• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimi babama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.

annen belki çok minik bir detay çıtlatmış olabilir mi babana? kızı isteyen var gibilerinden.annen de çok seviyormuş ve onaylıyormuş ya rahatlığı biraz bundan geliyor gibi geldi.bilmese bile korktuğun kadar bi sorun çıkmayacaktır canım öğrendiğinde.umarım çok mutlu olursun

güzel dileklerin icin cooooookkk tesekkür ederim insallah her sey coooookkk güzel olur ama annemin babama bu konuyu cinlattigini hic sanmiyorum annemle saklimiz gizlimiz hic olmaz her seyi söyler bana bende ona öyle bi durum olsaydi kesinlikle söylerdi bir de annem babama citlatmis olsaydi babam az cok olumlu ya da olumsuz tepki verirdi buna eminim a.s

yorum icin cok tesekkür ediyorum ama biz buraya 5 yilligina geldik ve geri dönecegiz ankara ya yani ailemde dönecek o yüzden ailem özellikle annemin bana sürekli destek verecegini her zamanda arkamda olacagini cok iyi biliyorum kendisi zamaninda bir takim seyler yasadigi icin -------->>> dediklerinin en sonunda demissin ki oglunu almanyaya damat vermek filan bu konu bizim aramizda gecti aslinda yani annesi bana acik acik söyledi sakayla karisik dedi iste orada yasasaniz oranin hayat sartlari buraya göre coook coook iyi diye...ama bende hemen acikladim biz burda kalici degiliz öyle bir seyin imkaniyeti yok üstelik ben burda yasayamiyorum ankara yi türkiye yi özlüyorum diye acikladim o da konuyu kapatti bu kadar yani simdilik zaten aramiz cok iyi ama herkesin nacizane fikrine bakarsam cooook degisek diye korkuyorummm insallah her sey cok güzel olur alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::nazar:

anladim canim, yine de kaynana akli hep bir oluyor bak, acik acik soylemis bile. ama sizin sartlariniz farkliymis ve anlattigin sekilde olmasina cok sevindim. cunku erkek ailelerinde boyle bir sanri oluyor malesef. kiz ailesinden ne kadar uzaksa o kadar semer vurmasi kolay olur seklinde. babandan da hic korkma canim. ilk etapta birden tepki verse de bu artik aci gercekle yuzlesmek zorunda olacagi icin. zaten sagduyuyla yaklasinca artik olmasi gerekenin bu oldugunu anlayacak. zaten cevresindeki herkes de ona bunun normal oldugunu hatirlatacaktir. yani en fazla panikler bir miktar. ama sana engel olacagini hic dusunmuyorum. sevdigin insandan eminsen, babandan korkma. ama her genc kiz kadar cekinmen normal..bunlar tatli telaslar:kedi:

anladim canim, yine de kaynana akli hep bir oluyor bak, acik acik soylemis bile. ama sizin sartlariniz farkliymis ve anlattigin sekilde olmasina cok sevindim. cunku erkek ailelerinde boyle bir sanri oluyor malesef. kiz ailesinden ne kadar uzaksa o kadar semer vurmasi kolay olur seklinde. babandan da hic korkma canim. ilk etapta birden tepki verse de bu artik aci gercekle yuzlesmek zorunda olacagi icin. zaten sagduyuyla yaklasinca artik olmasi gerekenin bu oldugunu anlayacak. zaten cevresindeki herkes de ona bunun normal oldugunu hatirlatacaktir. yani en fazla panikler bir miktar. ama sana engel olacagini hic dusunmuyorum. sevdigin insandan eminsen, babandan korkma. ama her genc kiz kadar cekinmen normal..bunlar tatli telaslar:kedi:

yorumun icin coook tesekkür ederim en azindan icimin rahatlamasina ferahlamasina yardimci oldun hersey icin cok saol evet sevgimden askimdan hic süphem yok onunkinden yok o yüzden ne olursa olsun katlanirim ben ama sanirim sabir gerekliymis bunu anladimmm yerimseniben

Insallah hersey güzel gider ama annen biraz daha zaman gectikden sonra bizim kiz biriyle tanismis gibi falan anlatabilir bende yeni ogrendim anlattigina gore iyi birisi falan desin iste bizde gorelim taniyalim gibi seyler soylesin madem okulun falan yok yasinda yerindeyse bisi olacagini sanmiyorum sonucda ailen TURSUNU KURACAK DEGIL :)

Insallah hersey güzel gider ama annen biraz daha zaman gectikden sonra bizim kiz biriyle tanismis gibi falan anlatabilir bende yeni ogrendim anlattigina gore iyi birisi falan desin iste bizde gorelim taniyalim gibi seyler soylesin madem okulun falan yok yasinda yerindeyse bisi olacagini sanmiyorum sonucda ailen TURSUNU KURACAK DEGIL :)

annem degilde babam tursumu kurcak bu gidisle--kizim benle kalcak evlenmiycek babasina bakcak diyooo ancaaa daha cok bekler sırnaşık şey

