ilişkide altta olunca bir anda canının acımasından korkabilirsin, üstte olmayı dene aynı problemi yaşamış biri olarak bunu tavsiye edebilirim.
benim hissettigim herhangi bir kasilma yok. yani kasilma olsa hissederdim degilmi. ben ona engel olmuyorum cunku aci hissetmiyorum. o girmeye calisirken disari yanlis yonlere ilerliyor
benim anladığım kadarıyla siz vajinusmus sunuz ama işin içindeyken zor gibi görünüyor fakat iyi bir doktorla çözülebilir.ben bunu başardım seni anlıyorum çok zor ama inan çok basit çözümü istersen doktoruma yönlendiririm sizi.
Merhaba arkadaşlar ben 1 buçuk aylık evliyim ama halen ilişkiye giremedik başlarda vajinismus olduğunu düşünüyordum ama doktora gittik sorular sordu cevapladım ve hiçbir sorunumuzun olmadığını acilen balayına çıkmamız gerektiğini söyledi ilk gece bile olabilir dedi şehir dışı yaptık ama ordada olmadı sürekli deniyoruz ama bir türlü içime giremiyor eşim girme olayına kadar herşey çok güzel isteksizlikte yok ama girmeye çalışınca giremiyor bebeğimizin olmasını çok istiyoruz benim gibi olan ve bu durumu düzelteniniz varmı aranızda yada herhangi bir fikri olan varsa yazsın lütfen:2:
Merhaba arkadaşlar ben 1 buçuk aylık evliyim ama halen ilişkiye giremedik başlarda vajinismus olduğunu düşünüyordum ama doktora gittik sorular sordu cevapladım ve hiçbir sorunumuzun olmadığını acilen balayına çıkmamız gerektiğini söyledi ilk gece bile olabilir dedi şehir dışı yaptık ama ordada olmadı sürekli deniyoruz ama bir türlü içime giremiyor eşim girme olayına kadar herşey çok güzel isteksizlikte yok ama girmeye çalışınca giremiyor bebeğimizin olmasını çok istiyoruz benim gibi olan ve bu durumu düzelteniniz varmı aranızda yada herhangi bir fikri olan varsa yazsın lütfen:2:
ama benim sorunum vajinismus deilmiş doktor vajinismusta eşini hiç yaklaştırmazsın dedi bende öyle sorun yok girme teşebbüsünde bulunuyoruz onu itmiyorum ama giremiyor yani sorunum vajinismus deil ve ne olduğunuda bilmiyorum :2:
merhaba.ben 11 aylik evliyim ve hala esimle iliskiye giremedim
Cok zor durumdayim artik kendimi okadar eksik hissediyorum ki..hersey yolundaymis gibi yapmaktan yoruldum..en kotusu artik esiminde sinirleri cok bozuldu her iliski husranla bittigi icin..evliligim bitecek galiba..hic evliymis gibi hissedemedim ki zaten..doktora gittim vajinismus degilsin dedi sadece kizlik zarim biraz kalinmis..biri istersen biraz acalim dedi biriyse hic gerek yok dedi ama denmedigimiz sey kalmadi jeller vaZelon anestol Zeytin yagi..ben bi turlu rahatlayamiyorum is oraya gelince ya itiyorum yada sikiyorum kendimi..ustte de denedim oda olmuyor..basini bile sokturmuyorum daha ordan basliyor canim yanmaya..psikpkojim iyice bozuldu yardom edin lutfen..esimi cokk seviyorum ama ona artik bu haksiZligi yapamam..yoksa bosanmayi teklif edicem cunku cok mutsuzuz bu yuzden
Bizde de aynı iliskiye giriyoruz ama zorluk var nasil aştınız o zorluğutedaviyle ikizlerim oldu...bende de benzer sorun var...ama ben biliyorum ki eşimden kaynaklanan bir durumdan dolayı böyle oluyor..bizde ilişkiye girememe sorunu yok ama zorluk var yine de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?