- 23 Haziran 2021
- 1.149
- 598
- 73
- 26
- Konu Sahibi gwenstefani
-
Merhabaa :) hadi bakalim Bismillahirrahmanirrahim diyelim senin icindeKızlar merhaba aşılama da günde kaç iğne oldunuz acaba
Bana doktor gonalf 75 verdi bugun başla dedi ama günde kaç kez, sabah mı akşam mı bişey demedi
teşekkür ederim canım edicem allahım isteyen bütün arkadaslarıma versinn aminnAyyy masallah yaaa hayirli olsun canim 3.guzel haber de senden geldi :) belirtilerin nelerdi ?insallah saglikla ilerlesin gebeligin bizede bollll dua et kuzum
Aminn inşallah bende sanki adet olucam gibi sinyaller geliyor sanki belimden asagida geldim gelicem diyo :)) sızlama adete yakin agri gibi falan gogus hassasiyeti var uzuluyorum tutmadimi acaba diye ama boyle guzel haberler aldikca umudum tekrar yeseriyor :) bugun 8. Gunum :)teşekkür ederim canım edicem allahım isteyen bütün arkadaslarıma versinn aminnbenim belirtim olmadı bu sefer yalnız 2 gündür aşılamanın 10.günü sabahı kasığım ağrıdı sonra dün ve bugün yine agrı girdi çıktı uzun süreli değil bir bu birde aşılama olduğu günden beri gözle görülür göbeğimin sağ kısmında hafif şişlik var psikolojik mi dedim ama birde bu dikkatimi cekmisti hala var onun dışında hic belirti yok canım insallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız rabbim nolur bizlere yardımcı ol
canım hic üzülme gercekten zaten adet belirtileriyle aynı oldugu icin hic belli olmaz karamsara düsme ben sana diyorum ama sor kendim yapabiliyo muyum hayır yapamıyorum zor bir sürec inan ben seni anlıyorum sende beni ailemiz bile anlayamıyo yasamadıgı icin 4 gün daha bekle ve kan testini ver canım haberlerini bekliyorumAminn inşallah bende sanki adet olucam gibi sinyaller geliyor sanki belimden asagida geldim gelicem diyo :)) sızlama adete yakin agri gibi falan gogus hassasiyeti var uzuluyorum tutmadimi acaba diye ama boyle guzel haberler aldikca umudum tekrar yeseriyor :) bugun 8. Gunum :)
canım gittim simdi geldim hastaneden 61 cıktı beta
canım hic üzülme gercekten zaten adet belirtileriyle aynı oldugu icin hic belli olmaz karamsara düsme ben sana diyorum ama sor kendim yapabiliyo muyum hayır yapamıyorum zor bir sürec inan ben seni anlıyorum sende beni ailemiz bile anlayamıyo yasamadıgı icin 4 gün daha bekle ve kan testini ver canım haberlerini bekliyorum
Kuzummm valla dün e2 ya baktı kan vermiştimMerhabaa :) hadi bakalim Bismillahirrahmanirrahim diyelim senin icindeben aksam saat tam 7de vurdum hergun bir kere saati saatine vurdum . Neden bilgilendirmedi acaba doktorun normalde demesi lazımdı
Kız sen ne zaman test yapacaksın peki:)Cok teşekkür ederim evet aynen oyle bazen burdakileri daha yakin hissediyorum bu konuda cunku birbirimizi yargilamiyoruz acıyan gozlerle bakmiyoruz hepimiz ayni beklentinin icerisindeyiz rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun senin ne problemin vardi pkos falan mi ? İnsallah en kisa zamanda benden de guzel haber gelir .. ve burdaki diger arkadaslarimizdanda :)
12 gun kullandim ben 7 gün 75 vurdum sonra dozu dusurdu 5 gunde 50 vurdum femarada kullandim o sirada . 26si test gunum ama cok korkuyorum ya tabi yinede korkunun ecele faydasi yok :)) adet olmazsam 26sinda yapicam Allahin izniyle . Senin de guzel haberlerini bekliyoruz rabbim bu yolu kolaylastirsin hepimiz icin gercekten zor ve stresliKız sen ne zaman test yapacaksın peki:)
Birde kaç gün iğne kullandn canm acaba
insallah canım evet pkosCok teşekkür ederim evet aynen oyle bazen burdakileri daha yakin hissediyorum bu konuda cunku birbirimizi yargilamiyoruz acıyan gozlerle bakmiyoruz hepimiz ayni beklentinin icerisindeyiz rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun senin ne problemin vardi pkos falan mi ? İnsallah en kisa zamanda benden de guzel haber gelir .. ve burdaki diger arkadaslarimizdanda :)
Bende pkosss Allah'ım insallah tutar :)insallah canım evet pkos
tesekkür ederim aminnnn canım benim dua ediyorum sizlere insallahAyy maşallah canm tebrik ederim hayırlısı ile kucağına al inş AIIah
Darısı bize
İlk aşılama m Peki ☺
inşallahh insallah dua edicem banada edin değerim artsın insallahBende pkosss Allah'ım insallah tutar :)
:) Allahin izniyle güzelce artacak merak etme dualarimizda olacaksininşallahh insallah dua edicem banada edin değerim artsın insallah
haberlerini bekliyorumm canım en kısa zamanda hayırlısıyla mutlaka yaz:) Allahin izniyle güzelce artacak merak etme dualarimizda olacaksin
Tamam canimhaberlerini bekliyorumm canım en kısa zamanda hayırlısıyla mutlaka yaz
Ayy inşallah yeni yıl hediyesi gibi olur pozitif sonuc alırsan valla yaaa12 gun kullandim ben 7 gün 75 vurdum sonra dozu dusurdu 5 gunde 50 vurdum femarada kullandim o sirada . 26si test gunum ama cok korkuyorum ya tabi yinede korkunun ecele faydasi yok :)) adet olmazsam 26sinda yapicam Allahin izniyle . Senin de guzel haberlerini bekliyoruz rabbim bu yolu kolaylastirsin hepimiz icin gercekten zor ve stresli
Yaa bak Allah' nasip etsin yeter ki her hastane'de oluyortesekkür ederim aminnnn canım benim dua ediyorum sizlere insallahcanım devlet hastanesinde ilk aşılamam birde mikrocipli özelde olmuştu ekimde o tutmadı
Benim ilk aşılama da tuttu canım şuan kucağımda 6 aylık.Merhaba
Aşılama işlemi yaptıracağım. Moraller bozuk açıkcası kızlar. İlk aşılamada güzel haberler alanlar pozitif enerji için burada toplanalım. Benim ilk aşılamam olacak bir ilaç vermedi doğal takip diyorlar. Neler yaptınız? Neler tavsiye edersiniz
Ben günde 1 kere vurdum canım. Bana sabah vurmamı söylemişti doktorumKızlar merhaba aşılama da günde kaç iğne oldunuz acaba
Bana doktor gonalf 75 verdi bugun başla dedi ama günde kaç kez, sabah mı akşam mı bişey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?