- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.876
- 30
-
- Konu Sahibi TheIntrovert
Gratis’in önünde de bekledin mi premsesi?Bir hafta sonra da benimle Bursa ya bir avm ye gitmek istediğini söyledi. Tamam dedim gidelim. Yine benim arabamla. Yaşadığımız şehre 200 km git gel 400 km. Bir de özel şoför oldum. Akşamdan yakıtımı doldurdum. Neyse gittik. Sadece 1 mağazada 4.5 saat geçirdi ben izledim. İşi bitti atıştıralım dedi. Ben 1 o 1.5 iskender yedi. Sinirlendim sen öde dedim. 1200 lira hesap ödemiş. Annem duysa kızar. 1200 diye diye sayıkladı durdu. Bursa dönüşü bir daha görüşmedim. Engelledim.
Konu sahibi. Bir iki kez gözlemleyin. Baktınız tavır aynı. Tutmayın hayatınızda. CİMRİ ERKEKten itici daha bir şey yok benim için
Bir hafta sonra da benimle Bursa ya bir avm ye gitmek istediğini söyledi. Tamam dedim gidelim. Yine benim arabamla. Yaşadığımız şehre 200 km git gel 400 km. Bir de özel şoför oldum. Akşamdan yakıtımı doldurdum. Neyse gittik. Sadece 1 mağazada 4.5 saat geçirdi ben izledim. İşi bitti atıştıralım dedi. Ben 1 o 1.5 iskender yedi. Sinirlendim sen öde dedim. 1200 lira hesap ödemiş. Annem duysa kızar. 1200 diye diye sayıkladı durdu. Bursa dönüşü bir daha görüşmedim. Engelledim.
Konu sahibi. Bir iki kez gözlemleyin. Baktınız tavır aynı. Tutmayın hayatınızda. CİMRİ ERKEKten itici daha bir şey yok benim için
Bence adam para harcamaktan kaçmamış ya hem çiçek de almazdı öyle olsaydı. Bence çok kibar bir insan olduğu için yanlış bir hareket yapmaktan çekinmiş olacak ki hesap öderken yönlendirilmek istemiş. Belki önceki ilişkisinde hesap ödeme dinamikleri farklı olabilir, önceki kız arkadaşı bunu kabul etmemiş olabilir. Mesela ben hesabı erkek ödemeli diye düşünüyorum çünkü bir kadın zaten kalkıp buluşmaya giderken hem vakit hem nakit harcıyor sonuçta nemlendiricisinden saç yağına rujuna allığına kremine. Erkek bir deodorant sürüp parfüm sıkıyor 5 dakika içinde hop masada. E bi zahmet o da kalksın hesabı ödesin.Sevgili hanimlar,
ben yeni bir beyfendiyle tanistim. Bir kac haftadir telefonla hos sohbetimiz vardi ve bulusmayi teklif etti. Bende kabul ettim ve dün yemege gittik. Sohbetimiz oradada gayet güzeldi. Hatta bana bir incelik yapip cicek getirmisti (bende ona cikolata almistim). Neyse ki hesap geldi ve tabi ki garson sordu beraber mi ayri mi diye. Bana döndü ve nasil yapalim diye sordu. Ben ikileme düsdüm. Ilk bulusmada erkegin hesap ödemesi bir nevi sosyal bir kod olarak anlasildigi icin, "bilemedim ki..." diye ona soru isareti gibi baktim. O da o zaman, "ben ödeyeyim, kahvelerde senden olur dedi" gülümseyerek. Böylece ciktik, sohbetimiz gayet normal devam etti ve dedigi gibi kahveleride o gün ben ödedim.
Herhangi bir sekilde ona bu konuya takildigimi belli etmedim. Tahmin dahi etmiyor cünkü hala diyalogumuz devam ediyor ve hatta yeniden bulusmaya karar verdik. Benden hoslandigini da cok acik bir sekilde belirtti.
Sizce hesap geldigi zaman neden o sekil sordu bana? Sonucta, bir hanfedi ilk bulusmada hesabi ödüyorsa zaten görüsmek istemiyordur bir daha. Acaba bunu mu farkinda degil dicem ama mümkün degil. Biliyordur (üstelik ayni yastayiz ve ikimizde calisiyoruz).
Tabiki gelecek bulusmalarda bende zaten öderim hesaplari. Konu bile degil. Tamam yine o ödedi yemegi ama bana bu ilk bulusmadaki tavir bir nebze garip geldi. Simdi size soruyorum: Acaba ben mi fazla ince düsünüyorum yoksa gayet normal mi gelismis her sey? Bana yapici fikirler verirseniz cok mutlu olurum. Cünkü aslinda böyle seylere takilip diyalogumuz bozulsun istemiyorum. Sizlerin bu konuda tecrübesi ne?:)
Dipnot: "Sosyal kod" olarak sunu biliyorum; erkekler genelde ilk bulusmada pek hos karsilamiyor hesabi paylasalim yada ayri ödeyelim dendigi zaman. Ben öyle biliyordum o yüzden bende biraz bos bulunup tam dogru davranamadim o an. Bunu eklemek istedim. :)
Kadın buluşma için daha çok para harcıyor ama dimi hatta yeni çekici bir parfüm bile alan vardırBence adam para harcamaktan kaçmamış ya hem çiçek de almazdı öyle olsaydı. Bence çok kibar bir insan olduğu için yanlış bir hareket yapmaktan çekinmiş olacak ki hesap öderken yönlendirilmek istemiş. Belki önceki ilişkisinde hesap ödeme dinamikleri farklı olabilir, önceki kız arkadaşı bunu kabul etmemiş olabilir. Mesela ben hesabı erkek ödemeli diye düşünüyorum çünkü bir kadın zaten kalkıp buluşmaya giderken hem vakit hem nakit harcıyor sonuçta nemlendiricisinden saç yağına rujuna allığına kremine. Erkek bir deodorant sürüp parfüm sıkıyor 5 dakika içinde hop masada. E bi zahmet o da kalksın hesabı ödesin.
