• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimi babama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.

Rica ederim canım. İnşaallah hakkınızda en hayırlısı olur. Allah yardımcınız olsun.

cok tesekkür ederim aminnn cok saol benimde bi huyum var insanlara pek hayir diyemedigimden oluyor tüm bu olanlar cok samimi olduk ama bazi huylarini sevmiyorum kadinin mesela öbür oglu nisanlisindan ayrildi özel sebeplerden dolayi o kizi bana cekistirip döküyooo valla o huyuna sinir oluyorum bazen diyorum nerden bu kadar samimi olduydum keske olmasaydim diyeeee

demekki gercekten en son babalar duyuyomus:D
canim herkes biliyo anneler onayliyo, bu durmdada babaya kabullenmek dusuyo..
bence ya senin yada annenin bi an once anlatmasi gerekiyo olan biteni ne kadar geciktirirseniz
baban kendini o kadar uyutulmus hisseder...

cok tesekkür ederim aminnn cok saol benimde bi huyum var insanlara pek hayir diyemedigimden oluyor tüm bu olanlar cok samimi olduk ama bazi huylarini sevmiyorum kadinin mesela öbür oglu nisanlisindan ayrildi özel sebeplerden dolayi o kizi bana cekistirip döküyooo valla o huyuna sinir oluyorum bazen diyorum nerden bu kadar samimi olduydum keske olmasaydim diyeeee

O huy bende de vardı canım. Hayır diyememek... Ama bir yerden sonra gördüm ki hayır demedikçe kendime zarar veriyorum ve çok şükür kibu huyumu atmaya başladım yavaş yavaş. Her ilişki için geçerli bu...

O kızı sana kötülemesi seni biraz frenlemeli. Yanlış hatırlamıyorsam seni hiç görmemişti ve seninle bu tarzda konuşabiliyor. Bana sorarsan mesafeni baştan ayarlamalısın ki ileride başın ağrımasın a.s

O huy bende de vardı canım. Hayır diyememek... Ama bir yerden sonra gördüm ki hayır demedikçe kendime zarar veriyorum ve çok şükür kibu huyumu atmaya başladım yavaş yavaş. Her ilişki için geçerli bu...

O kızı sana kötülemesi seni biraz frenlemeli. Yanlış hatırlamıyorsam seni hiç görmemişti ve seninle bu tarzda konuşabiliyor. Bana sorarsan mesafeni baştan ayarlamalısın ki ileride başın ağrımasın a.s

cok tesekkür ederim bana cok yardimci oldun sen ama ben bastan böyle terslik yaparsam ilerde sorun cikar diye korkuyordum hep ama senin dedigini yapmam en dogrusu olcak

demekki gercekten en son babalar duyuyomus:D
canim herkes biliyo anneler onayliyo, bu durmdada babaya kabullenmek dusuyo..
bence ya senin yada annenin bi an once anlatmasi gerekiyo olan biteni ne kadar geciktirirseniz
baban kendini o kadar uyutulmus hisseder...

hic isin o yönünden bakmadim yorumun icin cok tesekkür deyiorum canim benim saol

cok tesekkür ederim bana cok yardimci oldun sen ama ben bastan böyle terslik yaparsam ilerde sorun cikar diye korkuyordum hep ama senin dedigini yapmam en dogrusu olcak

Canım terslik yap demiyorum yanlış anladın. Tabi anlaştığını konuştuğunuz konular olacaktır, olmalıdır da... İleride Allah nasip ederse o da bir annen olacak, çocuklarının babaannesi olacak. Benim dediğim ilişkinizin vıcık vıcık olmaması için çok fazla samimi olmamak gerektiği...

Canım terslik yap demiyorum yanlış anladın. Tabi anlaştığını konuştuğunuz konular olacaktır, olmalıdır da... İleride Allah nasip ederse o da bir annen olacak, çocuklarının babaannesi olacak. Benim dediğim ilişkinizin vıcık vıcık olmaması için çok fazla samimi olmamak gerektiği...

annem derdide senin dediklerini taaaa önceden ben umursamazdim hic meger hakliymis ayni senin gibi

bi sonuca vardinmi?
ne yapmayi dusunuyosun tatlim?

