Hadsizlik yapan iş arkadaşı

normal konuşsak bile hala bize laf çarpıyor mesela bir arkadaşa senin hala neden çocuğun yok bize de evlenmek için ne bekliyorsunuz vs gibi konular açıp bizi geriyor
Bizim ülkede bu tiplerden çok var.sürekli bir kim evlenmiş, kim evleniyormuş, yok kim nişanlaniyormuş.hayatta evlilikten başka birşey yok sanki.

Ay Allah'ım sonunda bu tarz tiplere haddini direk bildiren birileri çıktı. Yani senin yaptığın mobbing ise onunki ne? İnsanları hayatları hakkında bu kadar rahat konuşan tipler karşılık görünce ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Patronların bisey derse önce o bana mobbing yaptı de.

Çok iyi yapmışsıniz kendini bilmeyen cahil kesime böyle had bildirmedikce tepenize daha çok çıkıyorlar. Mobbing oluyormuş bu cakala bak ya. İş hayatına atildiysan nerde nasıl konuşacaksın bileceksin. Akıl verme samimiyet adı altında laf sokmalari anlamıyor mu karşındaki ibiş 😂
yok tek akıllı onlar bizim aklımız uçmuş gitmiş anlamıyoruz o güzel tavsiyeleri

Dobralik ve patavasizlik sizde karismis malesef... Konudaki kişiyi tasvip etmesemde sizi de sutten cikmis ak kaşik olarak degerlendiremedim. Ne demek elin kadinina "vizyonsuz" demek... belki kadin gercekten boş beleş biri ama sizde kusura bakmayin hadsizsiniz... görmezden gelir, konusmazsiniz olur biter terslemek, hakaret etmek bence kadin biraz hakli bunlar mobinge girer... usulunce "arkadasliginizdan hoslanmiyorum,resmiyet sınırlarini aşmayalim" der yolunuza devam edersiniz, fazlasi haddiniz değil...
ben bunu yeterince açıkladım ancak anlamadı. Benim sinir olduğum şey zaten uyarmama rağmen aynı şeyleri yapmaya devam etmesi. Patavatsızlık bende yok ben kimsenin özel hayatına burnumu sokmuyorum anlatılandan fazlasını istemiyorum sormuyorum.

Bence kadın cahil, herşeyi evlenmek çocuk sahibi olmak zannediyor . Mesleğini eline almış kendi ayakları üzerinde durmali kadınlar öncelikle . Evlilik ,çocuk sonraki meseleler
ben de böyle düşünüyorum ancak kendisi sürekli ben erken evlendim siz boş bir hayat yaşıyorsunuz deyip duruyor.

iş ortamlarında böyle insanlara direkt ağzımıza geleni söylemek işe yaramıyor
hakaret etmeden ama sert bir şekilde cevabını vermek lazım
çocuk muhabbeti hakkındaki yorumuna, insanlara boş yaşıyorsunuz demen hiç hoş bir üslup değil. herkesin kendi özel hayatı ve özel kararıdır, karışmak kimseye düşmez demek gerekirdi.
diğer konuda ise direkt özel bir konu deyip anında başka bir yere geçebilirdiniz.
sinirine hiç hakim olamamışsın. sıkıntılı bir üslup kullanmışsın
kişisel ilişkiler söz konusu olduğunda karşı tarafa fazla cevap vermeden davranmak gerekiyor
ortada mobbinglik bir durum yok, onunla arkadaşlık etmek zorunda da değilsin ama ne olursa olsun üslubuna dikkat etmek zorundasın
üsluptan kaybedebilirsin. o kritik bence.
evet ters gitmiş olabilirim ama boş yaşıyorsun diyen oydu ben de cevap olarak söyledim kendimce doğru olanı

Ay Allah'ım sonunda bu tarz tiplere haddini direk bildiren birileri çıktı. Yani senin yaptığın mobbing ise onunki ne? İnsanları hayatları hakkında bu kadar rahat konuşan tipler karşılık görünce ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Patronların bisey derse önce o bana mobbing yaptı de.
birkaç kişi daha beni destekler şekilde konuştu o yüzden sorun yok

Hayatınızda hiç ortam görmediniz mi… ben bekarken yaşadım, evlendim ben yapmadım ama yanımda yapıldı. Bu tip akıl vermeler takılmalar başbelası ama sanki kolunuzdan tutulup nikah masasına oturtuluyormuşsunuz gibi coşmanız da gayet saçma. He deyin geçin…

Hayatınızda hiç ortam görmediniz mi… ben bekarken yaşadım, evlendim ben yapmadım ama yanımda yapıldı. Bu tip akıl vermeler takılmalar başbelası ama sanki kolunuzdan tutulup nikah masasına oturtuluyormuşsunuz gibi coşmanız da gayet saçma. He deyin geçin…
Gayet güzel ortam gördüm ancak hiçbir ortamda kimse kimsenin kararlarına saygısızlık etmedi özel hayatına burnunu sokmadı veya kendilerine benzemiyoruz diye hakaret etmedi.

X