Selamlar eski başlığım :) geçen ay ilk bebek denememden sonra bir hevesle internetten hamilelik blirtileri araştımaya başlamam ve bu siteye bu başlığa denk gelmem sonucu üye olduğum ve iyi ki olmuşum dediğim değerli sitenin değerli üyeleri Çok uzun bi cümle oldu.
Gelişmelerimi aktarayım :) doktor çikolata kistinden dolayı bana umutsuz baktığı için 1 ay dene sonrasında ben destek takviye müdahale yapacam demişti, malum 21 aralıkta adet olunca gittim doktora, 5 gün klomen kullan sonra çatlatalım seni dedi, bu arada eşimden de tahlil istedi, eşimin sperm sayısı ortalamadan baya fazla olmasına rağmen hareketliliği düşük olunca klomenden sonra çatlatıp kendi halinize bırakmayacam sizi , zaman kaybetmeyelim dedi. Bugün yumurtlaraımı kontrol etti, 3 yumurta gelişmiş dedi ama 1 tanesi yeterli büyüklüğe ulaşmış, o yumurta üzerinden aşılama yapacaz cumartesi sabahı gelin dedi. O güne kadar ilişki yasak. Bir de iğne verdi bu gece 12 de yaptırcam.
Anlayacağınız 2 taraftan da gol yedik :) bari bi taraf sağlam olsaydı. Allahım şu 1 aylık süreçte ne çok şey yaşadım diyorum kendi kendime, kisti öğrendiğim ilk gün başlı başına faciaydı zaten. İşyerinden izin almaktan şimdiden gerildim, bu ay olmazsa önümüzdeki ay tekrar aşılamayı deneyecez ama klomenden daha kuvvetli iğne ilaç verip daha çok yumurta elde ederek deneyecek ozaman, yine olmazsa sonraki ay tüp bebek diyecek ama o da yaşadığımız şehirde yapılmıyor
şimdiden gerildim ya o aşamaya gelirsek diye , yıllık izne ayrılırım artık, işyerindekiler abuk subuk konuşuyor zaten. Allahım nolur şu aşılamalarla bi sonuca ulaşalım, maddi kısmını geçtim , izin alma farklı şehre gidip gelme stresi beni yoracak
allahım içimde bi umut var gibi ama bilmiyorum