Hadsizlik yapan iş arkadaşı

yebileceğimizi söyledi ancak bu kişi anlamıyor.Ben de bu tarz insanlara laf anlatmaktansa bozma taraftarıyım direkt sert bir üslup ve yüksek sesle ; herkes senin gibi vizyonsuz olmak zorunda mı insanların özel hayatına ne diye burnunu sokuyorsun sen sana mı soracağız ne zaman evleneceğimizi sen kimsin deyip ortamı terk ettim.
Ayy ne guzel demissin burda ya bizde de var bir tane boyle hadsiz hadi kirmayayim diiye diye tepemize cikardik.

kızlar herkese merhaba umarım hafta sonunuz iyi geçiyordur. Konuya girecek olursam ben bir kamu kurumunda çalışıyorum ve geçenlerde şöyle bir olay yaşandı ; kuruma tayinle gelen bir arkadaş vardı ilk bizim gruptaydı sonra o 9 5 e geçti ve bir gün nöbet çıkışı biz üç arkadaş oturuyorduk. artı olarak bir kişi daha var bu kişi yaşça bizden büyük evli çocuklu birisi ancak nerde nasıl konuşması ve davranması gerektiğini bilmiyor. Biz üçlü otururken aynı molada olduğumuuz için geldi ve bize eşlik etti biz normal konuşuyorduk olay arkadaşın, yeni gelen arkadaşla çocuk muhabbeti konuşmasından açıldı. Sonradan gelen kişi durup napacaksınız çocuk olmucaksa neden evlendiniz hemen doğur dedi. Ardından bize dönüp siz de 25 yaşına gireceksiniz daha evlenmediniz bile boş boş yaşıyorsunuz anca gezin çocuk olunca göreceğim sizi dedi. Arkadaşım yapıcı bir insandır tatlı dille şimdilik farklı hedeflermizin olduğunu evlensek bile her şeyi dengeleyebileceğimizi söyledi ancak bu kişi anlamıyor.Ben de bu tarz insanlara laf anlatmaktansa bozma taraftarıyım direkt sert bir üslup ve yüksek sesle ; herkes senin gibi vizyonsuz olmak zorunda mı insanların özel hayatına ne diye burnunu sokuyorsun sen sana mı soracağız ne zaman evleneceğimizi sen kimsin deyip ortamı terk ettim. Ardından mesai saati içinde biz özel bir şey konuşacaktık bu da yanımıza geldi ben de anlasın diye şu an ortam müsait değil sonra anlatırım dedim arkadaşa. Bu da ne var ki mola zaten anlat falan deyince yine gerildik ben de sen varsın diye anlatmıyorum anlamıyor musun sen senin bilmen gerekse sen varken anlatırdım dedim. Gidip beni sorumluya şikayet etmiş mobbing uyguluyorum diye ve tutanak talebinde bulunmuş. Ben de burası kreş mi isteyen istediği ile konuşur samimi olur veya olmaz saygılı olduktan sonra kimseyi şımartamayız dedim. O kadar sinirliyim ki haksız yere savunma verdiğim için gerçekten akıl yaşta değil baştaymış.
Demeyeyim demeyeyim dedim ama devletin kamu kurumunda şu hitabet, şu konuşma tarzı nedir lütfen ya.. karşınızdaki kadın tam bir cahil, siz de anlamsizca fazla gerginsiniz.

Dobralik ve patavasizlik sizde karismis malesef... Konudaki kişiyi tasvip etmesemde sizi de sutten cikmis ak kaşik olarak degerlendiremedim. Ne demek elin kadinina "vizyonsuz" demek... belki kadin gercekten boş beleş biri ama sizde kusura bakmayin hadsizsiniz... görmezden gelir, konusmazsiniz olur biter terslemek, hakaret etmek bence kadin biraz hakli bunlar mobinge girer... usulunce "arkadasliginizdan hoslanmiyorum,resmiyet sınırlarini aşmayalim" der yolunuza devam edersiniz, fazlasi haddiniz değil...

