İlişkiye girememe

Ben üstte olunca yapamıyorum , ittirince çok baskı oluyor tarif edemiyorum değişik bişy
Canım biliyorum nasıl olsuğunu ama bir defa dişini sık bak krem falan da sürdün şimdi yapmazsan bi daha zor. Acısada gebersen de yap yani 1 defalık çünkü

Yardımınız için teşekkür ederim olmadı malesef
Bu ilkti canım sonra aynı şekilde tekrar denersin. Ama şunu söyleyim bu işi bir an önce yapmazsan ilişkide de sıkıntı yaşamaya başlarsınız. Çiftler arasında soğuma oluyor. Erteleyerek hiç bir yere varamıyorsun. Eminim eşin de çok rahatsızdır bu durumdan. Bir süre sonra yapmayalım demeye başlayacak. Benim ilk gün canım çok yandı çünkü hiç bir şey kullanmamıştım ama bu iş olmak zorunda dedim canım çok yandı ama kendim için dayandım. Biliyordum o gün ertelersem hep öyle olacaktı. Sen daha şanslısın ağrı falan yok. Umarım bir an önce aşarsın. Sormak istediğin bir şey olursa özelden yazabilirsin canım.

Teşekkür ederim şuan moralim yerlerde ağlamaktan başka bişy yapamıyorum , lanet okuyorum kendime , gevşeyeyim diyorum kasmıyorum kendimi snra o baskı beni mahvediyor acayip bişy sonra alttan gaz bırakasım geliyor ama tıkanıyor ve bağırsaklarım patlayacak gibi bir kuvvet oluyor içimde İtme aşamasında , çok severek evlendik çok sıkıntıları aştık ama bu halde olacağımı hiç düşünmemiştim eşimi de etkiliyor tabi onu mutlu edememek memnun edememek kendimi eksik hissetmeme sebep oluyor duygularımı anlatamıyorum çok kötü bir durum

Hepsini yaşadım canım. Sendeki en büyük sıkıntı canın fazla tatlı. Acımasını kabul etmen gerek. Sen hiç bir şey hissetmeyim kolayca girsin diyorsun ama olmaz mümkün değil . Ben kendime dedim ki canım yansın ama bu iş olacak dedim. Eşime de acısa da devam et çekilme benim için yap yoksa bir daha cesaret edemem dedim. İlişki sırasında canım çok acıyordu doktora gittim muayene etti ve bana dedi ki hiç bir şeyin yok. Psikolojik olarak rahatlaman gerek ve gevşemeden olmaz dedi. Sen bisiklete bindiğinde oturduğun anda sürmeyi mi öğrendin hiç dizin kanamadı mı hiç düşmedin mi dedi. Bu da öyle işte dedi. Olayın sadece bende olmadığını herkesin bu yoldan geçtiğini anlayınca rahatlamıştım. Ondan sonra acım azaldı.

Bana da aynısını söyledi muayene etti açtı baktı normal dedi ,, iş sende bitiyor gevşeyeceksin dedi vajinaya parmak sokmadan kaslarını çalıştır dedi onu da yaptım snra işte anestolü duydum gerçekten çok etkili uyuşturuyor parmağımı bile hissedemiyorum dokununca sadece giriş aşamasında o kuvvetli baskı beni mahvetti en son deneme de gevşedim rahat bıraktım ama sanki alttan gazım çıkacak ama çıkamıyor eşim bastırdıkça da kuvvetlendi ve bağırsağım patlayacak gibi oldu şuan çok ağrım var

Başka bir doktora daha gitseniz belkide vajinal septa vardır bilemiyorum anlattıklarının bana onu hatırlattı

Ne kdr da Aynıyız

Uzun zaman olmuş ama ben de aynı sıkıntıtayım septalı kızlık zarım var bana bilgi verir misiniz lütfen

Uzun zaman olmuş ama ben de aynı sıkıntıtayım septalı kızlık zarım var bana bilgi verir misiniz lütfen
Canım bana cerrahi müdahale dedi bi doktor. Sonra benn baska doktora gittim. O da buna gerek yok ddi. Ve bu yüzden ilişki vs cok korkutuyordu hatta vajinismusum felan sandım. Ama sonrasında kendiliğinden oldu. Hiç operasyon felan yaptırmadım

Size msj atmaya çalıştım ama atamadım sakıncası yoksa bana özel msj atar mısınız bir şey sormak istiyorum da lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…