Bir kadın doguma gittim o bi et parcasının oldugunu ameliyat olabileceğini söyledi. Psikiyatri ise vajinismus problemi olduğunu söylüyor bende artık kime inanacağımı şaşırdım sanırım terapi alacağımVajinismusa odaklanmayın bir kere. Acıyan yer tam olarak neresi mesela?
Hiç korkma ameliyat ol eğer ertelersen psikolojin daha kötü olur korkacak hiç bişey yokBir
Bir kadın doguma gittim o bi et parcasının oldugunu ameliyat olabileceğini söyledi. Psikiyatri ise vajinismus problemi olduğunu söylüyor bende artık kime inanacağımı şaşırdım sanırım terapi alacağım
Başka bir kadın doğuma daha gidin. Psikiyatri nerden bilsin muayene etmeden sizi. Vajinismus demiş yollamış bence. Ameliyat olun kurtulunBir
Bir kadın doguma gittim o bi et parcasının oldugunu ameliyat olabileceğini söyledi. Psikiyatri ise vajinismus problemi olduğunu söylüyor bende artık kime inanacağımı şaşırdım sanırım terapi alacağım
Benimde 1 hata 10 gün olmamıştı dediğin gibi olmuştu bende sen gibi buralara falan konu açtım ama oldu yani çok şükürBir haftalık evliyim. İlk gün ilişkiye hiç bir şekilde giremedim. Ertesi gün ise parmak yoluyla denedik ve o şekilde kanamam geldi. Sonra bir daha denedik hafif girince eşim biraz daha kanamam oldu. Ama yine de cok acıyordu. Bunun sebebi sizce ne olabilir dha önce basına gelen var mı? Yoksa bu ilk zaman kasılması mı ne zaman denesek canım yanıyor. Vajinismus oldugundan şüphe ediyorum.
Ne gibi bir et parçası içerden sallanan bir et mi. Ağzımızdaki küçük dilimiz gibi miBir
Teşekkür ederim cevabınız için. Bende bugun baska bir doktorla görüştüm. Kızlık zarı nedenli bir durummuş. Yani ortadan şerit geçen bir yapısı varmış bu yüzden zorlanıyoruz tam bozulamamış. Haliyle çünkü agrıdan beraber olamıyorum. Bununla ilgili kimi doktorlar zarın kesilmesini öneriyor dedi ama şart değilmis. İlk zamanlar acıyacak felan dedi ama zamanla çözülür dedi de rahatladım epey.Öyle hemen ameliyat deme başka doktora da görün. Ben ilişkiye çok zor girdim cayır cayır yanıyordu. Bir yıl boyunca ilişkide hep acıdı. Doktora gittim muayene etti hiç bir sorun yok dedi. İçimde sallanan bi et parçası var dedim tuvalette kendimi yıkarken elime değiyordu doktor da normal artık kız değilsin zar açıldı dedi. Seninki biraz psikolojik dedi bana. Sen İlk bisiklete bindiğinde hemen sürdün mü hiç düşmedin mi dizin hiç kanamadı mı dedi. Bu da öyle zamanla öğreneceksin dedi. Çok araştırdım ve artık çok rahatım muhteşem bi çözüm buldum anestol uyuşturucu krem ve zeytinyağı mükemmel çözüm .
Bebek yağıyla olmuştu bizimTeşekkür ederim cevabınız için. Bende bugun baska bir doktorla görüştüm. Kızlık zarı nedenli bir durummuş. Yani ortadan şerit geçen bir yapısı varmış bu yüzden zorlanıyoruz tam bozulamamış. Haliyle çünkü agrıdan beraber olamıyorum. Bununla ilgili kimi doktorlar zarın kesilmesini öneriyor dedi ama şart değilmis. İlk zamanlar acıyacak felan dedi ama zamanla çözülür dedi de rahatladım epey.
Teşekkür ederim cevabınız için. Bende bugun baska bir doktorla görüştüm. Kızlık zarı nedenli bir durummuş. Yani ortadan şerit geçen bir yapısı varmış bu yüzden zorlanıyoruz tam bozulamamış. Haliyle çünkü agrıdan beraber olamıyorum. Bununla ilgili kimi doktorlar zarın kesilmesini öneriyor dedi ama şart değilmis. İlk zamanlar acıyacak felan dedi ama zamanla çözülür dedi de rahatladım epey.
Bizdeki tamamen kapalıydı o yüzden 3 doktora gittik hepsi ameliyat demişti ama gerçekten zor günlerdi psikolojisi bozuluyor insanın sonra doktor ameliyatla bozulduğuna dair kağıt imzalamiştiTeşekkür ederim cevabınız için. Bende bugun baska bir doktorla görüştüm. Kızlık zarı nedenli bir durummuş. Yani ortadan şerit geçen bir yapısı varmış bu yüzden zorlanıyoruz tam bozulamamış. Haliyle çünkü agrıdan beraber olamıyorum. Bununla ilgili kimi doktorlar zarın kesilmesini öneriyor dedi ama şart değilmis. İlk zamanlar acıyacak felan dedi ama zamanla çözülür dedi de rahatladım epey.
Seninki baya geridedir o zaman canımBizdeki tamamen kapalıydı o yüzden 3 doktora gittik hepsi ameliyat demişti ama gerçekten zor günlerdi psikolojisi bozuluyor insanın sonra doktor ameliyatla bozulduğuna dair kağıt imzalamişti
neler varya cok ilginç bunu ilk defa duyuyorum bende cok zor girdim ilşkiye 2 gün kan geldi benm zardada bi sıkıntı vardı heralde :)Galiba
Evet canım ben de duyduğumda çok şaşırmıştım. 40 yıl önce amcamın eşinde böyle bir durum olmuş. Kan gelmemiş ilk gece. Sonra yine gelmemiş. Sanırım bi rahatsızlık yüzünden doktora gitmiş öyle öğrenmiş. Çok geride demiş doktor. Penis oraya ulaşamıyor.neler varya cok ilginç bunu ilk defa duyuyorum bende cok zor girdim ilşkiye 2 gün kan geldi benm zardada bi sıkıntı vardı heralde :)
Bende bunun böyle zor oldugunu hic düşünmedim. benden de cok kan geliyor ve canım cok yanıyor. Umarım bu durum bi an önce düzelir.neler varya cok ilginç bunu ilk defa duyuyorum bende cok zor girdim ilşkiye 2 gün kan geldi benm zardada bi sıkıntı vardı heralde :)
Kanın çok gelmesi normal değil canım. Lan 5 gün falan gelebilir ama pembe leke gibi olur adet kanaması gibi değil yani. Doktora görün benceBende bunun böyle zor oldugunu hic düşünmedim. benden de cok kan geliyor ve canım cok yanıyor. Umarım bu durum bi an önce düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?