• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Çok teşekkür ederim pcosum ben hemde baya ağır pcos ni de hsg çektirdiğimde perde olduğu ortaya çıktı histeroskopi ameliyatı yaptırdım sonra tekrar çatlatma denedik olmadı en don ilk aşılamada tuttu
Demekki oldumu oluyor :) rabbim bizede tattirsin inşallah

yarın teste gidicem cok heyecanlıyım aşılama sonrası 12.gün olucak sabah kasık agrısıyla uyandım bir daha ağrımadı bana da dua et canım insallah kavusurum yarın sevincli haberi alırım
Bende gidicem hastaneye etmem mi ederim canım rabbim mutlu haber almayı nasip etsin haber et bizede benimde aşırı adet agrım vardı adet olcam sanmıştım herkeste belirti farkı oluyor

Şekil bozukluğu vardı onda ama sayısı iyi olduğu için çok problem olmaz dedi. Ben bi de çok stresli bir insanım. Eşimi de etkilemiş olabilirim streste sperm sayısını etkiliyor dikkat edin
Bizimde bu şekilde inş tutar işlem esnasında acı oldu mu

Eklentiler

• IMG_0141.png
    IMG_0141.png
    195 KB · Görüntüleme: 85
Bizimde bu şekilde inş tutar işlem esnasında acı oldu mu
Sizin de morfoloji kötü. Eşimde de bu civarlardaydı ama yıkayıp hareketli spermleri ayırıyorlar sıkıntı olmuyor rahat ol.
Ağrı dediğin böyle hafif adet ağrısı gibi 3-4 sn bişey girdiğini hissediyorsun ama ağrılı değil kesinlikle.

Sizin de morfoloji kötü. Eşimde de bu civarlardaydı ama yıkayıp hareketli spermleri ayırıyorlar sıkıntı olmuyor rahat ol.
Ağrı dediğin böyle hafif adet ağrısı gibi 3-4 sn bişey girdiğini hissediyorsun ama ağrılı değil kesinlikle.
Sağolun yorumunuz için acı eşiğim düşük anestezisiz rahim filmi çektirirken yerlere attım kendimi aşılama için kimi acıyor diyor kimi acımıuor o yüzden tedirginim anestezi istemeyi bile düşündüm ❤️

Anestezilik bi durum olduğunu düşünmüyorum
Hsg çoğu kişi zorluyor rahat ol güzel geçsin her şey inşallah 🤩🥰
Sağolun yorumunuz için acı eşiğim düşük anestezisiz rahim filmi çektirirken yerlere attım kendimi aşılama için kimi acıyor diyor kimi acımıuor o yüzden tedirginim anestezi istemeyi bile düşündüm ❤️

Kızlar merhaba aşılama da günde kaç iğne oldunuz acaba
Bana doktor gonalf 75 verdi bugun başla dedi ama günde kaç kez, sabah mı akşam mı bişey demedi

Back