İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Herkese iyi akşamlar kozlar kimsenin sesi çıkmıyor ben yarına randevu aldım izin alabilirsem gidicem adetin 4.günü hormon testi yaptırılır mı ???

Kizlar merhaba bise sorucsm size adetime 9 gun vr ve yumurtalk sancisi cekyorm hafiften geliyo sebebine olablr korunmasiz iliskilern uzerinden 12 gun falangecti

Ayni durumdayiz bende o agrilardan cekiyorum cok hafif seklde yumurtlama biteli 4 gun supeli iliskide 12 gn falan gecti anlayamadim fakat kistim yok yani enson gittgm muaynede yoktu

Kızlar benım gıbı batı bıtmeye yakın var mı calısmalara ıkı gune baslıcak olan sanırım busefer bat bıtımınden sonra baslıcam

Ben 14.gundeyim ve ovulasyon testi koyulasmaya basladi yarin yada obur gun iyice koyulasir sanirim.test almanizi kesinlikle oneriyorum sanirim tahmin edipte calisma yaptigim gunlere gore farkli yumurtlama catlama zamanim.bakalim bu ay neler olacak.
Atsana bakalım cnm testıne gungun yaz ve tut testlerını cnm bende test sıparısı verdım 10.gunden ıtıbarenmı yapmaya baslasam acaba

Valla ben ne olur ne olmaz diye 5.gunden basladim.atiyim dur resmini hemen
At cnm evet hemen baslamak lazım benımde 6 yada 7 olmus olcak bıtınce 10 hun sonra progestana baslıcam ıncır ve havuc yemeye sımdıden baslasammı ıkı gun sonramı baslasam

At cnm evet hemen baslamak lazım benımde 6 yada 7 olmus olcak bıtınce 10 hun sonra progestana baslıcam ıncır ve havuc yemeye sımdıden baslasammı ıkı gun sonramı baslasam
inciri basla havucu 13 veya 14.gun baslarsin bence

Eklentiler

• 20180102_165814.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 60
inciri basla havucu 13 veya 14.gun baslarsin bence
Guzel olmus ıkı ıcgune pik yapar cnm ıkı gındenbırndevan edelım dımı ozaman yarın ıncıre baslarım havucuda ara ara yerım sebze yemegı yapcam balık alcam bol meyve yemeye ozen gostercem

Guzel olmus ıkı ıcgune pik yapar cnm ıkı gındenbırndevan edelım dımı ozaman yarın ıncıre baslarım havucuda ara ara yerım sebze yemegı yapcam balık alcam bol meyve yemeye ozen gostercem
Evet canim bende oyle umuyorum ins guzel sonuclar aliriz bu ay.once yumurtalari buyutelim sonra catlamasina gelsin sira.saglikli beslenmekte onemli kesinlikle hadi ins sende bitir reglide basla testlerine bakalim nasil olucak yumurtlaman.

Evet canim bende oyle umuyorum ins guzel sonuclar aliriz bu ay.once yumurtalari buyutelim sonra catlamasina gelsin sira.saglikli beslenmekte onemli kesinlikle hadi ins sende bitir reglide basla testlerine bakalim nasil olucak yumurtlaman.
Kacıncı gun baslasam teste acaba cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…