İlk Adımı Atan Kızlar Buraya...

Bu konuda en uzman benim sanırım. Sevdiğim çocuğa yapmadığım şey kalmadı. Say say bitmez burada. Benden bi üst sınıftaydı . Sırf o üzülmesin diye 2 kez sevgisiyle tekrar tekrar barıştırdım onları. Kızda başka bir şehirde yaşıyor zaten. İlk başta pkatonik takılıyordum (3-4 ay kadar) sonra içimden geçen herşeyi döktüm bir mesaja yolladım gitti. Mesajdan aşk mı olurmuş demeyin. Onu tanıdığım ilk günden beri günlük tutmuştum. Gittim bide beni istemediği halde bunu ona verdim. Daha neler neler. Ama ne mi oldu ? O kadar çabam sonucunda o ego kastı benim sonum hüsran. Güzellik falan erkekler umursamıyor harbiden. Gönül bu. Olmayınca olmuyor boşa çabalamış olursunuz :) yaptıklarınız hoşuna gider ilgilenirmiş gibi yapar ama tek amacı aslında egodur. O oyuna düşmeyin

Ilk adımı ben atmış oluyomuyum tam bilmiyorum ama. Arkadasimin cok samimi arkadasiydi kendisi. Arkadasimin facebook hesabina giriyodum bi baktim bu arkadasima mesaj atmis bende gordum bunu istesem ona cevap vermezdim ama icimden bi ses ver dedi. Sonra ben arkadasiyim facebookun da ben varim dedim sonra konusmaya başladık. Suan 4 yildir beraberiz hic pisman degilim yine olsa yine yaparim. Bence hic kimse sevdigini soylemekten cekinmesin ben cok sey kaybettim bu yüzden hic cekinmeyin kizlar olursa olur olmazsa zaten olmaz soyleyin ki sonra zaman geçince keske soyleseydim belki olucakti demeyin.

Sanırım bende ilk adımı atmış sayılıyorum sanırım Aynı üniversitedeydik ama sınıflarımız farklıydı. Bu derslere giriyor ben görüyorum nasıl içim eriyor gördükçe en son girdiği sınıfı gördüm. O sınıftan çıkınca kapıdaki ders programına baktım girdiği dersin adını öğrendim. Okulun sitesinden o dersin hangi bölüme verildiğine bakıp bölümünü öğrendim. Sonra facebook üzerinden o bölümün grubu var mı onu araştırdım. Varmış. Gruptaki herkesi tek tek inceleyip fotoğrafına baktım ve sonunda adını soyadını öğrendim buldum. Twitterdan takip ettim. Aradan 2 ay geçti artık ümidi kesmiştim beni facebooktan ekledi. Bende her fotoğrafını falan beğendim derken şimdi 1.5 senedir sevgiliyiz inşallah evleneceğiz

İlk kez adım attığım kişiyi geçen yaz anlatmıştım burda.Ders almamışım maaleseff

Uzun lafın kısası kızlar; bir erkeğin zaten size karşı hisleri varsa sizin ona açılmayı düşünmenize fırsat bile bırakmaz.Bi erkek sizi gerçekten istiyosa eğer ki tutar kolunuzdan çeker alır.Bi öyle bi böyle davranıp da kafa karıştırmaz.Net olur.
Ben bu hatayı ikinci kez yapmış birisi olarak ;belki de ömrüm boyunca, yanlış insanlar için yaptığım şeyi ,zamanı geldiğinde doğru insan için yapamamamın üzüntüsünü yaşıcam.O yüzden siz siz olun minik adımlar atmak dışında açılmak gibi bir hataya düşmeyin derim.İstisnalar dışında tabiki.Üşenmeden okuyan arkadaşlarım hepinize sevgilerr

Bende ilk adimi atmistm üniversitede aynı siniftaydik oda beni begnip soyleyememis sonradan anlatti ilk baslarda bakismalar sonra acildim hoslaniyorum dedim basta istemedi bazı nedenlerde dolayı ama hic kopamadik ne olaylsr oldu 1 sene sonra o bana bir adim atti ve o gun bugundur tam anlamiyla hayatımda 3 yillik sevgilik sonunda 7 ay önce evlendik cok şükür cok seviyorum onu iyiki Rabbim kaderime yazmis karşıma çıkarmış hayatımin dönüm noktasi oldu esim karsilikli sevilen sevilip evlenenlere falan kocaman masaAllah diyorum nasip olsun isteyen herkese

Pişman olma cnm. O an ki duygularınla adım atmışsın, çok masumane bence. Sonuç olumsuz olmuş olabilir ama en azından içinde keşkeler kalmamıştır, birşey de kaybetmedin. ama dediğin gibi erkek istemediği sürece ilişki başlamıyor. benimde başımda var biri ama kesinlikle adım atmam, ha mesaj falan atıyorum arada ama öyle hoşlandığımı falan hayatta söylemem çok istiyorsa gelir bir şekilde

Arkadaşlar sevdiğini söylemek tabiki çok güzel bir şey. çünkü kisi sevdiğini söyleyince bu yükü tek başına taşımaktan kurtulur. Ama böyle bir itirafta bulunması için ilk önce karşı taraf bunu hak ediyor mu diye düşünmesi gerekiyor. Maalesef ki bazı erkekler böyle bir açık yüreklilikle karşılaşınca - bu erkekler genelde sevginin tam olarak ne olduğunu kavrayamamış erkekler oluyor- kendi egolarını besliyorlar. Yani sevgiyi ego aracı olarak kullanıyorlar. Böyle bir durumla karşılaşınca insan doğal olarak kırılıyor.
Ama tabi böyle olaylar yaşanmadan anlaşılamaz. Benim size tavsiyem seviyorsanız söyleyin. Ve karşı taraftan da sevdaya layık bir sevgi bekleyin. Eğer ki karşı taraf bundan yoksunsa bırakın gidin. Kimse aşktan ölmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…