öncelikle başarı olasılığı %100dür eğer kararlı ve cesur olursan. İkinci olarak hiç abartılcak bişey yok, evet tek parmak boğum boğum sonra iki parmak diye gider, ben hiç parmak veya başka bişey yapamadım şöyleki,
2 hafta parmak egzersizi denedim, 2 haftanın sonunda sadece serçe parmak bir boğum bile olmadı, anca o kadar yapabildim, sen bir bopum yaptıysan iyi bile bence, o günden sonrada bıraktım parmak egzersizini psikolojim bozuldu çünkü, ha parmak ha aparat ha pe... ne farkeder problem bedeninde değilki zihninde, sadece korkuyosun, ben parmak denerken midem bulanır başım dönerdi, eziyet etme kendine, çok basit bir iş ve emin ol parmaktan daha rahat oldu benim için p...., acı filanda sinek ısırığı kadar dı,ki oda olmuyor normalde kasmazsan vaj... ve yeterince kayganlık varsa acı bile yok, bana parmak yada aparat egzersizi çok daha zor gelmişti, sonra vaktım moral filan yerlerde bol bol internetten açıp okudum uzmanların yazılarını, burda çok atlatan var hepsini okudum baktım bi cesaret gelmeye başladı sonra oturdum aynayla baka baka alıştırdım kendimi, biraz nefes egzersizi için meditasyon yaptım her gün, kegel egzersizi yaptım kasları kontrol etmek için, 2 ay sürdü sonunda hadi bi cesaret başarıcam dedim biraz zeytinyapı kulkandım oldu bitti, korkucak bişey yok sadece bilgi eksiğimiz çok birde çok yanlış şeyler öğrenmişiz, doğru bilgi ile yanlışın yerini değiştirirsen birazda cesaret edersen her şey rayına oturur, illa parmak yapıcaksın diye bişey yok bak ben onu yapamadım ama oldu ilişki,