• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye girememe

Regl oldum deneyemeden... yarın birinci ayımız. Birinci ayımıza bakire gireceğimi söyleseler inanır mıydım.. çok melankoliğim
Hayat bazen hiç düşünmediğimiz, hayal etmediğimiz şeyleri karşımıza çıkarıveriyor. Belki de şuan içinde bulunduğun durum mümkün olan durumların en iyisidir. Çünkü bulunduğun durumu Rabbin daha hayırlı buldu ve bunu nasip etti. Anın güzel olduğuna inandığında güzellikler gelecektir. Sabır sanırım bu sıralar yapman gereken. Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum 🥰

Bir haftalık evliyim. İlk gün ilişkiye hiç bir şekilde giremedim. Ertesi gün ise parmak yoluyla denedik ve o şekilde kanamam geldi. Sonra bir daha denedik hafif girince eşim biraz daha kanamam oldu. Ama yine de cok acıyordu. Bunun sebebi sizce ne olabilir dha önce basına gelen var mı? Yoksa bu ilk zaman kasılması mı ne zaman denesek canım yanıyor. Vajinismus oldugundan şüphe ediyorum.
Aynı şeyi bende yaşadım. Gayet doğal bi durum sakın üzülme. Ilk bir iki gece olmadığında daha sonraları hep ağlamaya başladım kesinlikle problem olduğunu düşündüm eşime yalvardım doktora gidelim diye doktora gitmek istemedi biraz daha zaman geçsin gideriz dedi öteledi hep ama bu süre de ikimizde birbirimizi hiç sıkmadık bende sürekli internetten araştırdım saçma sapan bir sürü şeyler okudum. Ama sonunda anladım ki herşey sadece stresten olmuş kendimi hep boşu boşuna üzmüşüm bedenen ve psikolojik olarakda biraz rahatladiktan sonra tekrar denedik bu sefer çok rahattım evlendikten 10 gün sonra tekrar denedik asla kasmadım kendimi ve sonra yapabildik. Ve bi tavsiye üzerine ilkte hindistan cevizi yağı kullanmıştık belki de onun faydası olmuştu. Şimdi 1 yıl oldu evleneli ve eşimle bazen o günlerdeki zamanlarımızı düşünüp kendi kendimize gülüyoruz nasılda ağlamıştım diye dalga geçiyorum kendimle. Kesinlikle iş kendinde bitiyor biraz ara ver ve bu surede kendini rahatlat en rahat zamanında tekrardan dene. Bu konuda en önemlisi eşinin anlayışı, anlayış gösteriyorsa hepsi geçer unutulur emin ol sonra ben gibi gülüp geçersin kendine 🤗

Hayat bazen hiç düşünmediğimiz, hayal etmediğimiz şeyleri karşımıza çıkarıveriyor. Belki de şuan içinde bulunduğun durum mümkün olan durumların en iyisidir. Çünkü bulunduğun durumu Rabbin daha hayırlı buldu ve bunu nasip etti. Anın güzel olduğuna inandığında güzellikler gelecektir. Sabır sanırım bu sıralar yapman gereken. Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum 🥰

Yaaaa Ne güzel bir mesaj oldu bu bana, farkındalık yarattı. Çok teşekkür ederim ♥️

Kızlar merhaba ben 9 aylık evliyim hiç ilişki yapamadık devlete gittim boy boy aparat uyguladı hiç acımadı evet ama evde yapamıyordum tedavi 2ay kadar sürdü yok olmuyodu bende özel doktora gittim baştan anlatıyorum
doktorun yanına girdik eşimle az konuştu fazla konuşmadı ne kadarlık evlisiniz falan dedi sonra muayene etti anestol uyuşturucu kremden sürdü biraz bekledi uyuştu gibi sonra bir parmak soktu acımadı iki parmak soktu çok tuhafıma gitti sonra uzun demirler var onlardan soktu demir şeklinde uzun çubuk genişlikleri vardı en genişi soktu çok şey soktu sonra şaşırdım iki tane demir birden çubuktan soktu şok oldum benim elimi p...s düşün dedi acı varmı yok dedim soktu çıkardı ben erkegim düşün dedi hiç birşeyin yok hadi geçmiş olsun dedi seansa gerek yok sende kasılma sorunun hiç birşey yok dedi apranax hap birde anestol verdi bu akşam yapıyorsun başlıyorsun bana haber et dedi tekrar buraya seansa gelmene gerek yok aşaman bitti dedi
Eşim altta olup ben üstte olucakmışım bolca jel sür dedi ama işte ben deneme hala yapamadım
ilişki denemek istiyorum artık yapmam lazım aileler çok sıkıyor eşimde evde 2aydır çalışmıyo ama işte deneme yapamıyorum 😔 yeni adetim bitti duş aldım denemek istiyorum ama kafa olarak odaklıyamıyorum kendimi evet diyorum bebek kafası çıkacak kadar esnek herkes yapıyo diyorum 😔😔

