Niye böyle birşey dedin ki?siz farklı mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye böyle birşey dedin ki?siz farklı mısınız
Bizim ülkede bu tiplerden çok var.sürekli bir kim evlenmiş, kim evleniyormuş, yok kim nişanlaniyormuş.hayatta evlilikten başka birşey yok sanki.normal konuşsak bile hala bize laf çarpıyor mesela bir arkadaşa senin hala neden çocuğun yok bize de evlenmek için ne bekliyorsunuz vs gibi konular açıp bizi geriyor
yok tek akıllı onlar bizim aklımız uçmuş gitmiş anlamıyoruz o güzel tavsiyeleriÇok iyi yapmışsıniz kendini bilmeyen cahil kesime böyle had bildirmedikce tepenize daha çok çıkıyorlar. Mobbing oluyormuş bu cakala bak ya. İş hayatına atildiysan nerde nasıl konuşacaksın bileceksin. Akıl verme samimiyet adı altında laf sokmalari anlamıyor mu karşındaki ibiş
cahil insan görünce geriliyorum huyum kurusunDemeyeyim demeyeyim dedim ama devletin kamu kurumunda şu hitabet, şu konuşma tarzı nedir lütfen ya.. karşınızdaki kadın tam bir cahil, siz de anlamsizca fazla gerginsiniz.
nabza göre şerbet veriyorum baktım güzel dille olmuyor böyle denedimEvet o garip biri ama sizin o kişiye ettiğiniz laflar o kişiyle benzer olduğunuz izlenimini veriyor
ben bunu yeterince açıkladım ancak anlamadı. Benim sinir olduğum şey zaten uyarmama rağmen aynı şeyleri yapmaya devam etmesi. Patavatsızlık bende yok ben kimsenin özel hayatına burnumu sokmuyorum anlatılandan fazlasını istemiyorum sormuyorum.Dobralik ve patavasizlik sizde karismis malesef... Konudaki kişiyi tasvip etmesemde sizi de sutten cikmis ak kaşik olarak degerlendiremedim. Ne demek elin kadinina "vizyonsuz" demek... belki kadin gercekten boş beleş biri ama sizde kusura bakmayin hadsizsiniz... görmezden gelir, konusmazsiniz olur biter terslemek, hakaret etmek bence kadin biraz hakli bunlar mobinge girer... usulunce "arkadasliginizdan hoslanmiyorum,resmiyet sınırlarini aşmayalim" der yolunuza devam edersiniz, fazlasi haddiniz değil...
ben de böyle düşünüyorum ancak kendisi sürekli ben erken evlendim siz boş bir hayat yaşıyorsunuz deyip duruyor.Bence kadın cahil, herşeyi evlenmek çocuk sahibi olmak zannediyor . Mesleğini eline almış kendi ayakları üzerinde durmali kadınlar öncelikle . Evlilik ,çocuk sonraki meseleler
yengeç burcuyum yükselenim de yengeç ...Aynı bensin ben de öyle bir durumda dayanamayıp bunları söylerdim ahah akrep burcu musun veya aslan ?
evet ters gitmiş olabilirim ama boş yaşıyorsun diyen oydu ben de cevap olarak söyledim kendimce doğru olanıiş ortamlarında böyle insanlara direkt ağzımıza geleni söylemek işe yaramıyor
hakaret etmeden ama sert bir şekilde cevabını vermek lazım
çocuk muhabbeti hakkındaki yorumuna, insanlara boş yaşıyorsunuz demen hiç hoş bir üslup değil. herkesin kendi özel hayatı ve özel kararıdır, karışmak kimseye düşmez demek gerekirdi.
diğer konuda ise direkt özel bir konu deyip anında başka bir yere geçebilirdiniz.
sinirine hiç hakim olamamışsın. sıkıntılı bir üslup kullanmışsın
kişisel ilişkiler söz konusu olduğunda karşı tarafa fazla cevap vermeden davranmak gerekiyor
ortada mobbinglik bir durum yok, onunla arkadaşlık etmek zorunda da değilsin ama ne olursa olsun üslubuna dikkat etmek zorundasın
üsluptan kaybedebilirsin. o kritik bence.
yok demedim çünkü anında hakarete çeker hassas kadın gözyaşlarıylakaşınmış bayağı bak şimdi sinirlendim
ilki harika olmuş ikincisini yapmasaydınız keşke
sizde savunmada münasebetsiz vs deseydiniz
her şeyi buna bağlıyor kilo versem evlilik mi var, kilo alsam hamile kalamazsın deyip boş boş konuşuyorBizim ülkede bu tiplerden çok var.sürekli bir kim evlenmiş, kim evleniyormuş, yok kim nişanlaniyormuş.hayatta evlilikten başka birşey yok sanki.
onun 30 yaşında geldiği yere 20 yaşında geldiğim, hedeflerime odaklanıp sınırımı aşmadığım için evet farklıyım.siz farklı mısınız
birkaç kişi daha beni destekler şekilde konuştu o yüzden sorun yokAy Allah'ım sonunda bu tarz tiplere haddini direk bildiren birileri çıktı. Yani senin yaptığın mobbing ise onunki ne? İnsanları hayatları hakkında bu kadar rahat konuşan tipler karşılık görünce ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Patronların bisey derse önce o bana mobbing yaptı de.
Aslan bunu yapmaz. O kendinden emindir kimseye laf anlatmakla uğraşmaz.Aynı bensin ben de öyle bir durumda dayanamayıp bunları söylerdim ahah akrep burcu musun veya aslan ?
Gayet güzel ortam gördüm ancak hiçbir ortamda kimse kimsenin kararlarına saygısızlık etmedi özel hayatına burnunu sokmadı veya kendilerine benzemiyoruz diye hakaret etmedi.Hayatınızda hiç ortam görmediniz mi… ben bekarken yaşadım, evlendim ben yapmadım ama yanımda yapıldı. Bu tip akıl vermeler takılmalar başbelası ama sanki kolunuzdan tutulup nikah masasına oturtuluyormuşsunuz gibi coşmanız da gayet saçma. He deyin geçin…
Kendinden emin olan insan kendini her türlü ifade eder ister güzel bir dille ister anlayacağı bir dilleAslan bunu yapmaz. O kendinden emindir kimseye laf anlatmakla uğraşmaz.
Karşıdakiler aynı seviyede olamıyor bazenKendinden emin olan insan kendini her türlü ifade eder ister güzel bir dille ister anlayacağı bir dille
Off amma abartmışsınızGayet güzel ortam gördüm ancak hiçbir ortamda kimse kimsenin kararlarına saygısızlık etmedi özel hayatına burnunu sokmadı veya kendilerine benzemiyoruz diye hakaret etmedi.