- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
-
- Konu Sahibi kanatlimelek
Canım ilk adımı atmak asla bir ayıp değil. Büyük bir cesaret. Ama tabi karşındaki insanin kapasitesine bağlı bu. Bende bir zamanlar ilk adımı attim sevdigimi kaç defa söyledim ve bu sayede etkiledim diyebilirim. Ama asla ama asla karşındaki insanın senim sevgine laf etmesine izin vermeyeceksin. Benim ilişkimde bir zamanlar ilk adimi ben attim olaylar güzel bir sekilde gelisti ama sonra bazi sebeplerden dolayi ayrildik. Ben aradan birkac ay gecince tekrar adim attim ve sevdigimi söyledim. Ve bu konudada asla sevgime laf ettirmem dedim.Başlıkta belirttiğim gibi sevdiğiniz kişiye onu sevdiğinizi söylediyseniz başınızdan geçenleri yazar mısınız? Duygularımı onla paylaşmak büyük bir hata mı, olaylar sizde nasıl gelişti?
Vallahi bu konuda üzerime tanımamBaşlıkta belirttiğim gibi sevdiğiniz kişiye onu sevdiğinizi söylediyseniz başınızdan geçenleri yazar mısınız? Duygularımı onla paylaşmak büyük bir hata mı, olaylar sizde nasıl gelişti?
güncelleme..4buçuk yıldır beraberiz.. ne açıldım diye havalara girdi ne başıma kaktı.. yine olsa yine yapardım yani
merhaba ne oldu ki neden pişman oldunuzgüncelleme..
pişmanım
nişana 1 gün kala ayrıldık..merhaba ne oldu ki neden pişman oldunuz
hmm anladım hakkınızda hayırlısı acı bir tecrübe olmuş ama dönüp geriden baktığınızda iyiki de ayrıldım diyeceksiniz... çünkü daha yolun başındayken böyle bir insanla bir yolun sonu olmaz.. umarım çok güzel yürekli mert bir insanla tanışırsınız ..nişana 1 gün kala ayrıldık..
nedeni yüreksiz olması.. çekingen bi insandı zaten başta bu özelliği çok da hoşuma gitmişti ama işe aileler karışınca kendi fikirlerini kendi isteklerini sadece bana söyledi ailesinin yanında da sankı onları söyleyen o değilmiş gibi davrandı..
bundan sonra ilk adım falan atmam.. yüreksiz erkekleri adam yerine koymayacaksın.. bırakacaksın onlar öyle kalsın
Cok merak ettim ise yaradi mi zira benimde %20 de olsa atma ihtimalim var ama cesaret %0 :)an itibariyle ilk adımı atmış bulunuyorum
bakalım nolucak
umarım olumlu olur... offf
Ne yaptın adım atarken, son durum nedir merak ettim :)an itibariyle ilk adımı atmış bulunuyorum
bakalım nolucak
umarım olumlu olur... offf