Birde bu sabah denemeye kalktık p....s kalktı ama ben o sırada jel sürdüm derken indi nasıl yapsak hangi ara jeli sürmem gerekiyor yardımcı olurmusunuz 😔😔

Benim ilk hafta olmamıştı ama ben birşeylerin ters gittiğini anlıyordum zorluyordu leke birşey geliyordu sonra doktora gittik perde varmış bu perde rahime kadar uzanıp çift rahimde yapabiliyormhs yani et dedikleri o perde ve tek çaresi amaliyat bize sakın ilişkiye girmeyi denemeyin perde yırtılır ise kanama olur ve durması zor olur dedi eskiden duyardık ilk gece kanama çok oldu acile kaldırdılar falan ozaman bu olayda kaynaklanıyormuş sonra doktor dediki çok şükür rahime uzanmiyor rahime uzansa işimiz zordu ama girişte oluşmuş doğuştan gelen birşey 15 dklik bir amaliyat ve tek dikiş ile atlattım olmuyorsa zorlama sonucu iyi olmayabilir benim doktorum çok iyiydi sizde iyi birini bulun

Bende kızlık zarımdan dolayı hala ilişki yaşayamadım. Ortasında bi şerit var. Parmakla denesek oluyor eşimin iki parmağı da geciyor. Ama ne zaman kendisi yaklassa o zaman agrı oluyor fazla bi şekilde. Bu nasıl çözülecek fikrim yok zeytin yağı da denedik ben psikolojik destekte alıyorum bu konuyla ilgili ama görüyorum ki benim sorunum bu değil gercekten.

Ve 3 haftanın sonunda beraber olduk. Septa dediğimiz yapı da bozuldu. agrım oldu o sırada bu bana cok zevk vermedi bunun normal oldugunu düşünüyorum. Sizce de öyle değil mi ilk oldugu için agrımın olması normal mi?

Birde bu sabah denemeye kalktık p....s kalktı ama ben o sırada jel sürdüm derken indi nasıl yapsak hangi ara jeli sürmem gerekiyor yardımcı olurmusunuz 😔😔
Merhaba canım yapabildiniz mi anestol kremi kullandın mı bende yeniyim anestol kullanacağım nasıl kullanılır bilmiyorum

Aynı düşüncedeydim canım. İnsanların ilkel olarak yaptığı şeyi bile yapamıyorum diyordum. Ah neler çektim ben. Kendine anestol eşine de zeytinyağı sür. Anestolü ilk sürdüğünde biraz yakıyor gibi oluyo bi defterle falan yelle hemen uyuşur
Bende anestol kullanmak istiyorum cnm ama daha sonra bırakmak zor olur mu , en azından ilk ilişkimde kullanayım 2 aydır yapamadık :( faydası olur mu

Ve 3 haftanın sonunda beraber olduk. Septa dediğimiz yapı da bozuldu. agrım oldu o sırada bu bana cok zevk vermedi bunun normal oldugunu düşünüyorum. Sizce de öyle değil mi ilk oldugu için agrımın olması normal mi?
İlk zamanlar acının olması ilişkiden zevk almaman çok normal canım .eşim zevk alıyor neden ben alamıyorum diye düşünme .kızlık zarın yırtılmış sonucta .canın yanmış .bu çok normal.bnm ilk ay sadece eşim istediği için ilişki oldu .çünlü ilk gece canım çok acıdı diye hep o acıyı düşündüm bu yüzden ilişkide ilk ay hep korkuyla girdim .acısı geçince alıştım .vajinismus olacağını hiç zannetmiyorum

