Ilk bulusmadaki davranis - fikirlerinize ihtiyacim var

Gratis’in önünde de bekledin mi premsesi?

skjdkajdlakhdalkhd kaç yaşında bu adam annem kızar diyor
Aman iyi olmuş aklınızda kalmamış oldu.
Ayy o dönüş yolu size ne eziyet olmuştur

Sanırım sürekli erkek öder tayfası yüzünden erkekler bu hale geldi ben de ilk buluşmada böyle bir şey sormasını sevemedim ancak bana sorsa ben öderim der öderdim. Kahve hesabı falan ayrıca hoş olmamış ilk buluşma için .
Alman usulü ödeme arkadaş ortamı için tamam da böyle çift buluşmalarında hoş olmuyor. Kadın da erkek de sırayla öder, konusu da olmaz ne bileyim.

Bence buna takılmayın.başka konularda cimrilik belirtisi var mı onu gözlemleyin

Bence adam para harcamaktan kaçmamış ya hem çiçek de almazdı öyle olsaydı. Bence çok kibar bir insan olduğu için yanlış bir hareket yapmaktan çekinmiş olacak ki hesap öderken yönlendirilmek istemiş. Belki önceki ilişkisinde hesap ödeme dinamikleri farklı olabilir, önceki kız arkadaşı bunu kabul etmemiş olabilir. Mesela ben hesabı erkek ödemeli diye düşünüyorum çünkü bir kadın zaten kalkıp buluşmaya giderken hem vakit hem nakit harcıyor sonuçta nemlendiricisinden saç yağına rujuna allığına kremine. Erkek bir deodorant sürüp parfüm sıkıyor 5 dakika içinde hop masada. E bi zahmet o da kalksın hesabı ödesin.

Kadın buluşma için daha çok para harcıyor ama dimi hatta yeni çekici bir parfüm bile alan vardır

Kadın buluşma için daha çok para harcıyor ama dimi hatta yeni çekici bir parfüm bile alan vardır
Ahahaha kız bi fondöten olmuş bin lira valla hesap da ödeyeceksem pejmurde çıkarım karşısına derim ki aşkım yetişmiyor napiyim hem bizi doyurup hem kendime bakamıyorum senin gibi yaptım bir deodorant bir parfüm

Böyle erkekler kalmadı artık sanki benim eşim de böyleydi

Ama bu gercekten cok korkunc. Yani o resmen kendine soför aramis kendini gezdirmeye. Tam afedersiniz geri zekali bir adam. Yok, benim durumumda bu derece bir yüzsüzlük olmadigi halde görüyorsunuz, buraya akil soruyorum :). O sekil zaten hic bir sekilde süphe etmez hemen sutlardim onu . Tesekkürler fikrinizi söylediginiz icin.

Zaten kafami karistiranda bu nokta oldu. Hem kibar, ciceklerle geldi, ama bir yandanda öyle tepki verince, bende afalladim. Sizede hak veriyorum. Belkide her seyi dogru yapmaya calisirken yanlis yapti o anda. Dedigim gibi, ikinci bulusma ikinci sansi gibi görüyorum. Umarim iyi olur.

Evet, biz hanimlar daha cok para harcamis oluyoruz. Genelde erkekler bunu ya fark edemiyor yada fark etmek istemiyor.

iyide sizde deve dombay almasini beklemiyorsunuzki adamdan her erkegin tanisma asamasinda yapmasi gereken seyleri dogal haliyle yapilsin istiyorsunuz yok kahveyide sen öde bunedir ileride nelerle karsilascaginizin ufak bir fragmani

skjdkajdlakhdalkhd kaç yaşında bu adam annem kızar diyor
Aman iyi olmuş aklınızda kalmamış oldu.
Ayy o dönüş yolu size ne eziyet olmuştur

Ay sormayın ya. Engelleyince bir de kapıma dayandı. Eeee benim gibi bir geri zekalı bulsam ben de bırakmazdım.

41 yaşında bu emzikli. Daha hiç evlenmemiş.

Kız konuşuyor musunuz buluşma var mı
İnşallah cimri olupta sohbeti güzel hatunu kaçırmaz yorumlara cıvıl cıvıl cevaplar vermişsin
Tesekkür ederim :). Cok incesiniz. Evet, konsuyoruz ve bulusma planlarida var. Suan yogun calisiyoruz ikimizde, günü belli degil daha tam ama güncellerim bir gelisme olunca. Böyle seylere birazda eglenceli bakmak gerek. Güzel fikirleriniz icin tesekkür ederim hepinizin :).

Ay sormayın ya. Engelleyince bir de kapıma dayandı. Eeee benim gibi bir geri zekalı bulsam ben de bırakmazdım.

41 yaşında bu emzikli. Daha hiç evlenmemiş.
Geri zekalı değil, iyi niyetli ve ince düşünceli diyelim biz ona 40 yaş civarının biraz kafası kırık mı oluyor ben mi artık öyle gözlemliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…