Doktora gittim canım zaten sürekli gelmiyor kan ama zar henüz tam yırtılamadı bölmeli kızlık zarının oldugunu söyledi. İki doktora gittim.Kanın çok gelmesi normal değil canım. Lan 5 gün falan gelebilir ama pembe leke gibi olur adet kanaması gibi değil yani. Doktora görün bence
Doğrudur canım bende de öyle oldu kan 5 gün falan geldi. Her beraberliğimde leke gelmişti.Doktora gittim canım zaten sürekli gelmiyor kan ama zar henüz tam yırtılamadı bölmeli kızlık zarının oldugunu söyledi. İki doktora gittim.
Aynen canım ben şuan çok rahatım bebek yağı kullandım kuruyo biraz pek memnun kalmadım zeytinyağı resmen mucize onu kullandım şok oldum balık gibi kaydırıyorbi de anestol uyuşturucu merhem aldım eczaneden onu kullandım müthiş bi krem uyuşturuyor hissetmiyorsun acı falan sonrasında da alıştım hiç bi şey kullanmıyorum şimdi. Bir de ilişki rahim yönünde olmalı düz girmek acıtır aşağı doğru girmeli netten anatomiye bak rahmin yönünü anlarsın
Aynı düşüncedeydim canım. İnsanların ilkel olarak yaptığı şeyi bile yapamıyorum diyordum. Ah neler çektim ben. Kendine anestol eşine de zeytinyağı sür. Anestolü ilk sürdüğünde biraz yakıyor gibi oluyo bi defterle falan yelle hemen uyuşurBenzer dertten muzdaripim... cok üzgünüm. Bugün yazdıklarınızı deneyeceğim. Dilerim ki şu dünyada herkesin bir kerede başardığı basit şeyi ben de başarabilirim....
Aynı düşüncedeydim canım. İnsanların ilkel olarak yaptığı şeyi bile yapamıyorum diyordum. Ah neler çektim ben. Kendine anestol eşine de zeytinyağı sür. Anestolü ilk sürdüğünde biraz yakıyor gibi oluyo bi defterle falan yelle hemen uyuşur
İlk bebek yağını denemiştim dediğin gibi kuruyor ama zeytinyağını bi kullandım aman Allahım mucize gibi. Öyle bir kayganlık var ki anlatamam. Üstelik kadının içinde mantar yara falan varsa iyileştiriyormuş ona da inanıyorum ben. Zeytinyağından bir süre sonra da artık ilkel ilişkiye geçebildimTamamen aynı düşüncedeyim. 24 saatim bunu düşünmekle ve inanamamakla geçiyor. Doğal bir süreci gerçekleştirememek neden ya neden...tamamen dediğinizi deneyeceğim. Anestolü tam giriş bölgelerine süreyim değil mi? Bebek yagı kurudugu için zeytinyağı cok doğru bir buluş olmuş.
İlk bebek yağını denemiştim dediğin gibi kuruyor ama zeytinyağını bi kullandım aman Allahım mucize gibi. Öyle bir kayganlık var ki anlatamam. Üstelik kadının içinde mantar yara falan varsa iyileştiriyormuş ona da inanıyorum ben. Zeytinyağından bir süre sonra da artık ilkel ilişkiye geçebildimanestolü rahmin ilk giriş bölgesine sürüyordum. Alt kısma sürüyordum. İlişki esnasında neren acıyorsa neren yara oluyorsa oraya sür. 5 dk bekleyip kremin kabasını al ve hemen beraberlik olsun etkisi 20 dk falan. Krem penis başına çok temas ederse onun da uyuşma ihtimali var. Bizde olmadı ama bi ihtimal olabilir. Değdirmemeye çalış.
İnşallah canım hiç zaman kaybetme hemen dene. Bana da booool boool dua et bebiş istiyorum inşallah bu ay tutunurÇok aydınlatıcı oldu. Çok teşekkür ederimİnşallah evliliğim birinci aya yaklaşırken şunu başarabilirim artık..♥
İnşallah canım hiç zaman kaybetme hemen dene. Bana da booool boool dua et bebiş istiyorum inşallah bu ay tutunurbu arada zeytinyağı sızma olacak. Bu kullandığın yöntemler sana ağrısız ilişkiye girebilmenin mümkün olduğunu öğretecek. Beynine sinyal göndermeye başlayacak ve beyin de rahme gönderecek. Artık acısız ilişkiye girebiliyorsun rahim sıvını salgıla diyecek ve sen ilişkideyken artık bir şey kullanmana gerek kalmadan kendi kaygan sıvın gelecek yani şuan yaşadığın sıkıntı psikolojik.
