- 23 Haziran 2021
- 1.149
- 598
- 73
- 26
- Konu Sahibi gwenstefani
-
Demekki oldumu oluyor :) rabbim bizede tattirsin inşallahÇok teşekkür ederim pcosum ben hemde baya ağır pcos ni de hsg çektirdiğimde perde olduğu ortaya çıktı histeroskopi ameliyatı yaptırdım sonra tekrar çatlatma denedik olmadı en don ilk aşılamada tuttu
Cok iyi cikmis :) aramizdan 2 tane hamisimiz cikti bakalim daha kimler cikacakdün 123 çıktı canım
kaçıncı gün verdin canımdün 123 çıktı canım
dualarım sizle kızlarımm teşekkür ederim güzel hberlerinizi bekliyorumCok iyi cikmis :) aramizdan 2 tane hamisimiz cikti bakalim daha kimler cikacakmasallah canım hayirli olsun sanada dua et bizlerede
adet günü verdim canımkaçıncı gün verdin canım
yarın teste gidicem cok heyecanlıyım aşılama sonrası 12.gün olucak sabah kasık agrısıyla uyandım bir daha ağrımadı bana da dua et canım insallah kavusurum yarın sevincli haberi alırımadet günü verdim canım
Bende gidicem hastaneye etmem mi ederim canım rabbim mutlu haber almayı nasip etsin haber et bizede benimde aşırı adet agrım vardı adet olcam sanmıştım herkeste belirti farkı oluyoryarın teste gidicem cok heyecanlıyım aşılama sonrası 12.gün olucak sabah kasık agrısıyla uyandım bir daha ağrımadı bana da dua et canım insallah kavusurum yarın sevincli haberi alırım
Bizimde bu şekilde inş tutar işlem esnasında acı oldu muŞekil bozukluğu vardı onda ama sayısı iyi olduğu için çok problem olmaz dedi. Ben bi de çok stresli bir insanım. Eşimi de etkilemiş olabilirim streste sperm sayısını etkiliyor dikkat edin
inşallah canım benim mutlu haberleri alalımmBende gidicem hastaneye etmem mi ederim canım rabbim mutlu haber almayı nasip etsin haber et bizede benimde aşırı adet agrım vardı adet olcam sanmıştım herkeste belirti farkı oluyor
Hadi bakalim senden de güzel haberler bekliyoruz canimyarın teste gidicem cok heyecanlıyım aşılama sonrası 12.gün olucak sabah kasık agrısıyla uyandım bir daha ağrımadı bana da dua et canım insallah kavusurum yarın sevincli haberi alırım
inşallah canım benim allah hepimizin yüzünü güldürsünHadi bakalim senden de güzel haberler bekliyoruz canim
Amin inşallah hayırlısıyla size de nasip etsinDemekki oldumu oluyor :) rabbim bizede tattirsin inşallah
Sizin de morfoloji kötü. Eşimde de bu civarlardaydı ama yıkayıp hareketli spermleri ayırıyorlar sıkıntı olmuyor rahat ol.Bizimde bu şekilde inş tutar işlem esnasında acı oldu mu
Sağolun yorumunuz için acı eşiğim düşük anestezisiz rahim filmi çektirirken yerlere attım kendimi aşılama için kimi acıyor diyor kimi acımıuor o yüzden tedirginim anestezi istemeyi bile düşündümSizin de morfoloji kötü. Eşimde de bu civarlardaydı ama yıkayıp hareketli spermleri ayırıyorlar sıkıntı olmuyor rahat ol.
Ağrı dediğin böyle hafif adet ağrısı gibi 3-4 sn bişey girdiğini hissediyorsun ama ağrılı değil kesinlikle.
Sağolun yorumunuz için acı eşiğim düşük anestezisiz rahim filmi çektirirken yerlere attım kendimi aşılama için kimi acıyor diyor kimi acımıuor o yüzden tedirginim anestezi istemeyi bile düşündüm
Canım naptin gittin mi testeinşallah canım benim allah hepimizin yüzünü güldürsün
Teşekkür ederim bitanem rabbim sanada nasip etsin dualarımda olucaksınız güzel haberlerini bekliyorum
Ooooo tebrik ederim canm yaa maşallah Maşallah darısı bize inşallahadet günü verdim canım
canım gittim simdi geldim hastaneden 61 cıktı betaCanım naptin gittin mi teste
Ayyy masallah yaaa hayirli olsun canim 3.guzel haber de senden geldi :) belirtilerin nelerdi ?insallah saglikla ilerlesin gebeligin bizede bollll dua et kuzumcanım gittim simdi geldim hastaneden 61 cıktı beta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?