- 17 Temmuz 2012
- 1.522
- 205
-
- Konu Sahibi kanatlimelek
Meraba bende bu konuyi nereye acs diyordum lütfen bana yardımcı olun yalvarırım. Napacaagımı bilmiyorum bizim binada benimle yasıt biri var ve biz her sabah okula giderken bakısıyruz ve bu kendini biraz begenmis bende buraya yeni tasndgmz icin yani bu sehire yeni tasndk ve o benm adımı bile bilmiyordur ama ben onun face hesabını buldum napym sizce ilk adımı atsam nolur?
reddedilirsen aynı binada olman hoş olmaz.. bekle bence.. hatta kendi beğenmiş biriyse uzak durAma o adım atmaz ve o adım atmadkca ben baglanyrm
kesinlikle aynı fikirdeyiz bended bir daha yapamam gibi geliyor mesela...Biz bir şekilde tanışmıştık evvelden. Aradan bir iki yıl geçti ve ben iletişim kurdum kendisi ile ve duygularımı ima ettim, yani anlayan anlamıştır da tık yok. Ben yazınca yazardı yoksa yok...
Hislerimi uygun şekilde paylaşabildiğim ve onun net tavrını görebildiğim için pişman değilim.
Ama bu bana ders oldu... Bir daha ilk adım atmak benim bünyeme ağır gelir. Kaldıramam.
Hem bir kadın adım atıyorsa çok düşünmüş, çok sevmiştir bence. Bunu değerlendirmeyen erkek çok dürüst ve ahlaklı olmalı diyerek iyi açıdan düşünmeye çalışıyorum
peki sonra neler oldu anlatabilir misn sakıncası yoksa :)İlk sewiyorum kim dedi hatırlamıyorum ama ilk buluşmamızda ben öpüştüm ilk adım buda yani
sizin için çok üzüldümben 2 senelik evliyim ve ilişkimizde hep ilk adımı ben attım. ilk sevdiğimi ben söyledim. çok pişmanım ve şu an yaşadığım ne kadar kötü şey varsa bu nedenle oldu. ilk adım atıldığında erkek kendine düşen herşeyi karşıdan beklemeye başlıyor ve en sonunda hiçbişey yapmayan ruhsuz birine dönüşüyor. onu çok sevdiğimi bildiği halde ve ilgi istediğimi bildiği halde henüz bana 1 kere sevdiğini bile söylemedi. bebeğimiz olunca düzelir sandım ama olmadı. birsürü kötü şey yaşadım ve hala yaşıyorum. mutsuzum ve herşeyin başlaması benim adım atmam yüzünden oldu...
aynı evde iki yabancı ya da ev arkadaşı gibiyiz:) aile olamadıksizin için çok üzüldüm
peki nasıl olacak böyle,anlaşamıyor musunuz?