İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Adetime daha 14 gün var ilk defa böyle göğüs ağrısı kasık ağrısı çekiyorum yattığım vakitler ağrı biraz daha gibi hissediyorum

Kızlar sonunda adet oldum asırı agrım yok oyle tabı tam sökulme aksama yada yarın olur rahatladım ya artık benım ıcınde yenı ay yenı umutlar dıyorum
Gozun aydin canmm cok sevndm
Bundn snra sakin bu. Kdr stres yapma sakin relax ol hakkmzds hayirlisi cnm

Benımde oyle batım cok agrılımda degıl guzel gelıyor uc bes gune yenı calısmalar
Benim adetim herzaman ağrılı olurdu, kisti öğrenince demekki ondanmış dedim, ama son adetim yani geçen haftaki çok çok daha fazla ağrılı geçti. Rahim filmi çekilmiş olmasının bi etkisi oldu mu axaba? Şuan hatırladıkça bile fena oluyorum, öyle ağrı olamaz.

Bılmıyom cnm ko benımde gecen ay cok agrılı oldu kost vardı bugun cok agrılı degıl

Kızlar merhaba yumurtlama günüm geçeli birkaç gün oluyor sağ kasığımda çok şiddetli ağrılar oldu bir iki kez yürürken birde yatakta sağdan sola dönerken hissettim geçen ay kistim vardı ilaç kullanmıştım geçmişti acaba diyorum yine mi kist oluşuyor ama benim kistim sol taraftaydı bilemedim yani doktora da adet döneminde gidicem sizce ne olabilir bu sancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…