İlişkiye girememe

İlişki yaşayabiliyosun anladığım kadarıyla vajinismusun ağrısına dayanamadığımızdan bizler yaşayamıyoruz ben atlattım şükür ama bir muayene ol bence acemilikten bu kadar ağrı sızı.

Ben de ilk kasılma strssten dolayı oldugunu düşünüyorum umarım uzun sürmez gercekten agrısı da cok kötü

Ben de ilk kasılma strssten dolayı oldugunu düşünüyorum umarım uzun sürmez gercekten agrısı da cok kötü
Yukarılarda baya bilgi paylaştım canım onları oku ben de zorlu bir yol katettim şimdi çok mutluyum

Cok cok tesekkür ederim bilgi paylasımların için umarım bende mutlu olurum ikinci hafta oldu evleneli bu durum gercekten cok üzüyor
Hiç üzülme canım her şeyin zamanı var. Şu an acıması çok normal. Asla zeytinyağsız yapma her ilişkide bir defa daha tahriş edersin kendini yaran iyileşmez. Bu konuyla ilgili bi paylaşım yapmayı düşünüyorum etiketlerim sizi oraya . İlişki olsun çok ara verirseniz tekrar kapanır .

Zeytin yagını mutlaka deneyeceğim. Parmak egzersizi dedi doktor onu denedim ama yine cok basarılı olamadım. Zaten kızlık zarım da tam bozulmamış. Evliliğin ilk zamanlarında gercekten kötü bir süpriz oldu bana bu durum

Egzersizi ben de denedim ama çok işe yaramıyor gibi geldi bana uyuşturucu krem ve zeytinyağıyla ilişki oldukça alıştım ben. Doktora falan gittim ama sadece psikolojik olarak kısmen rahatladım. Genital bölgemde hastalık yara vs olmadığı için rahatladım. Yara mı var mantar mı var bu kadar acıması normal değil diyordum ama normalmiş.

ben ayni suphelerle dr a gittim ayni durumdaydim ayni seyleri yasadim.. duzenli iliski olmasina ragmen tam bir ay sonra acayip bir kan bosaldi balon patlar gibi.. zar o zaman tam olarak yirtildi acildi. dr. zarin kalin biraz ugrasacaksiniz ama olacak dedi vajinismus bambaska bir sey dedi.. kafani rahatlat.. on sevismeyi uzun tutun iyice islan esin parmaklariyla yardime tsin islanmana.. ama sabirli olun belli ki zarin kalin.. esin duz degilde asagi egimli girmeyi denesin.. popona dogru.. ben uste gectim kontrol bende oldu esin biraz sabredecek.. ben o zaman astim bu durumu.. esin girmeye calisirken sen ikinir gibi yap actir rahimi.. rahim kemik degil kas yani genisliyor.. dar mi esininki buyuk mu hep mi aci cekicem diye dusunme.. aciya degil zevke odaklan bu guzel bir sey de.. stresi azalt. esin yardimci olsun rahat hissettirsin acele etmeyin.. isiniz bitince paldir kultur yikanamyin sarilin opun koklayin sevginizi dile getirin.. sabir gerek bizim cok sukur simdi sorunsuz.. duruma gore 6 ayi bulabiliyor duzenli ve zevkli iliski.. acilmiyordu benim de sanki esim duvara tosluyor gibiydi.. kan tam gelmedi esimin aklina bir sye gelmesin diye hemen dr a gittim zar kalin yirtilma var goruyorum ugrasin sabredin olacak dedi.

et parcasi mi denir kalin zardir o para almak icin sizin zarinizi ameliyatla bozacak.. cok duydum bu islemi.. biz bir ay ugrastik bir ay sonunda yarim cay bardagi kan bosaldi carsafa.. hani dedim bir de derler hic acimiyor sinek isirigi gibi.. silik bir kan lekesi derler.. bende boyle oldu.. cok sukur basardik sizde sabredin esine anlat durumu sabirli olun guzel gunler gelecek bol bol zevle yapacaksiniz insllah fizyolojik olarak nadir de olsa bziim gibi kadinlar var iste.

