- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Biz neyiz konuşması çok saçma değil mi? adam bilerek ilişkiyi bu düzeyde tutuyor. duygusal bağ kurmak istese bunu şimdiye kadar yapardı. bence adamın keyfi yerinde. Hayatında biri var ama sorumluluğu yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz neyiz konuşması çok saçma değil mi? adam bilerek ilişkiyi bu düzeyde tutuyor. duygusal bağ kurmak istese bunu şimdiye kadar yapardı. bence adamın keyfi yerinde. Hayatında biri var ama sorumluluğu yok.
Fuckbuddylik müessesesi böyle bir şey değil şekerim. Orda sadece otelde ya da evde buluşur, sevişir ayrılırsın. Birlikte uyumak bile olmaz çoğu zaman. Burada daha ilişkiye dönük bir şey var, sokakta el ele yürümek, insan içinde öpüşmek var.Biz neyiz konuşması çok saçma değil mi? adam bilerek ilişkiyi bu düzeyde tutuyor. duygusal bağ kurmak istese bunu şimdiye kadar yapardı. bence adamın keyfi yerinde. Hayatında biri var ama sorumluluğu yok.
Kadını sayfalar boyunca taciz ettiniz, sonra cevabınızı alınca “bin civibimi ildim zitin”...@Limonlu Su sirf istedigi gibi yazmadim diye bu sozler ben cevabimi aldim zaten kendini belli etti bu durumda.umarim sende anlamissindir
orayı kaçırmışım . Açıklamana sağlıkFuckbuddylik müessesesi böyle bir şey değil şekerim. Orda sadece otelde ya da evde buluşur, sevişir ayrılırsın. Birlikte uyumak bile olmaz çoğu zaman. Burada daha ilişkiye dönük bir şey var, sokakta el ele yürümek, insan içinde öpüşmek var.
Üstelik adam hoşlandığını söylemiş, konu sahibi konuyu değiştirmiş. Konuşmasına izin verse belki ilişkiyi başlatacaktı ki teknik olarak ilişki başlamış bence.
Bu mesajı yeni görmem İlişki moduna girilmiş zaten Kudra'nın dediği gibi.Hmmm, özledimli öpücüklü kalpli mesajlaşmaları ve ardından hemen anında buluşmaları yapıyoruz artık hakkını yiyemem. (ona bende utanmıyorum alıştık artık) hihiih.
Ya belki adım adım. Çünkü bi süre özledimli falan da konuşmuyoduk, sonradan oldu.. Belki zamanla mı?
Birde özel mesajda yazıştıklarını falan da yazmış buraya, konuya bir iki yorum daha yazacağım diye.Kadını sayfalar boyunca taciz ettiniz, sonra cevabınızı alınca “bin civibimi ildim zitin”...
İnsanlar sizin yaşadığınız küçücük dünyada yaşamıyor. Farklı hayatlar, farklı ilişkiler var. Artık bi kabullenin şunu.
Şu an anlattığınız kadarıyla birbirinizin doğal ihtiyaçlarını karşılıyorsunuz. Bunu sadece cinsellik olarak düşünmeyin, arkadaş, sosyalleşme, muhabbet etme gibi yönlerinizi tamamlıyorsunuz gibi görünüyor. sonradan sevgi bağı olur mu bilemedim.Neredeyse 7 aydır tanışıyoruz. Son üç aydırsa daha yakınız. Her hafta sonu ve işten arda kalan zamanlarda hafta içi de çok yorgun değilsek beraber kalıyoruz. Birlikte yemeğe çıkıyor, gezmeye ya da sinemaya gidiyoruz, sokakta elele de yürüyoruz, sarılarak uyuyoruz, cinsellikte yaşıyoruz, random bi şekilde öpüşüyoruz da, her gün günümüzün nasıl geçtiğine dair mesajlaşıyoruz, ailelerimiz, anılarımız, çocukluğumuzdan muhabbet ediyoruz, yürüyüşe çıkıyoruz, film izliyoruz, içiyoruz, müzik dinliyoruz... Aslında uzun zamandır bir ilişki içinde gibiyiz de ama değiliz gibiyiz de..
Hiç sevgi sözcüğü söylemedik. Hiç arkadaşlarımızla, ailemizle tanışmadık. Hiç beraber fotoğrafımız yok.. Duygusal bir an yaşamadık. Canım cicimli sözlerimiz hiç yok.. İki tarafta bunlar için adım atmadı henüz. Bu hep böyle mi gidecek? Nasıl oluyodu bu işler?
Başlarda daha içim kıpır kıpırdı tabi, dile dökmesede o da gözlerime bakarak zor konuşurdu, her buluşmamızda yüzü biraz pembe olurdu ve hızlı hareket ederdi. Aşk mı bilmiyorum ama onda da, ben de de bir heyecan bariz vardı.
Ama şimdi sanki biraz sıkıcıya bağlamak üzere.