Slm canım bende bu durumu yaşadım biz 4 yıl çıktık annem son 1 yılında öğrendi tanıştı çok sevdi babamada tam istemelrine1-2 ay kala işyerinden biri istiyor diye anlattı babam sevgili olduğumuzu bilmedi yani çünkü çok karşı ve sert bir insandır korkarız hepimiz ondan of çok çektik nişan düğün ama en sonunda kavuştuk kocacımla şimdi 3,5 yıllık evliğiz birde kızım var 16 aylık ( bu arada evlenmeden babamdan çektim evlendikten sonrada k.v. Den çekiyorum bizi çok kıskanıyor.yani oğlunu allahtan uzakta)

bizde de herkes bilirken babam bilmezdi..okul,askerlik derken söyleme zamanı geldi babama..bizimkide gayet otoriterdir.. :) geçtim karşısına böyle böyle deyip anlattım ..kimseyi sokmadım araya benden duydu..şok oldu canım babam..yüzüme hiçbişey demedi ama üzülmüş çok yanmış bikaç gün sürdü böyle şaşkın hali..ilk gelmelerinde de sözü yaptık,zor zamanlardı gerçekten..şimdi benden çok damadını arar sorar..sıkıntılar geçiyor zaman gerek..Allah yardımcınız olsun kendin konuş senden duysun bence..

Slm canım bende bu durumu yaşadım biz 4 yıl çıktık annem son 1 yılında öğrendi tanıştı çok sevdi babamada tam istemelrine1-2 ay kala işyerinden biri istiyor diye anlattı babam sevgili olduğumuzu bilmedi yani çünkü çok karşı ve sert bir insandır korkarız hepimiz ondan of çok çektik nişan düğün ama en sonunda kavuştuk kocacımla şimdi 3,5 yıllık evliğiz birde kızım var 16 aylık ( bu arada evlenmeden babamdan çektim evlendikten sonrada k.v. Den çekiyorum bizi çok kıskanıyor.yani oğlunu allahtan uzakta)

hic kolay degilmis bu durumlar ancak basimiza gelince anladik aynen benim babamda asiri sert ve sevgili oldugumuzu söylersek bizi ayirmaya calisacagini ve yasaklar koyacagini sürekli benim üzerimde takipte olacagini o yetmeyip kardesimide basima sarip anneminde burnundan fitil fitil getirecegini bildigim icin cok korkuyorummm ama bir de söyle bir sorun var biz desekki yani annem istemeye gelcekler filan tanismak istiyorlar diye bu kez babam diyecek ki o ankara da sen burda almanya da madem sevgili degilsiniz nasil oluyor filan keske bende türkiye de olsaydim isler daha basit olurdu en azindan diye düsünüyorum insallah her sey cok güzel olur olacaklari hic bilmiyorum ama pes etmek asla yok bu arada masallah 16 aylik kizin varmis ALLAH anali babali büyütsün siz mutlulugu yakalamissiniz insallah sira bize de gelir CADIARZU

bizde de herkes bilirken babam bilmezdi..okul,askerlik derken söyleme zamanı geldi babama..bizimkide gayet otoriterdir.. :) geçtim karşısına böyle böyle deyip anlattım ..kimseyi sokmadım araya benden duydu..şok oldu canım babam..yüzüme hiçbişey demedi ama üzülmüş çok yanmış bikaç gün sürdü böyle şaşkın hali..ilk gelmelerinde de sözü yaptık,zor zamanlardı gerçekten..şimdi benden çok damadını arar sorar..sıkıntılar geçiyor zaman gerek..Allah yardımcınız olsun kendin konuş senden duysun bence..

ayyyy ne güzel cok sevindim damadiyla arasinin iyi olmasina insallah bizdede öyle olur basinda sıkıntı cekmeye raziyiz yeter ki sonucu mutluluk olsun.....aminnnn...

merak ettim söyleyebildinizmi :D
benim babamda biraz kiskancta bi kac tiyo alayim sizlerden :D

hayir daha söylemedik annem söyleyin diye karar verdik ama biraz zamanin ilerlemesini bekliyoruz bir iki ay kadar filan ama bi kac gündür öyle bir sey oluyor ki cesaretleniyorum hemen kendim söylemek isteyecekken annem engel oluyorrr annem dogumgünümde söyleyelim dedi ama daha cok var subatta yani dogumgünüm bakalim ne olcak insallah senin icinde iyi seyler olur hayirlisi olur sizinde mi böyle bi sorununuz var anlatmak istersen paylasmak istersen dinlerim

Back