- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Çok şu içiyorum günde 3 lt yakın içerim aslında bu ilkdefa oldu ocağın 3 ünü bekliyorumBu saydiklarn gebelk belirtisinden ziyade iltihap yada az su ictiginin belirtisine benziyor ama vucudumz o kdr farkli ki bizi yaniltabilyor oladablrmi-nick . Belk ibilir sende oomusmydu bu belirtiler
Olursun kuzum rahat ol birazcık sıkma kendini anlıyorum seni ama biraz rahatlaGoguslerım sertlestı az acıyo heralde yakında olurum dımı ya
Geçen hafta gittim daha bebeğim ya geldi ama akıntıyla karışık geldi 3 gün kesildiAh cnm ya ızulme sende dr a gorunsen kac gun gecto son adetten ama hafof kırmızı geldı demıstn yokmu hala
Koz kac dk sora oldu bu baska marka al dene hamıle olablrsınEki Görüntüle 2086342 Böyle oldu şimdide çıldırcammm
Valla canım testi yaptım negatifi görünce koydum kenara 1 saat sonra falan baktım böyleydi miratech marka yarın alırım bakarım olmassa bilmiyorumKoz kac dk sora oldu bu baska marka al dene hamıle olablrsın
Bende olmadi canim dedigin gibi enfeksiyon olabilirBu saydiklarn gebelk belirtisinden ziyade iltihap yada az su ictiginin belirtisine benziyor ama vucudumz o kdr farkli ki bizi yaniltabilyor oladablrmi-nick . Belk ibilir sende oomusmydu bu belirtiler
Yumurtlamanin oncesini ve sonrasini degerlendirmissiniz hamile kalma sansin var canimKızlar fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz lütfen??
30 günde bir adet oluyorum 16. gün yumurtlama günüm oluyor yumurtlama günümden 3 gün once esimle korunmasız ilişkiye girdik yumurtlama günümden bir gün sonrada ilişki oldu fakat bir damla da olsa kaçırma oldu 5 gündür kasığımda ara ara sancı oluyor göğüslerime de aynı şekil sancı vurduğu oluyor sizce hamile kalabilme ihtimalim var mıdır fikirleriniz benim için çok önemli ?
Sağol canım cevabın için ilk defa korunmadığımız için merak ettim açıkcasıYumurtlamanin oncesini ve sonrasini degerlendirmissiniz hamile kalma sansin var canim
Valla canım testi yaptım negatifi görünce koydum kenara 1 saat sonra falan baktım böyleydi miratech marka yarın alırım bakarım olmassa bilmiyorum
cnm sen yarın bıtane daha yapValla canım testi yaptım negatifi görünce koydum kenara 1 saat sonra falan baktım böyleydi miratech marka yarın alırım bakarım olmassa bilmiyorum
Yaklasti adet gogus agrsu bunun en net belirtisi merak etmeGoguslerım sertlestı az acıyo heralde yakında olurum dımı ya
Anaa bi ince cizgi cikmis ama koyu renk yani kirmizi olmasi gerekmkyo mu yinede bilemedim yarn sabah bitanedahayap bnceKoz kac dk sora oldu bu baska marka al dene hamıle olablrsın
Bak gpgus agrisi adet te de var kasik agrisi adette yok adet sancisi gibi olyo genelde ama soyle bisey var yumurtlamada da herkesde oolmasa da bazi insanlar ben sdahil kasik agrisi olyo ve bazen bu agri adete kdr suruyo. Sende ki durum ne bilemedim adete kac gun varKızlar fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz lütfen??
30 günde bir adet oluyorum 16. gün yumurtlama günüm oluyor yumurtlama günümden 3 gün once esimle korunmasız ilişkiye girdik yumurtlama günümden bir gün sonrada ilişki oldu fakat bir damla da olsa kaçırma oldu 5 gündür kasığımda ara ara sancı oluyor göğüslerime de aynı şekil sancı vurduğu oluyor sizce hamile kalabilme ihtimalim var mıdır fikirleriniz benim için çok önemli ?
Adete az kalmis biraz daha bkle belki sende farkli belirtiler var biz anlayamiyoruz test yapma ama gebelk istiyosan eger yoksa yilbasn zehir olurÇok şu içiyorum günde 3 lt yakın içerim aslında bu ilkdefa oldu ocağın 3 ünü bekliyorum
Kendini neden iyi hisetmiyorsunKızlar benden pembe bısı geldı kendımı ıyı hıssetmıyorum zaten pek karnım agrıcak gıbıydı sanırım adet oluyorum
Kasıklarda karında degısık agrılar var bakalım nolcakKendini neden iyi hisetmiyorsun
Adet olablr pembe snrs kirmiziya doner belki