Çok teşekkür ederimAllahım hayırlısıyla sağlıkla bebiş nasip etsin size inşallah. Dualarımda olacaksınızBen de gerçek bir kadın gibi hissettikten sonra size müjdelerim inşallah başardığımı dediklerinizi zihnime kaydettim.
Canım çok güzel bilgiler vermişsin çok sağ ol. Zeytinyağ demişsin ya afedersin hani p... mi süreceğiz? Vajine sürülecek mi, herhangi bir mikrop hastalık olur muAynen canım ben şuan çok rahatım bebek yağı kullandım kuruyo biraz pek memnun kalmadım zeytinyağı resmen mucize onu kullandım şok oldum balık gibi kaydırıyorbi de anestol uyuşturucu merhem aldım eczaneden onu kullandım müthiş bi krem uyuşturuyor hissetmiyorsun acı falan sonrasında da alıştım hiç bi şey kullanmıyorum şimdi. Bir de ilişki rahim yönünde olmalı düz girmek acıtır aşağı doğru girmeli netten anatomiye bak rahmin yönünü anlarsın
Balım sizde de hiç giriş olmuyor muAllahım hayırlısıyla sağlıkla bebiş nasip etsin size inşallah. Dualarımda olacaksınızBen de gerçek bir kadın gibi hissettikten sonra size müjdelerim inşallah başardığımı dediklerinizi zihnime kaydettim.
Cok cektim onlari canim Allah kimseye yasatmasinBalım sizde de hiç giriş olmuyor mudokundurmaya dahi korkanlar nolacak başı girecekte nasıl girecek
Balım sizde de hiç giriş olmuyor mudokundurmaya dahi korkanlar nolacak başı girecekte nasıl girecek
Bir
Bir kadın doguma gittim o bi et parcasının oldugunu ameliyat olabileceğini söyledi. Psikiyatri ise vajinismus problemi olduğunu söylüyor bende artık kime inanacağımı şaşırdım sanırım terapi alacağım
Tamam balımBu konuda çok üzüldüğümden pek konuşamıyorum ama cok az giriş oluyor zarım bozulmadı hala o kadar az bir giriş yani...
Balım sen tecrübelisin diye rahatsız ediyorum. Ya parmağımı itemiyorum dokunuyorum sadece hani sanki ilk girişte et parçaları var onlara dokunuyorum daha hiç ilerletmeden parmağımıAynı düşüncedeydim canım. İnsanların ilkel olarak yaptığı şeyi bile yapamıyorum diyordum. Ah neler çektim ben. Kendine anestol eşine de zeytinyağı sür. Anestolü ilk sürdüğünde biraz yakıyor gibi oluyo bi defterle falan yelle hemen uyuşur
Parmak acıtır kuzum tırnağımız orası için fazla sert. Acıdığı için tahriş olmuştur. Ben parmak egzersizi yaptım başlarda ama acıtıyo. Benim için dönüm noktası zeytinyağı olmuştu mucize gibi geldi banaBalım sen tecrübelisin diye rahatsız ediyorum. Ya parmağımı itemiyorum dokunuyorum sadece hani sanki ilk girişte et parçaları var onlara dokunuyorum daha hiç ilerletmeden parmağımı
Hayır canım ben kullandım hiç sıkıntı yaşamadım. Yağı erkek sürecek kayganlaştırıcı niyetine. Hem de o kayganlaştırıcılardan daha sağlıklı . Sızma zeytinyağı olacak. İstersen kendine de sürebilirsin. Anestolü sürüp biraz bekle sonra yağı sür üstüne ve eşin de sürsünCanım çok güzel bilgiler vermişsin çok sağ ol. Zeytinyağ demişsin ya afedersin hani p... mi süreceğiz? Vajine sürülecek mi, herhangi bir mikrop hastalık olur mu
Sağ ol balımHayır canım ben kullandım hiç sıkıntı yaşamadım. Yağı erkek sürecek kayganlaştırıcı niyetine. Hem de o kayganlaştırıcılardan daha sağlıklı . Sızma zeytinyağı olacak. İstersen kendine de sürebilirsin. Anestolü sürüp biraz bekle sonra yağı sür üstüne ve eşin de sürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?