Bende anestol kullanmak istiyorum cnm ama daha sonra bırakmak zor olur mu , en azından ilk ilişkimde kullanayım 2 aydır yapamadık :KK43: faydası olur mu
Canım bu bağımlılık yapan bir şey değil ki krem yani. Kremi sürünce ayrı olmadığını anlayacaksın ve kendini serbest bırakmaya başlayacaksın. Durum böyle olunca sen rahat olduğun için zevk almaya başlayacaksın ve rahim ağzı kendiliğinden kaygan sıvı salıp açılacak. Eşine de zeytinyağı sür her şey daha kolay olur zararsız bir kayganlaştırıcı görevi görüyor. Anestolü kendine ilişkiden 10 dakika önce nohut kadar sür. Bir kaç hafta böyle devam et sonrasında zaten duruma göre hareket edersin. Bir de canım ön sevişme çok önemli rahatlaman lazım zevk suyunun gelmesi için. Aksi takdirde vajina kuru olur ve tahriş olur canın yanar. Zeytinyağını o yüzden önerdim şimdilik kullanın hiç bir zararı yok hatta vajinaya faydalı bile çok araştırdım. Sormak istediğin bir şey varsa tekrar yaz canım cevaplarım.Merak etme bunlarla geçecek. Bana dua edeceksin 😘

Canım bu bağımlılık yapan bir şey değil ki krem yani. Kremi sürünce ayrı olmadığını anlayacaksın ve kendini serbest bırakmaya başlayacaksın. Durum böyle olunca sen rahat olduğun için zevk almaya başlayacaksın ve rahim ağzı kendiliğinden kaygan sıvı salıp açılacak. Eşine de zeytinyağı sür her şey daha kolay olur zararsız bir kayganlaştırıcı görevi görüyor. Anestolü kendine ilişkiden 10 dakika önce nohut kadar sür. Bir kaç hafta böyle devam et sonrasında zaten duruma göre hareket edersin. Bir de canım ön sevişme çok önemli rahatlaman lazım zevk suyunun gelmesi için. Aksi takdirde vajina kuru olur ve tahriş olur canın yanar. Zeytinyağını o yüzden önerdim şimdilik kullanın hiç bir zararı yok hatta vajinaya faydalı bile çok araştırdım. Sormak istediğin bir şey varsa tekrar yaz canım cevaplarım.Merak etme bunlarla geçecek. Bana dua edeceksin 😘
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun şimdi eczaneden çıktım kremi aldım pek faydası olabileceğini düşünmüyorum çünkü benim sorunum p..s vajinaya girmeye çalışırken olan baskı,, ben o baskıyı hissetmek istemiyorum ama inşallah faydasını görürüm

Merhaba canım yapabildiniz mi anestol kremi kullandın mı bende yeniyim anestol kullanacağım nasıl kullanılır bilmiyorum
İlişkiden 10 dk önce rahim girişinin alt kısmına süreceksin yukarıya asla sürmeyeceksin. Yukarda zevk noktan var uyuşursa zevk alamazsın. Ağrıyan yeri biliyorsundur zaten penis girerken alt taraf yanıyor yukarda sıkıntı yok. Nohut kadar ya da nohutun iki katı kadar sür.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun şimdi eczaneden çıktım kremi aldım pek faydası olabileceğini düşünmüyorum çünkü benim sorunum p..s vajinaya girmeye çalışırken olan baskı,, ben o baskıyı hissetmek istemiyorum ama inşallah faydasını görürüm
Canım o baskı ne biliyor musun? sen tedirgin olduğun için. Şimdi sen bu kremi sür dediğim her şeyi yap zeytinyağı yoksa evde onu da al. Sızma olacak. Bunları yapınca anestol tedirginliğini alacak ve korkmadığın için rahim ağzın kendini serbest bırakıp açacak. Açılırsa baskı olmaz. Her şeye rağmen zeytinyağı da baskıyı önleyecek. Bugün o iş kesin olacak Allahın izniyle💕💞 Hatta sen bu gece anestolü sür 15 dk sonra bir daha sür 10 dk sonra da ilişkiye geç tam garanti olsun. Öncesinde de güzel vakit geçirin yemek film gibi geceye uygun bir şeyler giy makyaj vs. Eşine de krem falan aldım sürdüm deme yani o ambiansı bozma zeytinyağını da zaten tam ilişkiye girerken süreceksin eşine. Ben çok az pet bardağa koymuştum parmağımı batırarak kullandım.

Back