Şuan hamileyim hormonlardan mı bilmiyorum ama yeterince hassasım zaten olumsuz birşey olduğunda aklıma şunu bile getirtiyorlar acaba bu çocugu yapmakla hatamı yaptım diyorum bazen. halbuki ben çok istemiştim ama şimdiden gelecek beni korkutmaya başladı.çocuğum onların elinde oyuncak olsun istemiyorum. ben ikimize bir dünya istedim çokmuydu bu anlamıyorum sadece biz olalım diyerek evlendik ve inanın ne nişanlılık dönemimde ne de evlilik arifesinde nerdeyse ailesinin yüzünü görmedim bile herşeyi ikimiz istediğimiz gibi yaptık kimsede karışmadı. ama bir imza herşeyi değiştirdi. bende haliyle ben evlenirken nerdeydi bu insanlar dedim. konu maddiyat olunca konu hastalık olunca yok bu insanlar. sadece iyi gündemi anne baba olunur nedir yani. inanın o kadar çok şey zoruma gidiyorki.bana yapılanları her konuştuğumda eşimle bana sadece haklısın diyor ya. başka bir icraat yok. eşim bazen şakayla karışık sen beni sevmiyorsun artık diyor bana. bende ona, inan seni sevmeseydim bu kadar şeye katlanmazdım hepsini kılıçtan geçirir çeker giderdim diyorum. evet onu çok seviyorum ama ailesini karıştırmaya devam ettikce soğuyorumda ondan. BUNU ONADA SÖYLEDİM VE BANA SEN BENDEN SOĞUDUĞUNU SÖYLEDİN DİYOR YA ŞAKA GİBİ.evlendiğimizde ilk geceyi bile yaşayamadık biz ailesi sinirlerimi zıplattı çünkü. ve evlendiğimiz günden beri öyle uygunsuz zamanlarda arıyorlardı ki insanda şevk falan kalmıyor korkuda var tabi üstüne inanın biz ilk geceyi 1 ay sonra yaşadık. bunlardan haberleri yok tabi, doktor doktor gezdik vajinüsmuyum diye. eşim napıyor hiçbirşey sadece haklısın diyor bana hepsi bu.olan bana oluyor tabi. Erkekler neden böyle yapar anlamıyorum halbuki hayat arkadaşlarını en üstte tutmaları gerekmez mi?