İstanbuldayım peki bana önerebilceniz bi doktor varmı acaba ?
Kadın,erkek cinsellik konusunda yeterli bilgi ve eğitime sahip değiliz ne yazık ki...
Kendi bedenimizi tanımıyoruz,bilmiyoruz ki, diğer bedenleri tanıyalım ve cinsellikten zevk alalım.
Yapılan bir ankete göre 1469 kişinin; yüzde 3’nün ailesinden, yüzde 72’sinin arkadaşlarından ve yüzde 25’inin de kitap ve dergilerden ilk gece hakkında bilgi edindiği belirlenmiş.
Garip değil mi:44:
Konuyla ilgili,kulaktan dolma bilgilerle doluyuz.Kimi doğru,kimi yanlış...
Benim eşimde erken boşalma sorunu var...Bu durumun da etkili olduğunu düşünüyorum.... Cinsellikten zevk almayan biri de değilim... Ama soğudum...Eşini Dr .a gönder diyeceksiniz...Çok uğraştım ama gönderemedim... Bir takım ilaçlardan,geciktiricilerden medet umuyor..İşin garibi eşim de bir dr......Ama öyleyken böyle işte..Sonbahar gibi aksilik olmazsa karından yağ aldıracak..Umarım bu da sorunumuza katkıda bulunur..Çünkü bu sorunu yaşayan erkeklerin genelinin ortak sorunu bel ve göbek çevresinde taşlaşmış yağlanma olayı......
Kişileri ve ilişkiyi derinden etkileyen,önemli bir sorun...
Arkadaşım dilerim hersey en kısa zamanda yoluna girer.
Kilitlenmeden kastınız nedir? :26:
O sadece köpeklerde olan bir durumdur.:44:
Tabiki öyle birşey değil.Olduğum yerde kasılıp kalmaktan bahsediyorum
Mesela ben bazan kendimi öyle kasıyorum ki tam o sırada..girişi engelliyormuşum..duvar gibi..bu da bir nevi kapıya kilit vurmak işte[/QUOTEO
ozaman eşlerimizde kapıyı çalıp çalıp giden kişi oluyor.
Mesela ben bazan kendimi öyle kasıyorum ki tam o sırada..girişi engelliyormuşum..duvar gibi..bu da bir nevi kapıya kilit vurmak işte[/QUOTEO
ozaman eşlerimizde kapıyı çalıp çalıp giden kişi oluyor.
Yeterince uyarılamamaktan gevşeyemediğimizden...
Yeterince uyarılamamaktan gevşeyemediğimizden...
Galiba sorun ön sevişmenin kısalığı ve eşlerimizin aceleci davranmasında
Kilitlenme deyince insanın aklına direkt penetrasyon sonrası sıkışma geliyor,o nedenle düzeltme ihtiyacı hissettim.
Kilitlenme deyince insanın aklına direkt penetrasyon sonra sıkışma geliyor,o nedenle düzeltme ihtiyacı hissettim.
Kusura bakmayın yanlış anlatmışım demekki derdimi Ama sizinde söylediğiniz gibi sadece köpeklerde oluyorsa bunu düzeltem ihtiyacınız biraz gereksiz değilmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?