İlk Adımı Atan Kızlar Buraya...

Bende ilk adımı atanlardanım Benimkinin sonu biraz hüsran olmuştu.Bana çok yakın davrandı çok umut verdi ben aşık oldum.Sonra açıldım ona mesaj attım uzunca güzel bi mesaj.Ben sana hep arkadaşım olarak baktım,farkında olmadan umut verdiysem falan filan geveledi işte.O da üzüldü baya sonradan bana,ama maddi sıkıntıları falan varmış zor zamanıydı.Olmadı yani..Ama zamanlama hatası da olabilir benimki..Şimdi iyiki olmamış diyorum orası ayrı Ulaşılmaz olunca kıymete binmişti işte bendeki çocuklukla Sonra rahatladığı zamanlarda bana bi kaç kez mesaj atmışlığı oldu ama benim umrumda bile değildi tabi çok sular akmıştı üzerinden

Başlıkta belirttiğim gibi sevdiğiniz kişiye onu sevdiğinizi söylediyseniz başınızdan geçenleri yazar mısınız? Duygularımı onla paylaşmak büyük bir hata mı, olaylar sizde nasıl gelişti?
Canım ilk adımı atmak asla bir ayıp değil. Büyük bir cesaret. Ama tabi karşındaki insanin kapasitesine bağlı bu. Bende bir zamanlar ilk adımı attim sevdigimi kaç defa söyledim ve bu sayede etkiledim diyebilirim. Ama asla ama asla karşındaki insanın senim sevgine laf etmesine izin vermeyeceksin. Benim ilişkimde bir zamanlar ilk adimi ben attim olaylar güzel bir sekilde gelisti ama sonra bazi sebeplerden dolayi ayrildik. Ben aradan birkac ay gecince tekrar adim attim ve sevdigimi söyledim. Ve bu konudada asla sevgime laf ettirmem dedim.

Başlıkta belirttiğim gibi sevdiğiniz kişiye onu sevdiğinizi söylediyseniz başınızdan geçenleri yazar mısınız? Duygularımı onla paylaşmak büyük bir hata mı, olaylar sizde nasıl gelişti?
Vallahi bu konuda üzerime tanımam Ben kendisini twitter'dan keşfettim Yazılarını, fotoğrafını falan görünce resmen vuruldum.. Facebook'tan arayıp tarayıp buldum ekledim. O istemeden numaramı verdim. Kahve içmeyede ben çağırdım Yüzyüze geldiğimizde ikimizde deli divane aşık olduk.. 3 senelik bir birliktelikten sonra 5 gündür evliyiz Sevdiğini söylemek, adım atmak, utanılacak birşey değil erdemdir..

Sevgilimle bir kavga ortaminda tanismisdik ve her karsilasmamizdada ben hep tartisiyordum birileriyle ama oyle boyle degil ben cok agresivimdir sevgilimde oyle.tartsgm ortamdakiler benden cekiniyordu ama birlikten kuvvet dogar hesabi hepsi bir oluyordu bense tek basima habire saldiriyordum artik birinde sevgilim mudahele oldu.tek basina kiza adamlikmi bu yaptiginiz diye oda saydirmaya basladi ondanda cok cekiniyorlardi saten onu saten biliyordi ama sevgilm karismamisti basta sonra bunlari benden once tanimasina ragmen iyice agizlarinin payini verdi.susturdu.biz arkadas olduk ama adam harbi arkadaslik pesinde benim gozumde hafif bir kahraman edasi oldu diorm bu bana nezaman yuriycek bakdm tik yok en sonunda dedim biz normal arkadasmiyiz seninle? Bilmem dedi bil dedim bende ve isler ilerledi gitti.simdi allahima sukur cok adrenalin dolu bir iliskim var ikimizde kafadan kirik ikimizde birer aslan birbirmize pence gecirip duruyoruz ailesiyle tanisdim ve nasipse evlenicezzzzz:)

Bennn..:) suanki nisanlim eski platonik askm ve acildigimda onunda benden hoslandigini ogrendim sonra uzun soluklu bir hikaye basladi iste :)

merhaba ne oldu ki neden pişman oldunuz
nişana 1 gün kala ayrıldık..
nedeni yüreksiz olması.. çekingen bi insandı zaten başta bu özelliği çok da hoşuma gitmişti ama işe aileler karışınca kendi fikirlerini kendi isteklerini sadece bana söyledi ailesinin yanında da sankı onları söyleyen o değilmiş gibi davrandı..
bundan sonra ilk adım falan atmam.. yüreksiz erkekleri adam yerine koymayacaksın.. bırakacaksın onlar öyle kalsın

hmm anladım hakkınızda hayırlısı acı bir tecrübe olmuş ama dönüp geriden baktığınızda iyiki de ayrıldım diyeceksiniz... çünkü daha yolun başındayken böyle bir insanla bir yolun sonu olmaz.. umarım çok güzel yürekli mert bir insanla tanışırsınız ..

ben attım o adımı ama keşke atmasaydım diyorum beyfendi ne istediğine karar veremedi 3.5 ayımı yedi ve en sonunda bye bye diyen ben oldum

Yaklaşık 4 yıl önce ilk adımı atmıştım şimdi beraberiz ve mutlu bir ilişkimiz var kızlar. İlk adımı erkekler atmalıdır düşüncesini doğru bulmuyorum. Arkadaşımın arkadaşıydı. Sosyal medyada gördüm yalnızca ve çok beğenmiştim. Araya arkadaşımı soktum ilk etapta sanki arkadaşım bizi yakıştırmış gibi yaptık ama sonradan itiraf ettim erkek arkadaşıma ben planlamıştım diye Şimdi her zaman iyiki buldun beni iyiki gördün der aşkta gurur olmaz biraz cesaretle mutlu olabilirsiniz kaybedecek hiçbir şey yok neticede

Ben de atanlardanım, ilk kez attım bir daha atmam. Kolay beğenmem çoğunu geri çevirirdim, bir türlü istediğimi bulamadım, bari ben beğendiğimle konuşayım dedim olmadı, odun çıktı. Beğenilmeyecek bir kız değilim hatta herkes çok güzel olduğumu da söyler kendimi övmek gibi olmasın, biraz da buna güvendim,cesaret ettim. Uyuşuruz diye.. niye öyle yaptı anlamadım. Değmezmiş, bu dünyada dürüst olmak yetmiyor heralde.

Benim adımım da kahve içmeye çağırmaktan ibaret sadece, onu da belirteyim. Hoşlandığımı falan da söylemedim ki tanımadan kimseyi sevemem hemen gel sevgilim ol diyecek halim yoktu. Sadece karakterini merak etmiştim, tanışınca hemen sevgili mi olunuyor anlamına geliyor kafa onunki de bu çağda.. Medeni insan gibi konuşamadı. O duygularımı açacağımı falan zannetti heralde gelmedi, ama çok yanıldı öyle bir şey yapmak aklımda yoktu. İçimdeki 2 gr sevme ümidini de öldürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…