Merhaba arkadaşlar ben 1 buçuk aylık evliyim ama halen ilişkiye giremedik başlarda vajinismus olduğunu düşünüyordum ama doktora gittik sorular sordu cevapladım ve hiçbir sorunumuzun olmadığını acilen balayına çıkmamız gerektiğini söyledi ilk gece bile olabilir dedi şehir dışı yaptık ama ordada olmadı sürekli deniyoruz ama bir türlü içime giremiyor eşim girme olayına kadar herşey çok güzel isteksizlikte yok ama girmeye çalışınca giremiyor bebeğimizin olmasını çok istiyoruz benim gibi olan ve bu durumu düzelteniniz varmı aranızda yada herhangi bir fikri olan varsa yazsın lütfen:2:
Ne doktoruna gittiğine bağlı.Kadın doğum uzmanı ya da jinekolog sanırım bunu diyen.Hemen bir psikiyatriste gitmelisiniz.
büyük kurtarıcım kayganlaştırıcı jeldi.ilk geceden fiyasko olmasın die sürmüştük çokta etkisi oldu tavsiye ediyorum hiç acı duymamıştım..
Merhaba canım ben ve çok yakın bi arkadaşımda aynı sorunları yaşamıştık seninle. Ben kilitlenme dahi yaşamıştım. Sorun şu ki bizi cinsellikten çok korkuttular. Çok acıyacak çok kanayacak oturamayacaksın falan gibi bir sürü deli saçması. Kafan rahat olsun kendini hiç kasma. Ön sevişme denilen olayı biraz uzun tut ve rahat ol. Biraz zamanada ihtiyacın var eşinden biraz zaman iste
Ne doktoruna gittiğine bağlı.Kadın doğum uzmanı ya da jinekolog sanırım bunu diyen.Hemen bir psikiyatriste gitmelisiniz.
onuda denedik ama malesef oda işe yaramıyor
merhaba asena evet canım korkum çok vardı çok kasıyordum kendimi ama şuan okadar çok kasmıyorum ama genede giremiyor sizdede öylemi oldu yani girmeye çalıştığında giremiyormuydukızlık zar'ım mı dar acaba diye düşünüyorum öyle olabilirmi sizce sen nasıl yendin korkunu doktoramı gittin ?
Psikiyatrist diyoki vajinanızı iyi tanıyın aynayla bakın. Size birde vajina resmi gösteriyor ve zevk alacağın yerleri anlatıyor
Merhaba canım ben ve çok yakın bi arkadaşımda aynı sorunları yaşamıştık seninle. Ben kilitlenme dahi yaşamıştım. Sorun şu ki bizi cinsellikten çok korkuttular. Çok acıyacak çok kanayacak oturamayacaksın falan gibi bir sürü deli saçması. Kafan rahat olsun kendini hiç kasma. Ön sevişme denilen olayı biraz uzun tut ve rahat ol. Biraz zamanada ihtiyacın var eşinden biraz zaman iste
Vakit kaybetmeden bir uzmandan yardım alın.
Ve,
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html
En kısa zamanda problemi aşmanız dileğiyle...
Hangi şehirdeysen google 'a yaz,vajinusmus tedavisi diye çıkar bir sürü.
ama benim sorunum vajinismus deilmiş doktor vajinismusta eşini hiç yaklaştırmazsın dedi bende öyle sorun yok girme teşebbüsünde bulunuyoruz onu itmiyorum ama giremiyor yani sorunum vajinismus deil ve ne olduğunuda bilmiyorum :2:
ama benim sorunum vajinismus deilmiş doktor vajinismusta eşini hiç yaklaştırmazsın dedi bende öyle sorun yok girme teşebbüsünde bulunuyoruz onu itmiyorum ama giremiyor yani sorunum vajinismus deil ve ne olduğunuda bilmiyorum :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?