@
Bak gpgus agrisi adet te de var kasik agrisi adette yok adet sancisi gibi olyo genelde ama soyle bisey var yumurtlamada da herkesde oolmasa da bazi insanlar ben sdahil kasik agrisi olyo ve bazen bu agri adete kdr suruyo. Sende ki durum ne bilemedim adete kac gun var
Adete 14 gun kala hisettgn agrilar yumurtlama agrisidir. Yokss 14 gn once hamilelk belirtisi olmazAdetime daha 14 gün var ilk defa böyle göğüs ağrısı kasık ağrısı çekiyorum yattığım vakitler ağrı biraz daha gibi hissediyorum
Gozun aydin canmm cok sevndmKızlar sonunda adet oldum asırı agrım yok oyle tabı tam sökulme aksama yada yarın olur rahatladım ya artık benım ıcınde yenı ay yenı umutlar dıyorum
Eveeett cnm buay hayırlısıylanguzel olcak ıkı gun sonra lhlerı alcam test yapcam 10.gund n sonra hormon yaptırcqm ve yumurtlama takıbınyaptrcamGozun aydin canmm cok sevndm
Bundn snra sakin bu. Kdr stres yapma sakin relax ol hakkmzds hayirlisi cnm
Eki Görüntüle 2086342 Böyle oldu şimdide çıldırcammm
Hadi gozunaydin.yeni ay yeni yil yeni umutlar.Kızlar sonunda adet oldum asırı agrım yok oyle tabı tam sökulme aksama yada yarın olur rahatladım ya artık benım ıcınde yenı ay yenı umutlar dıyorum
Insallah cnm hepımız ıcın sonundaHadi gozunaydin.yeni ay yeni yil yeni umutlar.
3 gun sonrasinsa baslamisti cnmBu sol yumurtalk olayi bende de var kafamo karistiriyo.peki supeli iliskinin uzerinden kac gun gecti onu soylyeblr msn
Umudum ocak ayı :))))Kızlar. Yılın son gununde guzel haberler yokmn neler yapıyosunuz
Benımde oyle batım cok agrılımda degıl guzel gelıyor uc bes gune yenı calısmalarUmudum ocak ayı :))))
Benim adetim herzaman ağrılı olurdu, kisti öğrenince demekki ondanmış dedim, ama son adetim yani geçen haftaki çok çok daha fazla ağrılı geçti. Rahim filmi çekilmiş olmasının bi etkisi oldu mu axaba? Şuan hatırladıkça bile fena oluyorum, öyle ağrı olamaz.Benımde oyle batım cok agrılımda degıl guzel gelıyor uc bes gune yenı calısmalar
Benim adetim herzaman ağrılı olurdu, kisti öğrenince demekki ondanmış dedim, ama son adetim yani geçen haftaki çok çok daha fazla ağrılı geçti. Rahim filmi çekilmiş olmasının bi etkisi oldu mu axaba? Şuan hatırladıkça bile fena oluyorum, öyle ağrı olamaz.[/QUOT
Hadi hayırlısı olsun bakalım canım gözün aydın yeni yıl iyi gelicek sana inşallah :)Bılmıyom cnm ko benımde gecen ay cok agrılı oldu kost vardı bugun cok agrılı degıl
Ins hepımıze cnm buay umutluyumHadi hayırlısı olsun bakalım canım gözün aydın yeni yıl iyi gelicek sana inşallah :)
Allahım umutlarını boşa çıkarmasın kuzum :)Ins hepımıze cnm buay umutluyum
Amin canm cümlemize inşallahKozlar yenı bır yıl herkese saglık,mutluluk,huzur ve tatlı bebişler getirsin inşallah herkes bı yıl benişlerine kavuşur