- Konu Sahibi gwenstefani
-
Merhaba ben dun yaptirdim 18 kasim. Sizde ne degisikliler var? Sizde 9cu gun galiba. 7.8 ci gunden sonra cok agri oluyor diyorlar sizde ne zaman sonra agri oldu kasikda? Cok heycanliyim.Bende bugün yaptırdım sen ne zaman yaptırıyorsuun beraber bekleyelim
Merhaba boyle yorumlar gordukce cok mutlu oluyorum. Bende dun yaptirdim. Siz ne zamandan sonra tuttuguna dair bi işaret degisiklik hiss ettiniz? Ve ilk testi aşilamanin kacinci gunu yaptiniz? Benim 3 yumurtam vardi 18. 19. 20 mmBenim ilk aşılama da tuttu canım şuan kucağımda 6 aylık.
Ben günde 1 kere vurdum canım. Bana sabah vurmamı söylemişti doktorum
Hadi seninde hakknda hayırlısı bebeimMerhaba boyle yorumlar gordukce cok mutlu oluyorum. Bende dun yaptirdim. Siz ne zamandan sonra tuttuguna dair bi işaret degisiklik hiss ettiniz? Ve ilk testi aşilamanin kacinci gunu yaptiniz? Benim 3 yumurtam vardi 18. 19. 20 mm
Ayyyyyyy cok sevindim cokkkkBenim ilk aşılama da tuttu canım şuan kucağımda 6 aylık.
İnsallah senin icinde hayirlisi olsun. Kucagimiza alalim yavrularimiziHadi seninde hakknda hayırlısı bebeim
Ben daha başındaym iğnelere bgn başlayacagm
İğneler acıtıyor mu acaba
Âmin güzelim inşaallah hepimiz kavuşalım yavrularımızaaİnsallah senin icinde hayirlisi olsun. Kucagimiza alalim yavrularimizibenim aciya dayanikli yapim oldugu icin cok acimiyor. Aci limiti kisiye gore degisir. Amma sonunda bir umutu oldugunu dusundugum icin hep psikolojik olarak kendimi rahatlatiyorum. Sadece her gun ve ya 2 gunfen bir ultrosona gidip gelmek hastanelerde olmak beni yoruyordu.
Aminn insallahAyy inşallah yeni yıl hediyesi gibi olur pozitif sonuc alırsan valla yaaa
Bana direk gonalf 450 75 ml başlattı canm
Bende Pazartesi kontrole gidecegim
Aşılama sonrası peki evde dinlendiniz mi
Ben çalışıyorum masa başı işim
İnsallah canim yaÂmin güzelim inşaallah hepimiz kavuşalım yavrularımızaa
E kız doktor benı pazartesi çağırdı kontrolesık sık değil yani
Ama benim için iyi oldu vlla izin almak ayrı sorun çalışırken
Sizde kacinci gunu?Aminn insallahasilama sonrasinda ben calismadigim icin evde dinlendim suandada cok agir isler yapmiyorum tabi doktorlar normal hayatiniza devam edebilirsiniz diyor ama ben yinede cok agir bisi yapmamaya dikkat ediyorum
Benim ilk aşılama ikiz olarak tuttu ikinci aşılama tek ve üçüncü geleneğimde doğal yolla ikiz normal günlük hayatıma devam ettim çalıştım da darısı başınıza ama ne olursa olsun ben hep oradan bebeklerimle çıktığıma bebeğimle çıktığıma emin ve inançlı oldum daha sonuç belli olmadan geber vermek için zıbınlar aldım dünyanın en tatlı annesi en tatlı babası olmaya hazır mısınız yazılı ve bol bol duaMerhaba
Aşılama işlemi yaptıracağım. Moraller bozuk açıkcası kızlar. İlk aşılamada güzel haberler alanlar pozitif enerji için burada toplanalım. Benim ilk aşılamam olacak bir ilaç vermedi doğal takip diyorlar. Neler yaptınız? Neler tavsiye edersiniz
Benim 8. Günüm :) sizin ?Sizde kacinci gunu?
Yaa teste az kaldi sizde insallah pozitiv gorursuzun hamile kalirsinizBenim 8. Günüm :) sizin ?
Teste az kaldi ama bende sanki az kaldimYaa teste az kaldi sizde insallah pozitiv gorursuzun hamile kalirsiniz. Ben dun yaptirdim 3 gun yataktan cikmama karari aldim. Arastirmadan duramiyorum. Sakinlesmeye calisiyorum benim test yeni yila denk geliyor gercektende bi yil gibi geliyor bana . Yumurta tembelligim var kocamdada sperm hız sorunu var doktora tup bebek soyledim ama 2 yil bile degl evliliginiz ve oyle asiri sorun yok asilma daha iyi dedi. Yasimizda bende 24. Kocam 25 Bekliyorum. Progestron ve 2 vitamin kullaniyorum kalkinca dokununca agrim oluyor. 3 yumurtam vardi. 17. 18. 19 . Doktor size baska ne önerdi? Asilamanin tutma ihtimalini artirmak icin
Bende aşılama sonrası 1 gün izin alırım diye düşündüm canmAminn insallahasilama sonrasinda ben calismadigim icin evde dinlendim suandada cok agir isler yapmiyorum tabi doktorlar normal hayatiniza devam edebilirsiniz diyor ama ben yinede cok agir bisi yapmamaya dikkat ediyorum
Bebeim ben reglinin 3.günü gidebildim cumartesi regli olunca yani dünİnsallah canim ya
Yeni basliyorsun ya o yuzden . Simdi adetin. 2ci gunu falan gittikden sonra yumurta takibi olayi basliycak . İki gunden bir ve ya her gun ultrasonla bakicak yumurtan kac mm olmus diye. Doktorun istedigi ölcume ulastığında catlatma iynesini alip vurucaksin sonrada sama aşılama saatini soyliycek ve islemi yapicak. Yani catlatma iynesi ve asilmada en onemli sey saatdir. Onlari zamaninda yap
Hayırlı olsun sorununuz neydi acabateşekkür ederim canım edicem allahım isteyen bütün arkadaslarıma versinn aminnbenim belirtim olmadı bu sefer yalnız 2 gündür aşılamanın 10.günü sabahı kasığım ağrıdı sonra dün ve bugün yine agrı girdi çıktı uzun süreli değil bir bu birde aşılama olduğu günden beri gözle görülür göbeğimin sağ kısmında hafif şişlik var psikolojik mi dedim ama birde bu dikkatimi cekmisti hala var onun dışında hic belirti yok canım insallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız rabbim nolur bizlere yardımcı ol
cok agir is yapmadigin surece sikinti olmaz bence kuzucumBende aşılama sonrası 1 gün izin alırım diye düşündüm canm
Masa başı işim rahat
Asıl iş yılbaşı gecesi misafirlerin varr
Aman aman dikkat et kendine güzelimm
tesekkür ederim pcosHayırlı olsun sorununuz neydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?