Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

öyle cnm sadece 1 dr gitmiiceksin...6-7 ay bi dr gittim adet gecikmm var diye...sadece kan tahlili yapp gönderiyordu..ilaç yazıyordu..en sonnda başka bir dr gittim meğersem bende kist varmış...bir kere bile eline ultrasyonu alıpta bakmadı...kistimden ameliyat oldum o ay hamile kaldım

Allah kucagına almayı nasıp etsın ıns canım

kımseye guvenılmıyo artık doktor da olsa bı kac yere gıtmekte fayda var

herkese merhaba ne zamandan beri yoktum esim minuskus ameliyati oldu hergun hastaheneye gidip geldim sukurler

olsun ki ciktik hastaneden su anda gayet iyi sizler nasilsiniz

Cok teSekkur ederim allh razi olSun

Ama acayip yorgunum bitkinim esim evde

Ya evde bakmasi daha kolay esimde uzuluyor

Hamile hamile s'en bakiyorsun béni diyor yedi

Bes hafta boynca sadece lavabo ihtiyaci icin

Kalkack okadar diger butin zamnlar yatack

Allhn izniyle iyi olsnda sorn degil bes hafta

Bkmk

ay sonunda buldum sizi nerelere gittiniz ya.topik bulmayı bilemiyorum herhal kaybettim sizi.berraksu canım çok sevindim kızın olacakmış zaten çok erken söylemişti dr saana.hayırlısı olsun inşallah.annem hep şanslı annelerin kızı olur der.sağlıklı olsunda işin şakası:)ben de 11. haftaya girdim yavaş yavaş ilerliyoruz.öptüm kocaman

ay sonunda buldum sizi nerelere gittiniz ya.topik bulmayı bilemiyorum herhal kaybettim sizi.berraksu canım çok sevindim kızın olacakmış zaten çok erken söylemişti dr saana.hayırlısı olsun inşallah.annem hep şanslı annelerin kızı olur der.sağlıklı olsunda işin şakası:)ben de 11. haftaya girdim yavaş yavaş ilerliyoruz.öptüm kocaman

sağol cnm benim maşallah 11.haftana girmişssin..benim hep gönlümden geçende kızdı ama erkeğede alışmıştım...2 ay erkek olucak zannetmiştik:KK53::KK53::KK53:

kızım süpriz yaptı...senn bebek nasıl bakalım?

Dün bir soru sormuştum size arkadaşlar (41. sayfada sanırım) ama herhalde mesajım gözden kaçtı.. Neyse ben bugün çok şükür ki iyi haberler aldım, o yüzden en azından bunu da paylaşayım istedim. Hepinize iyi akşamlar :KK49:

ufff cnm ya allah korusun kırık falan olmasın??

yok canım çok şükür kırık yokta çapraz bağlarda kopma var büyük ihtimalle.tedaviyi ertledim tabi...sadece pansuman yaptık morluklara bişey yapamıyoruz zaten ..öyle geçmesini bekliyorum...çapraz bağlarda sorun varsa doğumdan sonra tedavi olurum

selam anneler ben geldim,bugün ilk muayenemizi olduk, kesemiz rahme yerleşmiş 0.98cm yavrucağım :KK52: :KK62: 15 gün sonra bi daha gitcez kalp atışlarını dinlicez.. rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşallahhhhh:KK69::emir_bebek:

Dün bir soru sormuştum size arkadaşlar (41. sayfada sanırım) ama herhalde mesajım gözden kaçtı.. Neyse ben bugün çok şükür ki iyi haberler aldım, o yüzden en azından bunu da paylaşayım istedim. Hepinize iyi akşamlar :KK49:

cnm seni hatırladım..bebeğinde ritm bozukluğu saptnmıştı sanırım....cnm senn msj okumuştum...hiçbir bilgim yoktu dedim netten araştırayım öyle yazarım diye düşünmüştüm..demekki o sırada unutmuşum...neyse sorun olmamasına çok sevindim cnm...allah sağlıklı doğumlar versin...maşallah az kalmış senn.

yok canım çok şükür kırık yokta çapraz bağlarda kopma var büyük ihtimalle.tedaviyi ertledim tabi...sadece pansuman yaptık morluklara bişey yapamıyoruz zaten ..öyle geçmesini bekliyorum...çapraz bağlarda sorun varsa doğumdan sonra tedavi olurum

ayy cnm yaa uff dikkat et biraz kendine allahtan eşin yanındaymış...

allahım tüm hamilelerimizi korusun..bebekleriyle beraber:KK71::KK71::KK71:

kızlar selam....nasılsınız nasıl gidiyor?beni sorarsanız birazcık kötüyüm :KK43:( çünkü düştüm.Allahtan karnımın üstüne falan değil.çok şükür Rabbime mucizem iyi.benim diz baya kötü.mazgalın kırığını tamir etmemişler bende içine kaçtım:KK43:( baldırıma kadar girdi.tabi girerken de demir kesti.derin bir yara ve morluklar var bacağımda...eşimin dediğine göre çapraz bağım zedelenmiş.zor basıyorum üstüne.ama yapacak bişey yok.dinleniyorum evde...yavrum zamanında sağlıkla doğsunda tedavi olurum...

çok geçmiş olsun canımm allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış, bende çok korkuyorum düşmekten bende ilk aylardayım şimdiden yavaşladı hareketlerim :78:

X