Ne eksik ne eksik bu ilişkide bir türlü bulamıyorum. Ne olsa biraz daha yakınlaşırız? Çünkü ben biri sorduğunda rahatça sevgilim var diyebilmekte istiyorum. Arada kalmışlık süreci biraz uzun oldu gibi. Ya da sevgilimiyiz? Bilmiyorum aslında diğer yandan asla mutsuz değilim gayet keyifliyim. Sadece iki kişilik bi ilişkimiz var şu an ve güzel bence.. Ama bu böyle ne kadar gidecek? Sizce ben mi bir şey yapmalıyım? Bilmiyorum ben 30 yaşındayım ve uzun zamandır ciddi bir ilişki yaşamadım, son 5-6 yıldır hep flörtlerim oldu buna benzer ama onlar daha kısa sürede sıkıcılıktan bitti dürüst olmam gerekirse, 7 ay tanışıklık 3 ay beraberlik rekora koşuyorum ..
Ne olunca ilişkiye başlamış oluyorduk, napmak gerekirdi unuttum..
Bi el atın ya lütfen
..... Güncelleme: ...Cinsellik yazdığım için, yorumlar, kullanılma, fuckbuddy olma vs. tarzına kaydığı için söylemeliyim. Sevgi ayrı konu. Yukarıda yazdığım gibi eğer daha duygusal anlar yaşarsak, birbirimizin sosyal hayatına girersek zamanla belki sevgi bağı oluşur bende.... Ama tutku ya da çekim benim için başlangıçta çok önemli, eğer bu süre de cinsellik yaşamamış olsaydık bu demek olurdu ki benim için, bir çekimimiz yok, ve onunla bu zamana kadar görüşmeye devam etmezdim.
(Hatta cinsellik detayını yukarı yazmayaydım iyi olurmuş ama neyse silmedim geri:) )
Demek ki binnur teyzeden ilişki konusunda derse ihtiyacın var. Bir daha düzgün ve haddini bilerek konuşursan sevinirim.
Buna katılmıyorum ben. Kadın yada erkek aklımızda evlenme fikriyle gezmiyoruz. Biriyle tanışınca evlenilir diye kategorize eden erkek olduğunu da hiiç sanmıyorum. Mesela üniversitede en laylay zamanda tanışan bir adam durduk yere evlilik diye ölçüp biçmez.karı koca gıbı oldugunuz kısıye sevgılım bıle dıyemıyorsanız bunun nedenı bellı
erkekler genelde 3 ay ıcınde gorustugu kısıyle evlenıp evlenmeyecegıne onu bu anlamda ısteyıp ıstemedıgıne karar verır ve ona gore davranır
bu adam sızınle evlenmeyı dusunmuyor o yuzden bır sınırda bırakıyor tum bunları yasamanıza ragmen oyuzden sevgılım bıle dıyemıyorsunuz
bence tavrınız net dusuncenız kafanızda oturmus sekılde ılıskınızın gelecegını sız belırleyın ve kendınızı gerı cekın
ustunuze dusecek hayırdır ne oldu uzak duruyorsun bır sıkıntı mı var dıyecek
7 aydır gorusuyoruz bırbırımız ıcın sevgılıyız dıyemıyoruz ben bu ıse bır son vermek ıstıyorum dıyeceksınız
elınızden tutup sacmalama tabıkı sevgılıyız derse tamam ama sessız kalır uzaklasırsa ya da tartısmaya gırer ıste sen boyle dusunursen zaten sevgılı olamayız gıbılerınden manipüle ederse arkanıza bıle bakmadan kacın
Hayır fb gezip tozmaz. Sex yapar ayrılır sizin dediğiniz friends with benefits yada flörtleşmedir. Böyle başlayıp ilişkiye dönen evlenen de çok.Demek ki binnur teyzeden ilişki konusunda derse ihtiyacın var. Bir daha düzgün ve haddini bilerek konuşursan sevinirim.
Arada duygusallık olmayan bir şey sevgililik olamaz. Duygusal bağ olmayan şey sevgililik oluyorsa fblik ve sevgililiğin farkı ne? Şu forumda fblikle ilgili bin tane konu açıldı. Fbler de gezip dolaşıp konu sahibinin anlattığı şeylerin aynısını yapıyorlar. Sevgililikten farkı duygusallık olmaması.
Kaçırdığım noktalar olmuş ilişki boyutuna geçmişlerYetişkin insanlar iletişimden korkmamali. Hani ilk hafta olsa neyse diyecem ancak aylar geçti. Sohbet elbette "noluurr benimle ol, sevgili olaliim" diye olmamali.
Ancak iki yetişkin insanlar bir ilişkiden yada hayattzn ne beklediğini gayet birbirlerine anlatabilmeli. Bu şekilde yanliş anlaşmalar ve beklentilerde olmuyor.
Ki bana sorarsan gayet sorumluluk var. Beraber vakit geçirme, iletişimde olmak,.. yani daha ne ekstra bir sorumluluk olabilir ki?
