı korkuyorsun, burada efelenip çevreden sakınıyor musun kendini, sağlık sorunun için doktora gitmeye utanıyor musun?
İnternette klavyeye bişeyler yazmadan önce gerçek hayatımla çelişiyor muyum diye sorgula. Yoksa ha nikah olmuş ha olmamış kimseyi ilgilendirmez kimsenin haddi değil keza Yobaz kelimesini kullanmak da senin haddin değil.

Asla insanları yargılamam farklı ithamlarda bulunmam ama... (Yobaz kelimesini kullanacak sığlıkta insanın modernitesini sorgulamak amacıyla)
Karşında çok güvendiğin 23 yaşına kadar bekleyip en özel anını paylaştığın partnerin var. Bu çocuk olmama çabası nedir? Hem korunup hem ertesi gün hapı içecek kadar seni kaygılandıran nedir. Hasbelkader hamile kaldın. Bu çok doğal bir şey değil mi? Kadın bedeninin gebe kalması neden bu kadar korrkunç olsun ki gereksiz yere hormon hapı içesin? Yoksa bir çekincen mi var, mahalle baskısından mı korkuyorsun, burada efelenip çevreden sakınıyor musun kendini, sağlık sorunun için doktora gitmeye utanıyor musun?
İnternette klavyeye bişeyler yazmadan önce gerçek hayatımla çelişiyor muyum diye sorgula. Yoksa ha nikah olmuş ha olmamış kimseyi ilgilendirmez kimsenin haddi değil keza Yobaz kelimesini kullanmak da senin haddin değil.

Farklı bir bakış açısı.
Ama birini sevmek, saygı duymak, beraber olmakla çocuk sahibi olmak aynı şey değil ki. Evli olan milyonlarca kadında çocuk sahibi olmak istemiyor mahalle baskısıyla alakası yok.
Su an evlensem bende sıkı sıkı korunurum çünkü asla çocuk dusunmuyorum, bir çocuğa bakmak, onu sağlıklı bir şekilde büyütmek çok Önemli ve onu hakkıyla yapan çok çok az kişi var keza bende o çoğunlukta görüyorum şimdi kendimi.
Ve ayrıca konu sahibi yobaz kelimesini evlenmeden cinsel ilişki yaşamaya karşı olanlar için söylemedi, gelip sen utanmıyor musun bekar halinle sevismeye deyip taşlama hakkini dahi kendinde bulacak densizlere söyledi.
Velhasıl böyle işte, korunmanın mahalle baskısıyla alakası yok sevişen herkes çocuk sahibi olmak istemiyor ve bu çok doğal.

Bir girdim yemediğim linç kalmamış gerçekten. Yobaz kelimesini orada gerçekten hayır bence evlilik öncesi cinsel birliktelik olmamalı diyen insanlar için kullanmamıştım bu fikrin dışındaki fikirleri bu kadar ağır bir şekilde eleştirecek insanlara kullanmıştım. Kadın kadının düşmanıdır sözü gerçekten çok doğru bir sözmüş dilerim sizlerin evlatları da sizlerle aynı görüşlerde olurlar ve canlarınızı asla yakmazlar. Sizinle aynı fikirde olmayan insana bu denli nefretle yaklaşmak nedendir saygı sevgi nerededir ? Belki benden yaşça büyük insanlar attı bu yorumları kızı yaşında olduğum insanlar vardı çok üzüldüm.. Sizlerden de yargılayın diye bu konuyu açmadım sadece sormak istedim endişelendim birlikteliğimden pişman olduğum için de değil sağlığım açısından .. 22 yaşına gelmişsin sürtünme yoluyla hamile kalınmayacağını bilmiyor musun diyen kadın arkadaşa da şunu söylemek isterim ön sevişme esnasında erkek boşalmış olabilir ? Temas çok ileri boyuta gitmiş olabilir zevk suyu denilen sıvı da sperm içerir ve geri çekilme yoluyla korunmalarda istenmeyen gebeliğin çoğu zevk suyundan dolayıdır . İyi akşamlar sağlıcakla kalın ..

Back