mrb canım bendede aynı sorun var bende 2 sene oldu ama hala ilişkiye giremedik bende doktora gittim ve pskyatr dedi ama bende gidemiyorum doktora eşimiin işi yüzünden köydeyiz ve ilçeye gitmemiz çok zor kendi kendime nasıl çözebilirim biri bana yardım etsin özelden mesaj atın lütfenbende bebişimin olmasını istiyorum artık
arkadaşlar ben doktor saygına gidiyorum. ayrıca vajinusmuslu bayanların sayfasına girip o sayfaları okursanız size yardımcı olur yorumlar. orada bu sorunu yenen çok. ilk önce oranın genişleyen bir yapısı olduğunu bilin. lastikli bir etek düşünün ince biri giyince olur ama şişman birinede olur. parmak ya da çeşitli aletlerle günlük düenli çalışın bu insanı güçlendiriyor. ve güveniniz artıyor. bende bir yıllık evliyim ve ilişkiye giemedik ama artık inancım güçledi son seansıma gidicem ve yapıcam. bakın önce yatın sırtüstü bacaklarınızı kırarak göbeğinize doğru çok fazla açın işaret parmağı boyutunda bir kalem ya da işaret parmağınıza fito krem sürün bolca bunu doktor önerdi. bebe yağı ve bepanten de sürün kaleme prezarvetif gb birşey geçirein derin nefes alın vrirken itekleyin ve girmez düşüncesini atın kafanızdan. nefesinizi verirken itekleyin ben günlerce sokamadım ağladım bende problem va die ama doktor açı problemi var dedi ve açıyı düzelttim tv karşısında yaptım. kendime ödüller koydum şu kadarını alırsan kahve çikolata gb. bakın ertelemeyin erteleme hastalığı vajinusmus bölümünde 6000 tane sayyfa var okuyun ben okudum çok yararlı bilgiler var ben kendim yapamadığım için dr a gittim ama aslında zor değil yaparsınız.