- Konu Sahibi banaderlerelif
İstek durumunuz sizinle mi eşinizle mi alakalı?Evet istekli oldugumda nadiren de olsa zevk almıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstek durumunuz sizinle mi eşinizle mi alakalı?Evet istekli oldugumda nadiren de olsa zevk almıştım
Teşekkür ederimYoutube' da Dr. Ayşe Duman kanalı var, doktor hanımın videolarını izleyebilirsiniz. Faydalı olacağını düşünüyorum. Maddi imkanınız varsa (ücreti oldukça makûldü, bence değer) cinsel eğitim kampları oluyor aynı doktorun, katılabilirsiniz. Faydalı olacağını düşünüyorum.
Benimle alakalı sanırım. Uzun süre vajinismusla ugrastım. Öyle olunca cinsel ilişkiyi hep acılı bir sey olarak kodladım sanırım. Yeni yeni normalleşiyor benim için. Yas 32İstek durumunuz sizinle mi eşinizle mi alakalı?
Evet.. Bunu konuşabiliyor olmam iyi geliyor mesela yıllarca ilişkiye hiç girmeden evlilik sürdüren kadınlar var utançlarından söylemiyorlar. Bende pek utanma kalmadı kadın doguma gide gideİşte 30 yıl boyunca kapat, sakla, dokunma diye korkutulduğumuz organ, bir anda açılmıyor.
En azından bir şeylerin ters gittiğinin farkındasınız. Bu durumu kabullenmiyorsunuz. Çok önemli bir adım.
Utanılacak bir şey de yok zaten. Doğru yoldasınız. Derdini söylemeyen derman bulamaz.Evet.. Bunu konuşabiliyor olmam iyi geliyor mesela yıllarca ilişkiye hiç girmeden evlilik sürdüren kadınlar var utançlarından söylemiyorlar. Bende pek utanma kalmadı kadın doguma gide gide![]()
Çok şükür anlayıslı davranıyor bu konuda...istesem her gün yapmak ister ama ben cok isteyemiyorum maalesefUtanılacak bir şey de yok zaten. Doğru yoldasınız. Derdini söylemeyen derman bulamaz.
Eşiniz bu konuda size yardımcı olabilecek biri mi? Onunla konuşuyor musunuz?
Evet genelde bazı pozisyonlar daha etkili olabiliyor cinsellikde zevk alamazsan zamanla görevmis gibi yapiyorsun ve artk biraz bile bisey hissetmiyorsun belkide bir doktora görünmelisin herkes sana fikir verebilir ama uzman daha iyi olur benceAslında çabalıyor uzun tutuyoruz ön sevşmeyi ıslanma da biraz oluyor sonrası yok zevk alamıyorum. Bazen giriş açısı fln olumlu etkiliyor diye düşünüyorum dogru mu emin degilim. Nadiren güzel his oluşuyor
Ailen çok mu baskıcıydı? Ben resmen zevkten kendimden geçiyorum.dünyayla bağlantım kopuyor.hatta başka zevk aldığım birşey yok hayatta.kadın doğumlara gidip duracağına psikolojik destek alsan daha iyi olacak.yapısal sorun binde 1 falan çıkar.sana denk gelme ihtimali kaç?Aslında çabalıyor uzun tutuyoruz ön sevşmeyi ıslanma da biraz oluyor sonrası yok zevk alamıyorum. Bazen giriş açısı fln olumlu etkiliyor diye düşünüyorum dogru mu emin degilim. Nadiren güzel his oluşuyor
Yoo her pozisyon birbirinden zevkli.hepsinin yeri ayrı.Nasıl yani erkeğin üstte olduğu pozisyon da zevk alan varmı gerçekten
Gerçekten bana şaşırtıcı geliyor
Sanki öyle bir durum yok
Gibi
Ben sadece benim üstte olduğum pozisyon da zevk alıyorum ve çevremdeki bir çok kişide.
Sanırım kabullenis
Nasıl geçti, nasıl aşabildiniz bu durumu?Vajinismus yaşamayan bilmez. Şimdi gecti çok şükür en azından ilişkiye girebiliyorum
Ya yapmayın bak imreniyorumAilen çok mu baskıcıydı? Ben resmen zevkten kendimden geçiyorum.dünyayla bağlantım kopuyor.hatta başka zevk aldığım birşey yok hayatta.kadın doğumlara gidip duracağına psikolojik destek alsan daha iyi olacak.yapısal sorun binde 1 falan çıkar.sana denk gelme ihtimali kaç?
Öncelikle çok arastırdım okudum. İki kitap onlarca makale onlarca video... Belirli egzersizlerle zamanla olduNasıl geçti, nasıl aşabildiniz bu durumu?
Aynı dertten muzdaribim çok araştırdım bir sürü şey okudum konuyla ilgili doktorların videolarını dinledim bir türlü cesaret edemiyorum canım acır korkusunu yenemiyorum umarım her şey istediğimiz gibi olur..Öncelikle çok arastırdım okudum. İki kitap onlarca makale onlarca video... Belirli egzersizlerle zamanla oldu
Ne kadardır deniyorsun canım kadın doğuma gittin mi istersen özelden yaz belki yardımcı olabilirim tecrübemi anlatarakAynı dertten muzdaribim çok araştırdım bir sürü şey okudum konuyla ilgili doktorların videolarını dinledim bir türlü cesaret edemiyorum canım acır korkusunu yenemiyorum umarım her şey istediğimiz gibi olur..
Bunu hiç denememiştikKlitoriste sorun yok zevk aliyorum diyorsun o zaman domalir pozisyonda eşin içindeyken kendini okşa en kolay öyle orgazm olursun hem içinde olunca daha da zevkli olur zamanla daha fazla zevk almaua baslarsin![]()
Hiç mi canın acımadı hayatında boşver.acısa ne olacak? Ömrümüzde ne acılar çektik?Aynı dertten muzdaribim çok araştırdım bir sürü şey okudum konuyla ilgili doktorların videolarını dinledim bir türlü cesaret edemiyorum canım acır korkusunu yenemiyorum umarım her şey istediğimiz gibi olur..
Siz nasıl ıslanmıyorsunuz anlamadım, ön sevişme sırasında kendi kontrolünüz olmadan etkilenip ıslanmanız lazım. Bence kocanız sizi uyarmayı beceremiyor. Kupkuru dediğiniz şey çok korkunç , cinsel ilişki işkenceye dönüşür. Siz mutlaka bu konuda bir doktora görünün.Ya yapmayın bak imreniyorum![]()
ailem aşırı baskıcı degil ama muhafazakar evet. İlk geceyle ilgili duyduklarım yüzünden oldu bence. Evlendiğim ilk ay çok istekliydim ilk hafta aşabilseydim vajinismus u belki de zevk de alacaktım ama zamanla istek azaldı maalesef. Hatta geçen aya kadar ıslanma bile olmuyordu jellrle yapıyorduk hep. Kupukuruydum. Son bi ay diyelim ıslanabiliyorum bu bile nimet diye düşünüyorum. Yaşamayan bilmez
bslki zamanla inşallah zevk de olur ya
Yukarıda anlatmıstım okumadınız sanıırm.Siz nasıl ıslanmıyorsunuz anlamadım, ön sevişme sırasında kendi kontrolünüz olmadan etkilenip ıslanmanız lazım. Bence kocanız sizi uyarmayı beceremiyor. Kupkuru dediğiniz şey çok korkunç , cinsel ilişki işkenceye dönüşür. Siz mutlaka bu konuda bir doktora görünün.