- 6 Ağustos 2016
- 768
- 403
- 103
- Konu Sahibi TheIntrovert
-
Bu da fenaymış ama benimki öyle de değil. Arabamla ben resmen turistik gezi yaptırdım adama ashhahah gider gitmez de şutladım. Ama yerimde başkası olsa gitmeden bitirirdi işte bilmediği yer diye kıyamadımAynen öyle hiç hoş değil. Benim bir arkadaşımla da tanışmaya birisi uzak bir yerden gelmişti. Uçak bileti, otel parası ve araba kiralamıştı adam. Ama yedikleri her şeyi arkadaşıma ödetmiş. Arkadaşım ben zaten ödeyecektim diyor ama adam her defasında “canım bunu sen halleder misin” demiş hatta bir kere arabaya benzini de arkadaşıma koydurtmaya kalkmış. Arkadaşım tepki gösterdim demişti.
Bu hikaye ama biraz tatli bir sey :). Sizden cok hoslanmis ve belkide markete gideceginizi düsünmemistir. Ikinizde cocukmussunuz. Yani, bence güzel bir ani.
Buradaki durum biraz farkli, evet. Ben genel olarak gözlemleyen biri oldugum icin, ikinci seferde ne olacak bakalim diye düsünüyorum. Dedigim gibi, güncellerim konuyu, firsat olursa :).
Evet, bencede güzel :).Evet evet güzel, aklıma geldikçe gülümserim. Markete de kendi girmek istemişti bu arada:) Çocukluk işte her şeye rağmen çok güzel masum günlerdi. Ben zaten hala da birisi benim için bir şey yaparsa çok mahcup oluyorum, altında kalmamak için hemen bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Sizin için de her şey gönlünüzce olur inşallah, önemli olan mutlu olabilmek ve kalabilmek. Umarım hep mutlu kalırsınız..
bu arada senin dediğin tarzda bi düşünce var sahidenGörgü kurali. Bak, bu kelime daha iyi. Ben "sosyal kod" yazdim, herkes biraz bu kelimeye takildi ama "görgü kurali" daha iyi bir kelime. Tesekkür ederim, bu sekilde benim düsünceme biraz tercüman olmus oldunuz. :)
Bende arkadaslik ortamindan ayri bir durum olarak gördügüm icin zaten bu sekil aklima takilan bir senaryo gerceklesti. Bakacagim bende
neden birkaç gün daha görüşmek zorunda hissetin kendini ?Gelmeseydi keşke. Ben çağırmadım. Kendisi istedi gelmeyi. Zaten ben bunun bilincinde olarak davranacak ben de ödeyecektim tabiiki. Ama verdiği o hissiyat iğrençti
Benim için gelmiş bilmediği bi şehir diye işte salak gibi bikaç gün daha yedirdim içirdim gezdirdimneden birkaç gün daha görüşmek zorunda hissetin kendini ?
ben olsam asla görüşmem
Bende öyleyim zaten, kahveler tatlilar benden olsun derim her zaman öyle bir durumda.Yemeği ödemiş olsaydı kahveye geçtiğimizde kesinlikle ben kendim ödemeyi teklif ediyorum.
Bu erkeklerin kadınları "yiyici" gibi görmesinden rahatsızım ama ilk buluşma ya bi zahmet flört ediyorsan olayın gidişatı gereği elini de cebine atıver, ölmezsin. Beyefendiye aşırı gıcık oldum burada, inşallah mutlu olursunuz. sevgiler.
O zaman o bana o gün falan karisik sinyal göndermis demek ki :). Bakalim sonuc ne olacakmesela bişey daha var bu da bi erkek yorumu
erkek o kadından fazla hoşlanmadıysa hesabını ödemek istemez diye
bunlar sosyal medyada postların altında gördüğüm erkek yorumları olarak kalmış aklımda
sahiden böyle midir bilemem
Tabii ki öyle; Türkiye’de çok maddiyatçı cimri erkekler var. Artık zaman değişti. Burada birkaç yıl önce evlenip flört dünyasından çekilen hanımlar bile bu kadar farkında değil ama, bir kahve yemek ısmarladı diye kendini Sabancı sananlar dolu.Yok artik, yani bu gercekten ne bicim bir seymis. Bu benim konumdan cok cok beter. Ne adamlar var.