Her ilişkinin dinamiği farklidir, dışarıdan yorum yapmak çokta doğru olmayabilir aslinda.Neredeyse 7 aydır tanışıyoruz. Son üç aydırsa daha yakınız. Her hafta sonu ve işten arda kalan zamanlarda hafta içi de çok yorgun değilsek beraber kalıyoruz. Birlikte yemeğe çıkıyor, gezmeye ya da sinemaya gidiyoruz, sokakta elele de yürüyoruz, sarılarak uyuyoruz, cinsellikte yaşıyoruz, random bi şekilde öpüşüyoruz da, her gün günümüzün nasıl geçtiğine dair mesajlaşıyoruz, ailelerimiz, anılarımız, çocukluğumuzdan muhabbet ediyoruz, yürüyüşe çıkıyoruz, film izliyoruz, içiyoruz, müzik dinliyoruz... Aslında uzun zamandır bir ilişki içinde gibiyiz de ama değiliz gibiyiz de..
Hiç sevgi sözcüğü söylemedik. Hiç arkadaşlarımızla, ailemizle tanışmadık. Hiç beraber fotoğrafımız yok.. Duygusal bir an yaşamadık. Canım cicimli sözlerimiz hiç yok.. İki tarafta bunlar için adım atmadı henüz. Bu hep böyle mi gidecek? Nasıl oluyodu bu işler?
Başlarda daha içim kıpır kıpırdı tabi, dile dökmesede o da gözlerime bakarak zor konuşurdu, her buluşmamızda yüzü biraz pembe olurdu ve hızlı hareket ederdi. Aşk mı bilmiyorum ama onda da, ben de de bir heyecan bariz vardı.
Ama şimdi sanki biraz sıkıcıya bağlamak üzere.
Ne eksik ne eksik bu ilişkide bir türlü bulamıyorum. Ne olsa biraz daha yakınlaşırız? Çünkü ben biri sorduğunda rahatça sevgilim var diyebilmekte istiyorum. Arada kalmışlık süreci biraz uzun oldu gibi. Ya da sevgilimiyiz? Bilmiyorum aslında diğer yandan asla mutsuz değilim gayet keyifliyim. Sadece iki kişilik bi ilişkimiz var şu an ve güzel bence.. Ama bu böyle ne kadar gidecek? Sizce ben mi bir şey yapmalıyım? Bilmiyorum ben 30 yaşındayım ve uzun zamandır ciddi bir ilişki yaşamadım, son 5-6 yıldır hep flörtlerim oldu buna benzer ama onlar daha kısa sürede sıkıcılıktan bitti dürüst olmam gerekirse, 7 ay tanışıklık 3 ay beraberlik rekora koşuyorum ..
Ne olunca ilişkiye başlamış oluyorduk, napmak gerekirdi unuttum..
Bi el atın ya lütfen
..... Güncelleme: ...Cinsellik yazdığım için, yorumlar, kullanılma, fuckbuddy olma vs. tarzına kaydığı için söylemeliyim. Sevgi ayrı konu. Yukarıda yazdığım gibi eğer daha duygusal anlar yaşarsak, birbirimizin sosyal hayatına girersek zamanla belki sevgi bağı oluşur bende.... Ama tutku ya da çekim benim için başlangıçta çok önemli, eğer bu süre de cinsellik yaşamamış olsaydık bu demek olurdu ki benim için, bir çekimimiz yok, ve onunla bu zamana kadar görüşmeye devam etmezdim.
(Hatta cinsellik detayını yukarı yazmayaydım iyi olurmuş ama neyse silmedim geri:) )
Yoo valla şu forumda fuckbuddysi olan bir sürü kadın var. Bir tanesinin bile biz sadece seks yapıp ayrılıyoruz dediğini duymadım. Herhalde onların hepsi konuyu yanlış anlamış sadece bu başlıktakiler biliyor doğrusunuHayır fb gezip tozmaz. Sex yapar ayrılır sizin dediğiniz friends with benefits yada flörtleşmedir. Böyle başlayıp ilişkiye dönen evlenen de çok.
Demek ki binnur teyzeden ilişki konusunda derse ihtiyacın var. Bir daha düzgün ve haddini bilerek konuşursan sevinirim.
Arada duygusallık olmayan bir şey sevgililik olamaz. Duygusal bağ olmayan şey sevgililik oluyorsa fblik ve sevgililiğin farkı ne? Şu forumda fblikle ilgili bin tane konu açıldı. Fbler de gezip dolaşıp konu sahibinin anlattığı şeylerin aynısını yapıyorlar. Sevgililikten farkı duygusallık olmaması.
Fb ya da fwb türü ilişkilerde kişiler dışarda, sosyal ortamlarda birbiriyle görülmekten kaçınır. Diğer seçenekler elenir çünkü. En azından yaşadıkları şehirde, kendi ortamlarında birlikte görülmek istemezler.Yoo valla şu forumda fuckbuddysi olan bir sürü kadın var. Bir tanesinin bile biz sadece seks yapıp ayrılıyoruz dediğini duymadım. Herhalde onların hepsi konuyu yanlış anlamış sadece bu başlıktakiler biliyor doğrusunu
He friends with benefits bile olsa sevgili değil sonuçta. Yaa siz zaten sevgilisiniz demek saçma. Binnur teyze bile demez bunu.