İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ahh kızlar ne adetmıs 45 gunde doldu şiştim karnım patlıcal artık yaa bıde hamıle cıkarmısım ne gulerım varya

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz lütfen??

30 günde bir adet oluyorum 16. gün yumurtlama günüm oluyor yumurtlama günümden 3 gün once esimle korunmasız ilişkiye girdik yumurtlama günümden bir gün sonrada ilişki oldu fakat bir damla da olsa kaçırma oldu 5 gündür kasığımda ara ara sancı oluyor göğüslerime de aynı şekil sancı vurduğu oluyor sizce hamile kalabilme ihtimalim var mıdır fikirleriniz benim için çok önemli ?

Yumurtlamanin oncesini ve sonrasini degerlendirmissiniz hamile kalma sansin var canim

Balla
Valla canım testi yaptım negatifi görünce koydum kenara 1 saat sonra falan baktım böyleydi miratech marka yarın alırım bakarım olmassa bilmiyorum
Valla canım testi yaptım negatifi görünce koydum kenara 1 saat sonra falan baktım böyleydi miratech marka yarın alırım bakarım olmassa bilmiyorum
cnm sen yarın bıtane daha yap

@
Bak gpgus agrisi adet te de var kasik agrisi adette yok adet sancisi gibi olyo genelde ama soyle bisey var yumurtlamada da herkesde oolmasa da bazi insanlar ben sdahil kasik agrisi olyo ve bazen bu agri adete kdr suruyo. Sende ki durum ne bilemedim adete kac gun var

Çok şu içiyorum günde 3 lt yakın içerim aslında bu ilkdefa oldu ocağın 3 ünü bekliyorum
Adete az kalmis biraz daha bkle belki sende farkli belirtiler var biz anlayamiyoruz test yapma ama gebelk istiyosan eger yoksa yilbasn zehir olur

Reactions: 634
Kızlar benden pembe bısı geldı kendımı ıyı hıssetmıyorum zaten pek karnım agrıcak gıbıydı sanırım adet oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…