kızlar herkese merhaba umarım hafta sonunuz iyi geçiyordur. Konuya girecek olursam ben bir kamu kurumunda çalışıyorum ve geçenlerde şöyle bir olay yaşandı ; kuruma tayinle gelen bir arkadaş vardı ilk bizim gruptaydı sonra o 9 5 e geçti ve bir gün nöbet çıkışı biz üç arkadaş oturuyorduk. artı olarak bir kişi daha var bu kişi yaşça bizden büyük evli çocuklu birisi ancak nerde nasıl konuşması ve davranması gerektiğini bilmiyor. Biz üçlü otururken aynı molada olduğumuuz için geldi ve bize eşlik etti biz normal konuşuyorduk olay arkadaşın, yeni gelen arkadaşla çocuk muhabbeti konuşmasından açıldı. Sonradan gelen kişi durup napacaksınız çocuk olmucaksa neden evlendiniz hemen doğur dedi. Ardından bize dönüp siz de 25 yaşına gireceksiniz daha evlenmediniz bile boş boş yaşıyorsunuz anca gezin çocuk olunca göreceğim sizi dedi. Arkadaşım yapıcı bir insandır tatlı dille şimdilik farklı hedeflermizin olduğunu evlensek bile her şeyi dengeleyebileceğimizi söyledi ancak bu kişi anlamıyor.Ben de bu tarz insanlara laf anlatmaktansa bozma taraftarıyım direkt sert bir üslup ve yüksek sesle ; herkes senin gibi vizyonsuz olmak zorunda mı insanların özel hayatına ne diye burnunu sokuyorsun sen sana mı soracağız ne zaman evleneceğimizi sen kimsin deyip ortamı terk ettim. Ardından mesai saati içinde biz özel bir şey konuşacaktık bu da yanımıza geldi ben de anlasın diye şu an ortam müsait değil sonra anlatırım dedim arkadaşa. Bu da ne var ki mola zaten anlat falan deyince yine gerildik ben de sen varsın diye anlatmıyorum anlamıyor musun sen senin bilmen gerekse sen varken anlatırdım dedim. Gidip beni sorumluya şikayet etmiş mobbing uyguluyorum diye ve tutanak talebinde bulunmuş. Ben de burası kreş mi isteyen istediği ile konuşur samimi olur veya olmaz saygılı olduktan sonra kimseyi şımartamayız dedim. O kadar sinirliyim ki haksız yere savunma verdiğim için gerçekten akıl yaşta değil baştaymış.
Aynı bensin😂 ben de öyle bir durumda dayanamayıp bunları söylerdim ahah akrep burcu musun veya aslan ?

iş ortamlarında böyle insanlara direkt ağzımıza geleni söylemek işe yaramıyor
hakaret etmeden ama sert bir şekilde cevabını vermek lazım
çocuk muhabbeti hakkındaki yorumuna, insanlara boş yaşıyorsunuz demen hiç hoş bir üslup değil. herkesin kendi özel hayatı ve özel kararıdır, karışmak kimseye düşmez demek gerekirdi.
diğer konuda ise direkt özel bir konu deyip anında başka bir yere geçebilirdiniz.
sinirine hiç hakim olamamışsın. sıkıntılı bir üslup kullanmışsın
kişisel ilişkiler söz konusu olduğunda karşı tarafa fazla cevap vermeden davranmak gerekiyor
ortada mobbinglik bir durum yok, onunla arkadaşlık etmek zorunda da değilsin ama ne olursa olsun üslubuna dikkat etmek zorundasın
üsluptan kaybedebilirsin. o kritik bence.

üslubun yanlis diyenlere katılmiyorum. molada yanina gelmesini istemedigin kisiye bunu soylemenden daha dogal ne var? hayatimizin 3te biri uykuda geciyor 3te biri işte. onda da nefes aldığın tek zaman molalar. neden istemediğin biri kuyruk olsun ki.
is yaparken bir saygisizligin olmadiysa, gruplanip kadinj dislamadiysaniz bence bu mobbing degil
herkes senin gibi vizyonsuz olmak zorunda mı insanların özel hayatına ne diye burnunu sokuyorsun sen sana mı soracağız ne zaman evleneceğimizi sen kimsin deyip ortamı terk ettim
oh iyi demissin. buna ragmen yüzsüz yine gelmis pesine. bu karakterdeki kadinin kocasi yüzüne tükürse "olsun kocamdir" diyor daha da yapisiyordur evinde mutlu oldugunu sanmiyorum
bu da yanımıza geldi ben de anlasın diye şu an ortam müsait değil sonra anlatırım dedim arkadaşa. Bu da ne var ki mola zaten anlat falan deyince yine gerildik ben de sen varsın diye anlatmıyorum anlamıyor musun sen senin bilmen gerekse sen varken anlatırdım dedim.
iyi demissin bence:) bu yüzsüz o ilk tartismadan anlamamis, boyle sert bir sey demeseydin bir ömür her molada takilir pesine enerjink emcüklerdi.
mobbing falan da degil, merak etme bir sey cikmaz bu olaydan

diğer iki arkadaş da anlattı olayı destekler nitelikte ama zaten yeterince sabrettim ve hadsiz insanları aLttan alan bir yapım yok.olayın hemen öncesi nöbette de erkelelrin içinde bacağın görünüyor demişti
kaşınmış bayağı bak şimdi sinirlendim

ilki harika olmuş ikincisini yapmasaydınız keşke
sizde savunmada münasebetsiz vs deseydiniz

herkes üslupsuzu size demiş ama ben gayeet haklı buldum. Bu olaylar benıde gerıyor. 27 yasındayım bende gereksız ve görgüsüz insanlar evlenmeyi doğurmayı bi halt zannedıyor. Mobbıng de böyle olmaz ayrıca. herkes haddini bilsin. Ama samimi arkadaşınızsa tepkınız yersiz olmus olablir jaaaj

İlk cevabınızdan sonra yeterince bozulmuştur diye düşünüyorum :) Bu tip insanlarla laf yarıştırmaktansa hiç muhatap olmama taraftarıyım. Cevap vermek için harcadığınız zamana yazık. Umursanmadığını görünce "boş" muhabbetleri de bırakır.

Dediğin gibi tam bir baş belasıymiş.

X