Ahahaha kız bi fondöten olmuş bin liraKadın buluşma için daha çok para harcıyor ama dimi hatta yeni çekici bir parfüm bile alan vardır
Böyle erkekler kalmadı artık sanki benim eşim de böyleydiBenim eşim sevgililik dönemlerinde lavaboya gideyim der hesabı öderdi.Çünkü ben de altta kalmayı hiç sevmem,hesaba ortak olmam direk hepsini öderim,hiç öyle yarı yarıya yapalım bana göre değil.çok kez kavaboya gittiğinde hesap istedim ve hep ödemişti.Ben bir arkadaşımı bile davet ediyorsam ben öderim,yemekleri ödetmedipi için internetten sinema,konser,tiyatro biletleri alırdım ben mesela,onları da ödemek isterdi.Bu benim için çok önemli çünkü daha önce cimri biriyle sözlenmiştim,iş çıkışı beni almaya gelir açmısın diye sormazdı,her çıktığımızda ben acıktım yemek yiyelim derdim ve hesabı bana kitlerdi
Ama bu gercekten cok korkunc. Yani o resmen kendine soför aramis kendini gezdirmeye. Tam afedersiniz geri zekali bir adam. Yok, benim durumumda bu derece bir yüzsüzlük olmadigi halde görüyorsunuz, buraya akil soruyorum :). O sekil zaten hic bir sekilde süphe etmez hemen sutlardim onuBir hafta sonra da benimle Bursa ya bir avm ye gitmek istediğini söyledi. Tamam dedim gidelim. Yine benim arabamla. Yaşadığımız şehre 200 km git gel 400 km. Bir de özel şoför oldum. Akşamdan yakıtımı doldurdum. Neyse gittik. Sadece 1 mağazada 4.5 saat geçirdi ben izledim. İşi bitti atıştıralım dedi. Ben 1 o 1.5 iskender yedi. Sinirlendim sen öde dedim. 1200 lira hesap ödemiş. Annem duysa kızar. 1200 diye diye sayıkladı durdu. Bursa dönüşü bir daha görüşmedim. Engelledim.
Zaten kafami karistiranda bu nokta oldu. Hem kibar, ciceklerle geldi, ama bir yandanda öyle tepki verince, bende afalladim.Bence adam para harcamaktan kaçmamış ya hem çiçek de almazdı öyle olsaydı. Bence çok kibar bir insan olduğu için yanlış bir hareket yapmaktan çekinmiş olacak ki hesap öderken yönlendirilmek istemiş. Belki önceki ilişkisinde hesap ödeme dinamikleri farklı olabilir, önceki kız arkadaşı bunu kabul etmemiş olabilir. Mesela ben hesabı erkek ödemeli diye düşünüyorum çünkü bir kadın zaten kalkıp buluşmaya giderken hem vakit hem nakit harcıyor sonuçta nemlendiricisinden saç yağına rujuna allığına kremine. Erkek bir deodorant sürüp parfüm sıkıyor 5 dakika içinde hop masada. E bi zahmet o da kalksın hesabı ödesin.
Bende dedim 90. dakikada kendi kalesine gol atan futbolcu misali sanki.Şimdi eşime söyledim ben bunu adam birde bir kaybetmiş dedi
Gratis’in önünde de bekledin mi premsesi?
skjdkajdlakhdalkhd kaç yaşında bu adam annem kızar diyor
Aman iyi olmuş aklınızda kalmamış oldu.
Ayy o dönüş yolu size ne eziyet olmuştur
Tesekkür ederim :). Cok incesiniz. Evet, konsuyoruz ve bulusma planlarida var. Suan yogun calisiyoruz ikimizde, günü belli degil daha tam ama güncellerim bir gelisme olunca. Böyle seylere birazda eglenceli bakmak gerek. Güzel fikirleriniz icin tesekkür ederim hepinizin :).Kız konuşuyor musunuz buluşma var mı
İnşallah cimri olupta sohbeti güzel hatunu kaçırmaz yorumlara cıvıl cıvıl cevaplar vermişsin
Kendine 40 000 bin tl alışveriş yapıp bir yemeği ödeyememiş yani şaka gibiler :)40 000 liralık birşeyler aldı kendine boyner den. Ben de aynı gratisin önünde bekleyen o er kişiler gibi izledim bekledim vallahi.
Geri zekalı değil, iyi niyetli ve ince düşünceli diyelim biz onaAy sormayın ya. Engelleyince bir de kapıma dayandı. Eeee benim gibi bir geri zekalı bulsam ben de bırakmazdım.
41 yaşında bu emzikli. Daha hiç evlenmemiş.