Ohooo hem gezdir hem yedir. İnsan cidden biraz utanır sen öde demeye ya…Bu da fenaymış ama benimki öyle de değil. Arabamla ben resmen turistik gezi yaptırdım adama ashhahah gider gitmez de şutladım. Ama yerimde başkası olsa gitmeden bitirirdi işte bilmediği yer diye kıyamadım
Kesinlikle öyle. Bunlar aslında ilişkinin başındaki kırmızı bayraklar.ben anlamadım bazı kadınlar ne kadar ponçik yaklaşmış olaya
yok heyecandandır yok bazı kadınlar ödetmek istemiyor belki ondandır falan denmiş
hiç alakası yok adam aynen senin dediğin gibi kafasında kırk tilki dolanan biri
arkadaşlar böyle adamları kabul ederseniz -ki edebilirsiniz sizin tercihiniz-
yarın öbür gün bu adam doğru düzgün bi hediye almadığında, ortamlarda hesap konusunda ayrı gayrı yapıp sizi arkadaşlarınıza rezil ettiğinde, evlendiğinizde bütçe paylaşımını bir ev arkadaşı edasında yaptığında,
hamilelik veya başka sebeplerden geçici bi süre çalışamadığınızda sizin lokmalarınızı saydığında üzülmeyin ama olur mu ?
çünkü cimri insanlar böyledir, bunlar değişmez
Benim eşim sevgililik dönemlerinde lavaboya gideyim der hesabı öderdi.Çünkü ben de altta kalmayı hiç sevmem,hesaba ortak olmam direk hepsini öderim,hiç öyle yarı yarıya yapalım bana göre değil.çok kez kavaboya gittiğinde hesap istedim ve hep ödemişti.Ben bir arkadaşımı bile davet ediyorsam ben öderim,yemekleri ödetmedipi için internetten sinema,konser,tiyatro biletleri alırdım ben mesela,onları da ödemek isterdi.Bu benim için çok önemli çünkü daha önce cimri biriyle sözlenmiştim,iş çıkışı beni almaya gelir açmısın diye sormazdı,her çıktığımızda ben acıktım yemek yiyelim derdim ve hesabı bana kitlerdiBen arttiriyorum ve ilk bulusmada erkek caktirmadan kasada odemeli diyorum :)
Beni cok ittirirdi, hatta son gorusme olurdu ayri ayri oder bir daha da devam etmezdim
Harbi miSonucta, bir hanfedi ilk bulusmada hesabi ödüyorsa zaten görüsmek istemiyordur bir daha
Benim eşim sevgililik dönemlerinde lavaboya gideyim der hesabı öderdi.Çünkü ben de altta kalmayı hiç sevmem,hesaba ortak olmam direk hepsini öderim,hiç öyle yarı yarıya yapalım bana göre değil.çok kez kavaboya gittiğinde hesap istedim ve hep ödemişti.Ben bir arkadaşımı bile davet ediyorsam ben öderim,yemekleri ödetmedipi için internetten sinema,konser,tiyatro biletleri alırdım ben mesela,onları da ödemek isterdi.Bu benim için çok önemli çünkü daha önce cimri biriyle sözlenmiştim,iş çıkışı beni almaya gelir açmısın diye sormazdı,her çıktığımızda ben acıktım yemek yiyelim derdim ve hesabı bana kitlerdi
Adam adisyon gelince ne yapalım diye soruyorsa, üzerine bir de kahveleri sen ısmarlarsın diyorsa onunla ilgili pek hayal kurmam açıkçası fakat ilk buluşmada yemeğe çıkılması garip geliyor bana, adam epeydir peşinde olsa neyse. Bir de ilk buluşmada adam karşımda yemek yese bile ben ya kahve ya çay içmişimdir. Olan olmuş artık bundan sonra buluşmayı teklif ederse sadece kahve içip onu tanımaya çalış bence. Nezaket sahibi mi? Cimri Mi? Gezmeyi seven biri mi? Duyarlı biri mi? Öyle karar ver.
Daha geçen ay başıma geldi. 3 yıldır ilgisini hissettiğim ama sebepsiz yere uzak durduğum bir beye bir buhran anında tamam görüşelim dedim. Aynı semtte 2 dk evlerimizin mesafesi.
Neyse buralarda kahvaltısıyla ünlü bir yere gitmek istedi. Benim arabamla. Bindi arabama ne bir çiçek ne bir incelik. Olabilir dedim. Kahvaltı bitti ben geri durdum o ödedi. Ama söyleniyor şu kadar tutmuş falan. Yaaa sabır dedim.
Aile hekimim kahve de kahve diye susmuyordu.Harbi mi
Adamı şok içerisinde okudum yüzsüz. annem kızar mı dedi o bir de.diye diye sayıkladı durdu. Bursa dönüşü bir daha görüşmedim. Engelledim.
Konu sahibi. Bir iki kez gözlemleyin. Baktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?