İlişkiye girememe

Kanın çok gelmesi normal değil canım. Lan 5 gün falan gelebilir ama pembe leke gibi olur adet kanaması gibi değil yani. Doktora görün bence
Doktora gittim canım zaten sürekli gelmiyor kan ama zar henüz tam yırtılamadı bölmeli kızlık zarının oldugunu söyledi. İki doktora gittim.

Doktora gittim canım zaten sürekli gelmiyor kan ama zar henüz tam yırtılamadı bölmeli kızlık zarının oldugunu söyledi. İki doktora gittim.
Doğrudur canım bende de öyle oldu kan 5 gün falan geldi. Her beraberliğimde leke gelmişti.

Benzer dertten muzdaripim... cok üzgünüm. Bugün yazdıklarınızı deneyeceğim. Dilerim ki şu dünyada herkesin bir kerede başardığı basit şeyi ben de başarabilirim....

Benzer dertten muzdaripim... cok üzgünüm. Bugün yazdıklarınızı deneyeceğim. Dilerim ki şu dünyada herkesin bir kerede başardığı basit şeyi ben de başarabilirim....
Aynı düşüncedeydim canım. İnsanların ilkel olarak yaptığı şeyi bile yapamıyorum diyordum. Ah neler çektim ben. Kendine anestol eşine de zeytinyağı sür. Anestolü ilk sürdüğünde biraz yakıyor gibi oluyo bi defterle falan yelle hemen uyuşur

Tamamen aynı düşüncedeyim. 24 saatim bunu düşünmekle ve inanamamakla geçiyor. Doğal bir süreci gerçekleştirememek neden ya neden...tamamen dediğinizi deneyeceğim. Anestolü tam giriş bölgelerine süreyim değil mi? Bebek yagı kurudugu için zeytinyağı cok doğru bir buluş olmuş.

İlk bebek yağını denemiştim dediğin gibi kuruyor ama zeytinyağını bi kullandım aman Allahım mucize gibi. Öyle bir kayganlık var ki anlatamam. Üstelik kadının içinde mantar yara falan varsa iyileştiriyormuş ona da inanıyorum ben. Zeytinyağından bir süre sonra da artık ilkel ilişkiye geçebildim anestolü rahmin ilk giriş bölgesine sürüyordum. Alt kısma sürüyordum. İlişki esnasında neren acıyorsa neren yara oluyorsa oraya sür. 5 dk bekleyip kremin kabasını al ve hemen beraberlik olsun etkisi 20 dk falan. Krem penis başına çok temas ederse onun da uyuşma ihtimali var. Bizde olmadı ama bi ihtimal olabilir. Değdirmemeye çalış.

Çok aydınlatıcı oldu. Çok teşekkür ederimİnşallah evliliğim birinci aya yaklaşırken şunu başarabilirim artık..

Çok aydınlatıcı oldu. Çok teşekkür ederimİnşallah evliliğim birinci aya yaklaşırken şunu başarabilirim artık..♥
İnşallah canım hiç zaman kaybetme hemen dene. Bana da booool boool dua et bebiş istiyorum inşallah bu ay tutunur bu arada zeytinyağı sızma olacak. Bu kullandığın yöntemler sana ağrısız ilişkiye girebilmenin mümkün olduğunu öğretecek. Beynine sinyal göndermeye başlayacak ve beyin de rahme gönderecek. Artık acısız ilişkiye girebiliyorsun rahim sıvını salgıla diyecek ve sen ilişkideyken artık bir şey kullanmana gerek kalmadan kendi kaygan sıvın gelecek yani şuan yaşadığın sıkıntı psikolojik.

Allahım hayırlısıyla sağlıkla bebiş nasip etsin size inşallah. Dualarımda olacaksınız Ben de gerçek bir kadın gibi hissettikten sonra size müjdelerim inşallah başardığımı dediklerinizi zihnime kaydettim.

Çok teşekkür ederim Sadece zaman istiyor bu durum. Kesinlikle düzelecek.

Canım çok güzel bilgiler vermişsin çok sağ ol. Zeytinyağ demişsin ya afedersin hani p... mi süreceğiz? Vajine sürülecek mi, herhangi bir mikrop hastalık olur mu

Balım sizde de hiç giriş olmuyor mu dokundurmaya dahi korkanlar nolacak başı girecekte nasıl girecek

Başka bir kadın doğuma git. Özelde adı duyulmuş iyi birine muayene ol. Eğer devletteki salaklara kalsaydım ben şuan boş yere kemoterapi alıyordum, veya kürtaj olmuştum saçma sapan yanlış testleri yüzünden.

Hemen 1 doktorun demesiyle ameliyat düşünme. Ayrıca ben vajinismus yaşadım. Bu seninki vajinismus değil. Sadece alışma sancısı. Eğer fizyolojik bişey yoksa kastığın için acıyordur. Vajinismus olsaydın kulak çöpü sokamazdın, bacakların zangır zangıır titrer kasılırdın.

Önemli olan fizyolojik sorun var mı yok mu düzgün bir doktora muayene olman. Eğer yoksa bol kayganlaştırıcı, nefes teknikleri ile gevşeyerek 1-2 kez ilişkiye girsen alışırsın. Kasma kendini sıkma canını

Balım sen tecrübelisin diye rahatsız ediyorum. Ya parmağımı itemiyorum dokunuyorum sadece hani sanki ilk girişte et parçaları var onlara dokunuyorum daha hiç ilerletmeden parmağımı

Balım sen tecrübelisin diye rahatsız ediyorum. Ya parmağımı itemiyorum dokunuyorum sadece hani sanki ilk girişte et parçaları var onlara dokunuyorum daha hiç ilerletmeden parmağımı
Parmak acıtır kuzum tırnağımız orası için fazla sert. Acıdığı için tahriş olmuştur. Ben parmak egzersizi yaptım başlarda ama acıtıyo. Benim için dönüm noktası zeytinyağı olmuştu mucize gibi geldi bana

Canım çok güzel bilgiler vermişsin çok sağ ol. Zeytinyağ demişsin ya afedersin hani p... mi süreceğiz? Vajine sürülecek mi, herhangi bir mikrop hastalık olur mu
Hayır canım ben kullandım hiç sıkıntı yaşamadım. Yağı erkek sürecek kayganlaştırıcı niyetine. Hem de o kayganlaştırıcılardan daha sağlıklı . Sızma zeytinyağı olacak. İstersen kendine de sürebilirsin. Anestolü sürüp biraz bekle sonra yağı sür üstüne ve eşin de sürsün

Sağ ol balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…