merhaba öncelikle bana yardimci olursaniz cok sevinirim benim bir erkek arkadasim yaklasik iki senedir konusuyoruz her sey yolunda gidiyor gayet iyi anlasiyoruz ben su an da almanyadayim ve ben türkiyeye gittigimde yani tatile bana bi yüzük alip takmisti söz yüzügü kendi aramizda olan bir sey ve su an askerde kendisi seneye yazin bitiyor askerligi onun ailesindeki herkes beni biliyorlar hatta annesi beni ariyor bende onu hatta bayagi ileri oldu hersey cok ilerledi ben annesine anne bile diyorum aslinda kadin kendisi istemisti bende kiramamistim neyse benimde ailemde bilenler var teyzelerim filan en önemlisi annemde biliyor bu olayi ve cok seviyor kendisini benim tek damadim o ,ondan baskasi damadim olamaz filan diyor cok yani asiri bi sekilde seviyorrr hatta ona burdan kargoyla askeriyeye birseyler göndermisti annemde biliyor kendi aramizda sözü onun ailesinden herkes biliyor sorunum su biz bunu babama nasil söyleyecegiz cok otoriter bir babam var ne tepki gösterecegini pek bilemiyoruz hem annem hem ben ne zamandir beri bunu düsünüyoruz hatta gece yatinca bile uyuyamiyorummm kafayi yiycem o duruma geldi bu seneye nisan yapalim filan diyor onun ailesi o askerden geldikten sonra annem cok olumlu bakiyor ama babama nasil diycez hic bilemiyoruz bi yardimci olurmusunuz lütfennnn yazdiklarimi sabirla okudugunuz icin cok tesekkür ediyorum hepinize simdiden cok tesekkürler herkesin kendi sahsi adina yapacagi yorumlar benim icin cok önemli yardimlarinizi bekliyorum lütfennnn....:gitme: