Aynen öyle kuzum çok farklı Bi duygu yani Allahım şu mübarek günde bizede hayırlısını nasip etsin inşallahhh bizde bigün öyle sevinç yaşayalım inşallahh ama şunu anladım stres yapmıcaksın çocuğu sileceksin aklından çünkü arkadaşım hiç beklemiyordu böyle Bi durumu üşüttüm herhalde diyodu beklemediği anda oldu demekki hayat gerçekten sürprizlerle doluBende yaşadım aynı şeyi ben bekliyordum olur belki diye arkadaşıma elimde olanlar testlerden verdim adeti geçmişti. Daha nasıl yapılacak onu bile bilmiyordu ve hamileydi ben artık profesör oldum test üzerinebi yandan seviniyo ama kendine de üzülüyo insan
Günaydın canımm bak benim Bi tane arkadaşım var bekar ama oda adet olamıyordu doktor onada tarlusal vermişti hap galiba 7 günlük Bi ilaçmış öyle söyledi onu kullandı hap bitti ertesi gün adet oldu senin gelmedi mi dahaGunaydn kızlar yanagımda kocaman bır sıvılve cıktı ya hıc cıkmaz normalde 45.gun adetten eser yok daha
Öyle canım keşke atabilsek kafadanAynen öyle kuzum çok farklı Bi duygu yani Allahım şu mübarek günde bizede hayırlısını nasip etsin inşallahhh bizde bigün öyle sevinç yaşayalım inşallahh ama şunu anladım stres yapmıcaksın çocuğu sileceksin aklından çünkü arkadaşım hiç beklemiyordu böyle Bi durumu üşüttüm herhalde diyodu beklemediği anda oldu demekki hayat gerçekten sürprizlerle dolu
Benzer olayi yasadim bi kuzenm var 7 yil erkek arkdsyla gorstu ailesi istemyodu evlenmesini ben2 yil gorstgm kisiyle nisanlanimca. Sesimi cokaramadim sevinemexom duzgun ce onunde surekli onadua ettim onun da yuzu hep asikti ama ben coldirmadim sevi cten onu guldurp neselendirmye calsmstmİnsanlar düşünemiyo işte karşısındakinin ne duruma düşüceğini ne hissedeceğini arkadaşımda hiç bişey bilmiyo kızın kusmaları başladı hamilesin diyorum yok ya değilim Eminim diyor öyle bişey bilmiyo yani bende yardımcı olmak istedim ama keşke olmasaydım beni çok etkiledi o testte çift çizgiyi nasıl gördüğüm an’ı unutamıyorum yani
Yok daha gelmedı ıkıtane koca sıvılce cıktı yqnyuzumdeGünaydın canımm bak benim Bi tane arkadaşım var bekar ama oda adet olamıyordu doktor onada tarlusal vermişti hap galiba 7 günlük Bi ilaçmış öyle söyledi onu kullandı hap bitti ertesi gün adet oldu senin gelmedi mi daha
Hap bıtelı ucgun oldu cnmHapn bitmesinr ne kdr var
Önemli olan kötü Bi rahatsızlığımız olmasın Rabbim elbet nasip eder bitanemