• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimi babama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.

:) canım benim hiç korkmaa benim babamda çok sert bir babadır ve evinde tek cocuguyum...Ama noldu bak nişanlıyım ben de senin gıbı nasıl dıycem dıycem derken bır gun annemle babamı karsıma alıp pat dıye soyledım once bagırdı cagırdı sonra duruldu ben bır ararstırıyım dedı 1 hafta ev telefonu cebı susmadı...Sonrada tıpış tıpış verdi...Korkma bu kadar annenn halleder...

balimmm tsk ederim ya insallah öyle olurrr sonunda gülen biz olalimda =))

hem böylece sen yüz göz olmamış olursun babanla direkt olarak büyükler devreye girer iyi olur. baban otoriterse sever böyle şeyleri bennncee

ne bileyim iste insan tereddüt ediyor bilemiyor ne yapacagini insallah hersey cok güzel olur ,evet cok otoriter bir babaya sahibim umarim senin dedigin gibi sever böyle seyleri,baska bir sey istemiyorum su is yeterki kazasiz belasiz gönüllüce hallolsun rahatliycaz yorumun icinnn cok ama cok tesekkür ederim BEWI a.s.

ne bileyim iste insan tereddüt ediyor bilemiyor ne yapacagini insallah hersey cok güzel olur ,evet cok otoriter bir babaya sahibim umarim senin dedigin gibi sever böyle seyleri,baska bir sey istemiyorum su is yeterki kazasiz belasiz gönüllüce hallolsun rahatliycaz yorumun icinnn cok ama cok tesekkür ederim BEWI a.s.

inşallah yardımcı olabilmişimdir,asıl ben teşekkür ederim.Allah mutlu etsinopuyorumnanaktan

anlaştıgınızı sölemezsiniz..görüp begenmişler süsü verirsiniz olur biter..ayrıntıyı bilmek zorunda deil ki cnm.bukadar çekinmene gerek görmüyorum bence çokta karsı çıkmaz baban..

babami tanida ondan sonra bu fikrin cok degiscek eminim =))

okadarda deildir ya günün birinde elbet yuvadan uçup gideceksin bunun bilincindedir mutlaka..bence huysuzlugu bundandır kızımı büyüttüm bu yaşına getirdim elin adamı bir günde alıp götürecek psikolojisi vardır babanda..:1closedeyes:

okadarda deildir ya günün birinde elbet yuvadan uçup gideceksin bunun bilincindedir mutlaka..bence huysuzlugu bundandır kızımı büyüttüm bu yaşına getirdim elin adamı bir günde alıp götürecek psikolojisi vardır babanda..:1closedeyes:

ne biliyim iste yinede insan basina gelmeyince anlamiyormus hic öyle babamin sorun etcegini filan düsünmezken su an ise tepkisinden korkuyorum insallah hersey cok güzel olurr fikriniz icin tskler a.s.

ne biliyim iste yinede insan basina gelmeyince anlamiyormus hic öyle babamin sorun etcegini filan düsünmezken su an ise tepkisinden korkuyorum insallah hersey cok güzel olurr fikriniz icin tskler a.s.

nedemek cnm bi yardımcı olabilmek için burdayım..
sen fazla takma büyütme yani gözünde..
emin ol ilk zamanlar böle oluyo.
bak şimdi :)
ablamla eniştem sadece 10 gün anlaştılar oda mektuplaşarak..
sonunda istemeye gelicekler
ama anneme söliyemedik
(babam vefat ettiğinden annemden istemek durumundalardı:))
araya bi yakını soktuk o söledi falan
annem ablamın yüzüne tükürmüştü şutarafagitti
nezaman anlaştınızda evlenmeye karar verdiniz die kaydirigubbakcemile3
(ablam ilk çocuktu bu arada) şimdi sıra bende ama aştı bunları yha
ben rahat rahat geziom nişanlımla anlaşma dönemimde oldu
ve annemde biliodu heee hihoyyythihoyyythihoyyyt

neden anlattıgımı bilmiyorum paylaşmak istedim :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
nedemek cnm bi yardımcı olabilmek için burdayım..
sen fazla takma büyütme yani gözünde..
emin ol ilk zamanlar böle oluyo.
bak şimdi :)
ablamla eniştem sadece 10 gün anlaştılar oda mektuplaşarak..
sonunda istemeye gelicekler
ama anneme söliyemedik
(babam vefat ettiğinden annemden istemek durumundalardı:))
araya bi yakını soktuk o söledi falan
annem ablamın yüzüne tükürmüştü şutarafagitti
nezaman anlaştınızda evlenmeye karar verdiniz die kaydirigubbakcemile3
(ablam ilk çocuktu bu arada) şimdi sıra bende ama aştı bunları yha
ben rahat rahat geziom nişanlımla anlaşma dönemimde oldu
ve annemde biliodu heee hihoyyythihoyyythihoyyyt