evet canim anneme söylettircem öyle ya da böyle bi sekilde cikcak ortaya zaten yani en iyisi biz söyleyelim diyorum ama anneme söyledim bugün o da dogumgününde söyleyelim o zaman baban kiyamaz sana filan diyor ama dogumgünümede daha cok var 22 subatta ama sanirim en dogrusu en iyisi dogumgünümde o zaman bi duygusal oluyor babam tam o sira söyleyecez sanirim insallah hayirlisi olur söylememize daha cok var ben isterimki bir an önce söyleyelim annem de dogumgününü bekleyelim diyor seneyede türkiyeye gittigimizde isteme nisan filan olur diyor zaten biz 2012 de kesin dönüs yapcaz ankara ya erkek arkadasimda ankara da ayyy insallah hayirlisi olur....aminnnCADIARZU

evet canim anneme söylettircem öyle ya da böyle bi sekilde cikcak ortaya zaten yani en iyisi biz söyleyelim diyorum ama anneme söyledim bugün o da dogumgününde söyleyelim o zaman baban kiyamaz sana filan diyor ama dogumgünümede daha cok var 22 subatta ama sanirim en dogrusu en iyisi dogumgünümde o zaman bi duygusal oluyor babam tam o sira söyleyecez sanirim insallah hayirlisi olur söylememize daha cok var ben isterimki bir an önce söyleyelim annem de dogumgününü bekleyelim diyor seneyede türkiyeye gittigimizde isteme nisan filan olur diyor zaten biz 2012 de kesin dönüs yapcaz ankara ya erkek arkadasimda ankara da ayyy insallah hayirlisi olur....aminnnCADIARZU

aminn canim herseyin hayirlisi
ama daha subata cok var o zamana kadar baskasindan duymaz umarim... o zaman hersey daha kotu olur

kesin donuste super olmus bu arada:D
sana omur boyu sevdiginle mutluluklar canim

:) canım benim hiç korkmaa benim babamda çok sert bir babadır ve evinde tek cocuguyum...Ama noldu bak nişanlıyım ben de senin gıbı nasıl dıycem dıycem derken bır gun annemle babamı karsıma alıp pat dıye soyledım once bagırdı cagırdı sonra duruldu ben bır ararstırıyım dedı 1 hafta ev telefonu cebı susmadı...Sonrada tıpış tıpış verdi...Korkma bu kadar annenn halleder...

allah yardımcınız olsun kız babasına böle şeyleri sölemek anlatmak çoook zor

merhaba öncelikle bana yardimci olursaniz cok sevinirim benim bir erkek arkadasim yaklasik iki senedir konusuyoruz her sey yolunda gidiyor gayet iyi anlasiyoruz ben su an da almanyadayim ve ben türkiyeye gittigimde yani tatile bana bi yüzük alip takmisti söz yüzügü kendi aramizda olan bir sey ve su an askerde kendisi seneye yazin bitiyor askerligi onun ailesindeki herkes beni biliyorlar hatta annesi beni ariyor bende onu hatta bayagi ileri oldu hersey cok ilerledi ben annesine anne bile diyorum aslinda kadin kendisi istemisti bende kiramamistim neyse benimde ailemde bilenler var teyzelerim filan en önemlisi annemde biliyor bu olayi ve cok seviyor kendisini benim tek damadim o ,ondan baskasi damadim olamaz filan diyor cok yani asiri bi sekilde seviyorrr hatta ona burdan kargoyla askeriyeye birseyler göndermisti annemde biliyor kendi aramizda sözü onun ailesinden herkes biliyor sorunum su biz bunu babama nasil söyleyecegiz cok otoriter bir babam var ne tepki gösterecegini pek bilemiyoruz hem annem hem ben ne zamandir beri bunu düsünüyoruz hatta gece yatinca bile uyuyamiyorummm kafayi yiycem o duruma geldi bu seneye nisan yapalim filan diyor onun ailesi o askerden geldikten sonra annem cok olumlu bakiyor ama babama nasil diycez hic bilemiyoruz bi yardimci olurmusunuz lütfennnn yazdiklarimi sabirla okudugunuz icin cok tesekkür ediyorum hepinize simdiden cok tesekkürler herkesin kendi sahsi adina yapacagi yorumlar benim icin cok önemli yardimlarinizi bekliyorum lütfennnn....:gitme:

annen babana bugün kızımıza talip olan biri var vs dese onun babası senin babanı arasa münasip olmazmı

Back