mrb canım bendede aynı sorun var bende 2 sene oldu ama hala ilişkiye giremedik bende doktora gittim ve pskyatr dedi ama bende gidemiyorum doktora eşimiin işi yüzünden köydeyiz ve ilçeye gitmemiz çok zor kendi kendime nasıl çözebilirim biri bana yardım etsin özelden mesaj atın lütfenbende bebişimin olmasını istiyorum artık
arkadaşlar ben doktor saygına gidiyorum. ayrıca vajinusmuslu bayanların sayfasına girip o sayfaları okursanız size yardımcı olur yorumlar. orada bu sorunu yenen çok. ilk önce oranın genişleyen bir yapısı olduğunu bilin. lastikli bir etek düşünün ince biri giyince olur ama şişman birinede olur. parmak ya da çeşitli aletlerle günlük düenli çalışın bu insanı güçlendiriyor. ve güveniniz artıyor. bende bir yıllık evliyim ve ilişkiye giemedik ama artık inancım güçledi son seansıma gidicem ve yapıcam. bakın önce yatın sırtüstü bacaklarınızı kırarak göbeğinize doğru çok fazla açın işaret parmağı boyutunda bir kalem ya da işaret parmağınıza fito krem sürün bolca bunu doktor önerdi. bebe yağı ve bepanten de sürün kaleme prezarvetif gb birşey geçirein derin nefes alın vrirken itekleyin ve girmez düşüncesini atın kafanızdan. nefesinizi verirken itekleyin ben günlerce sokamadım ağladım bende problem va die ama doktor açı problemi var dedi ve açıyı düzelttim tv karşısında yaptım. kendime ödüller koydum şu kadarını alırsan kahve çikolata gb. bakın ertelemeyin erteleme hastalığı vajinusmus bölümünde 6000 tane sayyfa var okuyun ben okudum çok yararlı bilgiler var ben kendim yapamadığım için dr a gittim ama aslında zor değil yaparsınız.
arkadaşlar ben doktor saygına gidiyorum. ayrıca vajinusmuslu bayanların sayfasına girip o sayfaları okursanız size yardımcı olur yorumlar. orada bu sorunu yenen çok. ilk önce oranın genişleyen bir yapısı olduğunu bilin. lastikli bir etek düşünün ince biri giyince olur ama şişman birinede olur. parmak ya da çeşitli aletlerle günlük düenli çalışın bu insanı güçlendiriyor. ve güveniniz artıyor. bende bir yıllık evliyim ve ilişkiye giemedik ama artık inancım güçledi son seansıma gidicem ve yapıcam. bakın önce yatın sırtüstü bacaklarınızı kırarak göbeğinize doğru çok fazla açın işaret parmağı boyutunda bir kalem ya da işaret parmağınıza fito krem sürün bolca bunu doktor önerdi. bebe yağı ve bepanten de sürün kaleme prezarvetif gb birşey geçirein derin nefes alın vrirken itekleyin ve girmez düşüncesini atın kafanızdan. nefesinizi verirken itekleyin ben günlerce sokamadım ağladım bende problem va die ama doktor açı problemi var dedi ve açıyı düzelttim tv karşısında yaptım. kendime ödüller koydum şu kadarını alırsan kahve çikolata gb. bakın ertelemeyin erteleme hastalığı vajinusmus bölümünde 6000 tane sayyfa var okuyun ben okudum çok yararlı bilgiler var ben kendim yapamadığım için dr a gittim ama aslında zor değil yaparsınız.
onuda denedik ama malesef oda işe yaramıyor
merhaba asena evet canım korkum çok vardı çok kasıyordum kendimi ama şuan okadar çok kasmıyorum ama genede giremiyor sizdede öylemi oldu yani girmeye çalıştığında giremiyormuydukızlık zar'ım mı dar acaba diye düşünüyorum öyle olabilirmi sizce sen nasıl yendin korkunu doktoramı gittin ?
kayganlaştırıcı ile denedik olmadı sıvı vazelin işe yararmı acaba yani vajinam deliksiz yada rahim dar olsada yararmı
canım jinokoloğa gittim vajinismus olmadığımı söyledi ama muayene etmedi konuştuk sadece oruçtan sonra tekrar gitcem muayne olmak için ama korkuyorum muayene olmaktanda ve belki dr gitmeme gerek kalmadan kendim çözebilirim bu sorunu diye uğraşıyorum ben parmak egzersii bile yapamadım
mrb canım bendede aynı sorun var bende 2 sene oldu ama hala ilişkiye giremedik bende doktora gittim ve pskyatr dedi ama bende gidemiyorum doktora eşimiin işi yüzünden köydeyiz ve ilçeye gitmemiz çok zor kendi kendime nasıl çözebilirim biri bana yardım etsin özelden mesaj atın lütfenbende bebişimin olmasını istiyorum artık
bende 1.5 aylık evliyim hala ilişkiye giremedik bende :S bacaklarım kasılıyor, nefes almakta zorlanıyorum ve artık olmuycak die denemekten bile vazgeçtik
korkuyormusun yoksa acıdan dolayımıdır bilmem ama eğer acıdan dolayı ise vazelin sörmeyi dene faydası olur
daha önce yani çocukken bisikletten düştüm ve vajınamdan kan geldi doktor bişiy olmadıgını söyledi ama bilinçaltıma öyle kazımısımki acıycak, çok kan gelicek die çok korkuyorum
Merhaba arkadaşlar ben 1 buçuk aylık evliyim ama halen ilişkiye giremedik başlarda vajinismus olduğunu düşünüyordum ama doktora gittik sorular sordu cevapladım ve hiçbir sorunumuzun olmadığını acilen balayına çıkmamız gerektiğini söyledi ilk gece bile olabilir dedi şehir dışı yaptık ama ordada olmadı sürekli deniyoruz ama bir türlü içime giremiyor eşim girme olayına kadar herşey çok güzel isteksizlikte yok ama girmeye çalışınca giremiyor bebeğimizin olmasını çok istiyoruz benim gibi olan ve bu durumu düzelteniniz varmı aranızda yada herhangi bir fikri olan varsa yazsın lütfen:2:
Arkadaşlar merhaba ben bu sorundan dolayı 3 koca yıl çok üzüldüm eşim çok anlayışlı ama bir süre sonra artık insan kafayı yiyecek gibi oluyr. ben çok geciktim tedavi için ama sadece 2 günde tedavi oldum. benim sorunum ilk gece başlamıştı içime girene kadar her şey mükemmel sonra donuyordum. koca 3 yılımızı heba ettik ama siz gecikmeyin ben ankarada bir kliniğe gittim ama mutlaka vajinusmusla ilgili olsun doktorunuzun asıl alanı şimdi her şey yolunda benim bebiş istiyoruz insan önceleri inanmıyor ama kesinlikle çözülüyor
sevişirken her normal fakat içime giremiyo demişsin de tam o esnada kasılmalardan dolayı mı giremiyo yoksa sen izin vermiyosun korkuyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?