Aynı beni anlatmıssınz evet kızlık zarım tam yırtılamamıs ne zaman denesek sonuç hep sıfır. Kadın dogum anladıgım kadarıyla ameliyat odaklı bu işin çözümü için. terapiye de basladık ama her şey bende bitecek. Sadece parmak giriyor. Ama bu gercekten bizi üzmeye başladı

ben de parmagimla egzersiz yapardim ara ara.. bak hatirlattin bana o gunleri unutmusum. insallah sen de geride birakacaksin. ozele ve para goz bir dr a gitmedigine emin ol bir kesik atip kolayca acmak icin para alacak bir de onun iyi olmasini bekleyeceksin bir sure.. biz bir ay ugrastik.. esim hosnut degildi ama sabretti.. ben soke oldum zaten o gece bir kan bosaldi ama ben ustteydim esimin uzerine yataga.. sanki birinin bir yeri kesilmis gibi. carsaf batti da yataga gecmesin temizligi zor olur kanin diye onun derdine dustum paldir kuldur topluyorum carsafi.. cabuk da iyi oldum yara vs hissetmedim sonraki gunler de birlikte olabildik kolayca. terapiye ihtiyac oldugunu snamiyorum siz vajinismustan korkmussunuz ama o oyle bir sey degil.

Arkadaşım sen aşşağıdakileri boşver, vajinusmus değilsin bence çünkü tanımı şu p... V.. Girişine dokunsa bile kasılır geri çekersin kendini çünkü bilinçaltı korkuların buna asla müsade etmez yani zihninle ilgili bir tepkimedir vaj... kasların istem dışı kasılır ve p... giremez, sen parmak ve p.... ile bir miktar yapmışsın demekki vajinusmus değilsin, ilk oldupu için mutkaka biraz kasıyosunudur kendini normalde belli belirsiz bir kanama olur benimki 3 damla pembe renk gelmişti mesela, ve biraz acı olması doğal başlarda çünkü farkında olmasanda kasarsın, başlarda alışana kadar biraz böyle olabilir, yapman gereken kendini gevşetmek, vajina kaslarını sıkma rahat bırak birde ıslanman önemli uyarılman yani çünkü kuruysanda zorlanırsın ve kayganlaştırıcı kullanırsanız acı filanda olmaz, kim olarak yazdım bunu, vajinusmus atlatmış biri olarak, korkcak bişey yok yani rahat ok

Tek parmağı ilk boğuma kadar sokabilmek başarı olasılığı nedir? Ve ilerleyen zamanlarda parmak tam mı girecek, sonra yan yana iki parmak mı olacak?

Tek parmağı ilk boğuma kadar sokabilmek başarı olasılığı nedir? Ve ilerleyen zamanlarda parmak tam mı girecek, sonra yan yana iki parmak mı olacak?
öncelikle başarı olasılığı %100dür eğer kararlı ve cesur olursan. İkinci olarak hiç abartılcak bişey yok, evet tek parmak boğum boğum sonra iki parmak diye gider, ben hiç parmak veya başka bişey yapamadım şöyleki,
2 hafta parmak egzersizi denedim, 2 haftanın sonunda sadece serçe parmak bir boğum bile olmadı, anca o kadar yapabildim, sen bir bopum yaptıysan iyi bile bence, o günden sonrada bıraktım parmak egzersizini psikolojim bozuldu çünkü, ha parmak ha aparat ha pe... ne farkeder problem bedeninde değilki zihninde, sadece korkuyosun, ben parmak denerken midem bulanır başım dönerdi, eziyet etme kendine, çok basit bir iş ve emin ol parmaktan daha rahat oldu benim için p...., acı filanda sinek ısırığı kadar dı,ki oda olmuyor normalde kasmazsan vaj... ve yeterince kayganlık varsa acı bile yok, bana parmak yada aparat egzersizi çok daha zor gelmişti, sonra vaktım moral filan yerlerde bol bol internetten açıp okudum uzmanların yazılarını, burda çok atlatan var hepsini okudum baktım bi cesaret gelmeye başladı sonra oturdum aynayla baka baka alıştırdım kendimi, biraz nefes egzersizi için meditasyon yaptım her gün, kegel egzersizi yaptım kasları kontrol etmek için, 2 ay sürdü sonunda hadi bi cesaret başarıcam dedim biraz zeytinyapı kulkandım oldu bitti, korkucak bişey yok sadece bilgi eksiğimiz çok birde çok yanlış şeyler öğrenmişiz, doğru bilgi ile yanlışın yerini değiştirirsen birazda cesaret edersen her şey rayına oturur, illa parmak yapıcaksın diye bişey yok bak ben onu yapamadım ama oldu ilişki,

Ay balım aynen dediğin gibi yaa parmak evet tek boğum o kadar. Çünkü dediğin gibi midem çok kötü bulanıyor başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum. Sağ ol balım yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…