- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
Bi yerden başlamak lazım öyle diğmi, hem annenin de onyaladığı bi ilişkiymiş, annelerin kabul ettiği bi olay genellikle babalar da kabul ediyor
bu kadar gerilcek ne var canım, sonuçta babanda bi gün yuvadan uçacağının farkında
gerçi bi okul vs... gibi bi durumun varsa kızabilir tabii, neye kızar diye korkuyosun?
bence bu işi annen çözeri tr ye geldiğinizde kıza görücü gelcek diye yavaştan yol yapsın
Amcan, halan ya da ailenize yakın başka bir akraba devreye girip durumu anlatabilir. Ama ortada bir şey yokken bana göre çok sıkı fıkı olmuşsunuz ailesiyle.
çok detaya girmeden tr de biriyle tanıştığını bu gidişinde birdaha görüştüğünü ve niyetinin ciddi olduğunu söyle.
e baba otoriter de kızının da turşusunu kuracak değil ya. annen de alttan alttan işler damadın ne kadar iyi olduğunu filan.
amaa sakın annesine anne dediğini filan duymasın!!!
seni vereceği varsada vermez. anne demek o kadının oğlunun eşi hanımı olmuşsun demek. büyükler dikkat eder böyle şeylere...
hadi kolay gele
bizim aile için konuşuyorum bizde annemin bildiklerini çoğunlukla babam bilir bi kısmı istisna olabilir tabii,
annen babbanla bu konuyu hiç konuşmamış mı peki
valla ailesi beni kizlari gibi görüyorr sanki biz coktan evlenmisiz gibi oldu bana kendi öz kiziymisim gibi davraniyor bir de daha hic tanismadan yüzünü bile görmeden evine bile gitmeden erkek arkadima bi poset vermis bana getirmesi icin icindede kendi el örgüsü iki adet kazak sonra bir de flor vardi o derece seviliyorum
yok cnm annem konusmadi bu konuyu daha dogrusu babamin bana koyacagi yasaklardan korkuyor telefonumu elimden almak filan gibi seyler isteee annem babama derse bu konuyu acarsa babam nasil oluyorda benim en son haberim oluyor der
Tamam sevilebilirsiniz bununla ilgili bir şey söylemedim zaten. Ama benim fikrim ortada bir resmiyet yokken BU kadar samimi olunmamalı. Kaldı ki evlendikten sonra bile aradaki mesafe korunmalı. Kendi ailelerimize bile yeri geliyor mesafeli oluyoruz. Tabi sizin hayatınız, ilişkilerinizin nasıl olacağına siz karar verecek, yaşayıp göreceksiniz
sizde işin bu kadar ileri boyutta olduğunu çaktırmayın, çok yakınmışsınız gibi davranmayın
ve nişanı falan uzatmıcaksanız kısa vadede evliliğe gitcekseniz çıkın ortaya
napcaksın, babanın kalbini kırmamak için bi kaç ufak numara yapcanız artık
ay en son babalar duyar dizisi gibi oldusempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
haklisiniz en azindan siz tecrübeli görmüs gecirmis bir insansiniz evlisiniz sanirim size katiliyorum bu durumda cok samimi olundu hatta asiri samimi olundu daha resmi bisey yok ben onun annesine anne diyorum ama kadin bacagindan ameliyat olmustu o siralar cok israr etti anne de bana böyle yabanci gibi oluyor teyze deme demisti bende kiramamistim o günden beride hep anne diyorum o da benim anneme anne diyor annemin cok hosuna gidiyor tabi bu durum annem cok seviyor valla onu laf bile ettirmiyor toz kondurmuyor annemin onu cok sevmesi ise yarar belki diye düsüünüyorummm annem illa da o olcak benim damadim diye tutturuyor zaten o zaman madem o kadar cok istiyor babamida ikna edebilir sanirim
inci_tanesi chess semerta darkseaa hepinize cok cok ayri ayri tesekkür ediyorummm derdimi paylastim rahatladim hepinizden ALLAH razi olsunnn en azindan icime atmadim derdimi sizinle paylastim cok tesekkür ederim ilgilendiginiz icin
Kayınvalidemi çok severim, sağolsun o da beni evladı gibi sever, bugüne kadar aramızda hiç kötü bir şey geçmediİnşaallah bundan sonra da bu şekilde gider. Ben yapı gereği böyleyim aslında. Çok yakınlarım dışında insanlara karşı mesafeliyim. Yeri geldiğinde en yakınlarıma karşı böyleyim. Bu yüzdendir ki eşimin ailesine karşı sonsuz saygı duyarım onlar da bana duyarlar. Çok samimi olma taraftarı değilim kısacası.
Baba konusuna gelince, annenizin onaylaması çok önemli. Anneniz, akrabalarınız hep birlikte bir akşam oturup, babanızın keyifli olduğu bir anda konuyu açıklayabilirsiniz. Emin olun işe yarayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?