neden anlattıgımı bilmiyorum paylaşmak istedim :ecrin_bebek:

anlattigin iyi oldu aslinda icim biraz daha rahat simdi senin adina cooooook sevindim nisanlinla güzelce gezebiliyorsun insallah bizimde o günlerimiz gelir ama ben su an almanyadayim malesef anca evlendigimizde gezebiliriz :))

cok tesekkür ederim aminnn cok saol benimde bi huyum var insanlara pek hayir diyemedigimden oluyor tüm bu olanlar cok samimi olduk ama bazi huylarini sevmiyorum kadinin mesela öbür oglu nisanlisindan ayrildi özel sebeplerden dolayi o kizi bana cekistirip döküyooo valla o huyuna sinir oluyorum bazen diyorum nerden bu kadar samimi olduydum keske olmasaydim diyeeee

canim kaynanan hakkinda atip tutmak istemem ama bu site sayesinde genel kaynana mantigiyla fazlasiyla emtapi kurmus ve gerektiginde onlar gibi dusunme yetisine kavusmus bulunmaktayim.

bu genel kaynana mantigina gore senin gelin olarak suan bu kadar istenmende asagidaki faktorler yatiyor olabilir;

-anasi danasi yurtdisinda ben bunu iyi evirir ceviririm. ailesi uzakta olunca onlardan guc alip da diklenemez vs...kötükedihüso
-hmmm bunlar alamanci, para da vardir bunlarda... cokacimcoook
-ya da ayni mantikla oglunu almanyaya damat verip her turlu masrafi sana yikmayi da dusunmus olabilir.vereliniortak

ha bunlarin hicbiri dogru olmayabilir. belki de senin kaynanan hic de bu tip bir insan degil. o zaman zaten benim bahsettigim genellemenin disinda kalan bir kisiliktir. saygi duyulmali...olumunekankayizsmile

annen belki çok minik bir detay çıtlatmış olabilir mi babana? kızı isteyen var gibilerinden.annen de çok seviyormuş ve onaylıyormuş ya rahatlığı biraz bundan geliyor gibi geldi.bilmese bile korktuğun kadar bi sorun çıkmayacaktır canım öğrendiğinde.umarım çok mutlu olursun

canim kaynanan hakkinda atip tutmak istemem ama bu site sayesinde genel kaynana mantigiyla fazlasiyla emtapi kurmus ve gerektiginde onlar gibi dusunme yetisine kavusmus bulunmaktayim.

bu genel kaynana mantigina gore senin gelin olarak suan bu kadar istenmende asagidaki faktorler yatiyor olabilir;

-anasi danasi yurtdisinda ben bunu iyi evirir ceviririm. ailesi uzakta olunca onlardan guc alip da diklenemez vs...kötükedihüso
-hmmm bunlar alamanci, para da vardir bunlarda... cokacimcoook
-ya da ayni mantikla oglunu almanyaya damat verip her turlu masrafi sana yikmayi da dusunmus olabilir.vereliniortak

ha bunlarin hicbiri dogru olmayabilir. belki de senin kaynanan hic de bu tip bir insan degil. o zaman zaten benim bahsettigim genellemenin disinda kalan bir kisiliktir. saygi duyulmali...olumunekankayizsmile

yorum icin cok tesekkür ediyorum ama biz buraya 5 yilligina geldik ve geri dönecegiz ankara ya yani ailemde dönecek o yüzden ailem özellikle annemin bana sürekli destek verecegini her zamanda arkamda olacagini cok iyi biliyorum kendisi zamaninda bir takim seyler yasadigi icin -------->>> dediklerinin en sonunda demissin ki oglunu almanyaya damat vermek filan bu konu bizim aramizda gecti aslinda yani annesi bana acik acik söyledi sakayla karisik dedi iste orada yasasaniz oranin hayat sartlari buraya göre coook coook iyi diye...ama bende hemen acikladim biz burda kalici degiliz öyle bir seyin imkaniyeti yok üstelik ben burda yasayamiyorum ankara yi türkiye yi özlüyorum diye acikladim o da konuyu kapatti bu kadar yani simdilik zaten aramiz cok iyi ama herkesin nacizane fikrine bakarsam cooook degisek diye korkuyorummm insallah her sey cok güzel olur alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::nazar:

Back