İlk Adımı Atan Kızlar Buraya...

Esimle hep bakisiyorduk hep ama artik bana fenalik geldi ekledim facebooktan ilk adimi attim oda muhabbetimizi baslatip dewamini getirdi iyikide getirdi:)

Meraba bende bu konuyi nereye acs diyordum lütfen bana yardımcı olun yalvarırım. Napacaagımı bilmiyorum bizim binada benimle yasıt biri var ve biz her sabah okula giderken bakısıyruz ve bu kendini biraz begenmis bende buraya yeni tasndgmz icin yani bu sehire yeni tasndk ve o benm adımı bile bilmiyordur ama ben onun face hesabını buldum napym sizce ilk adımı atsam nolur?

İlk adımı atma, bakışmaya devam et.

kesinlikle aynı fikirdeyiz bended bir daha yapamam gibi geliyor mesela...

İlk gördüğüm an ondan hoşlandım.. sonra arkadaş olduk.. hergün konuştuk.. ben salak ben bir ara kamptan bir çocuğun resmini gösterdim.. Bu çocuk çok yakışıklı felan diye... bana verdiği cevap onun yaşı küçük.. (çocukça birşey yaptım tabikidie herkız yapmıştır.. azcık kıskansın istemiştim) neyse zaman geçti... ben buna bir yazı yazdım.. onu sevdiğimi anlattım tabi direk onu değil bir adam gördüm gibisinden... belki anlar dedim ama oda taş kafaymış.. ve aramızda şu konuşmalar geçti... rezil olduğumla kaldım... (çocuk yabancı.. türkçeye çevirdim)
o: benmiyim?
ben: Bilmiyorum
o: (o çocukla olan resmimizi attı) bu çocukmu.. çok şanşlı. bence sen ondan hoşlanıyorsun.
ben: hayır
o: ben türkiyeye gelemeyebilirim. ozmana kadar arkadaşız...ama herşey iyi olursa gelebilirim.
ben: tamam sorun değil. anladım
o: hayır anlamadın. üzülme..
ahh çok taşkafayım

ben ilk buluşmamızın akşam ona mesaj attım "biz size aşık olduk" yazdım. bir dizi adından bana sempatik gelen bu cümle ile hem ilanı aşk yapmış oldum, hemde işi ona bırakmayıp ilk adımı ben atmış oldum. nitekim şu an 2 yıllık evliyiz:)

hayatımda hiç yapmadığım birşey. Şuan hoşlandığım biri var mesela, bazen ondan hoşlandığımı söylesem mi diyorum ama sonra vazgeçiyorum bana göre bişi diil sanırım

erkeklerin totosu kalkıyor ( istisnalar kaideyi bozmaz). bence eski usul erkeklerin teklif etmesi doğru.hatta hemen de kabul etmezsen daha kıymetli olursun .(son söylediğim uygulamaya gelince zor olabilir.ben reddettiğimde, "çok ta fifi" diye vazgeçiyorlar:) )
tabi bir de reddedildiğin versiyon var.o durumda da erkekler genellikle "kız bana asıldı ya...ben yüz vermedim" tavrı takınıyorlar

ben 2 senelik evliyim ve ilişkimizde hep ilk adımı ben attım. ilk sevdiğimi ben söyledim. çok pişmanım ve şu an yaşadığım ne kadar kötü şey varsa bu nedenle oldu. ilk adım atıldığında erkek kendine düşen herşeyi karşıdan beklemeye başlıyor ve en sonunda hiçbişey yapmayan ruhsuz birine dönüşüyor. onu çok sevdiğimi bildiği halde ve ilgi istediğimi bildiği halde henüz bana 1 kere sevdiğini bile söylemedi. bebeğimiz olunca düzelir sandım ama olmadı. birsürü kötü şey yaşadım ve hala yaşıyorum. mutsuzum ve herşeyin başlaması benim adım atmam yüzünden oldu...

sizin için çok üzüldüm
peki nasıl olacak böyle,anlaşamıyor musunuz?

Ben adım attırdım Bir arkadaşım var onun yakın arkadaşıydı. Tabi erkek bu arkadaşım o yüzden daha dürüst ve çıkarsız. Gözüme çarpa çarpa çarpa bir hal oldu her yerde karşıma çıktı ya resmi ya kendisi. Baktım birden hoşlanıyorum ciddi ciddi. Sonra aldım arkadaşımı karşıma, bak bu kimdir neyin nesidir sevdiği ettiği birisi var mı dedim. Yok dedi sonra dedim sen yine de sor Sordu sağolsun o da yine. Yine "yokmuş sordum yine yok" dedi. Dedim kızım ahanda atıll kurt. Sonra dedim Twitter adresimi ver 'bence çok iyi kız bir takip et' de dedim. O da sağolsun beni övmüş övmüş o da ekleyeyim bari ne olacak demiş. Sonra ekledi, uzun süre yazdığım yazıları beğendi, sonra gelen kutumda bir mesaj 'ya whatsapp var mı?' Var var olma mıııııı Neyse bu arkadaşım tabi halimle çok uzun süre dalga geçti etti falan filan ama biz 3.senemizi doldurduk

İlk adımı atanlardan biriside benim :)
Birgün face te dolaşırken bir grubun paylaşımında ki yorumunu gördüm benimki'nin :)
profiline baktım Aman Allah'ım buda ne!! :))
Daha önce hiç bir erkeğe istek göndermemiştim ama bu defa başkaydı :)
istek göndersem mi göndermesem mi kendimle savaştım
sonra inceldiği yerden kopsun dedim.
İstek gönderdim kısa süre sonra kabul etti konuşmaya başladık
1 aydır sevgiliyiz :)

benim iş arkadaşımdı. bana aşıktı ya da aşırı hoşlanıyordu ben çok net emindim ama açılamıyordu garibim. bir gün iş sonrası ben evden izin alamam vermezler ama eve gitmeden yemek yiyelim dedim. sonra beni ablama bırakırsın dedim. ok dedi. yemek yedik sahilde yürüdük 1 hafta sonra ukraynaya gidecekti okul için 5 yıllığına. kendimi onu kaçıracakmışım gibi hissetmişim herhalde o zamanlar. bu kadar ileri gittiğime göre. ewet senden hoşlanıyorum dedimmmmm
ona derken hiç utanmadım walla billa ama size derken nedense çok utandım

şuan çok şükür evliyiz.

ben yeni atanmıştım atandığımın bir ay sonrası işe girdi ilk görüşte aşık olmuştum dikkatini çekmek için neler yapmadım ki telefon numarasını felan aldım farkında olmadan ilk buluşmamızda aşkım demişim ama halen daha hatırlamıyorummm ilki atmışımm ilk adımı 13 aylık evliyiz ve aşk meyvemizi bekliyoruz Allah herkese karşılıklı aşk nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…