- Konu Sahibi banaderlerelif
Eşinin sadece anlayışlı olması yetmez. Biraz da seni uyarmayı bilmesi lazım. O istiyor ama seni de istiyor hale getirme konusunda destek olmalı. Tabii ki bu sadece eşinin sorumluluğu değil ama katkısı olsa iyi olur.Çok şükür anlayıslı davranıyor bu konuda...istesem her gün yapmak ister ama ben cok isteyemiyorum maalesef![]()
Ne yazık ki sen de eşin de ne kendinizi ne de birbirinizi tanımıyorsunuz. Biraz zaman verin kendinize. Aceleyle etmeyin. İlişki gir-çık tan ibaret değil. Cinselliği her boyutuyla yaşamaya çalışın. Bazen sadece konuşmak, dudağın kenarına masum bir öpücük, evden çıkarken kısa bir sarılma, sevgi sözcükleri, paylaşımlar, sarılarak uyumak yada uyurken ufak temaslar, küçük dokunuşlar, bakışmalar, flörtler... ve daha bir sürü şey. Bunların hepsi sevişmeye dahildir. Aslında ön sevişme denilen şey bu. Gün içinde bu küçük bağlantılar sağlanmadıkça hadi akşam kop kop olmuyor.Evlendiğim ilk ay çok istekliydim ilk hafta aşabilseydim vajinismus u belki de zevk de alacaktım ama zamanla istek azaldı maalesef. Hatta geçen aya kadar ıslanma bile olmuyordu jellrle yapıyorduk hep. Kupukuruydum. Son bi ay diyelim ıslanabiliyorum bu bile nimet diye düşünüyorum. Yaşamayan bilmezbslki zamanla inşallah zevk de olur ya
Kupkuru oluyorsa zihnen asla hazır değilsiniz demektir. Cinselliği penatrasyondan ibaret saymayın, günlük hayatınıza yayın. Ve bol bol gülümseyin.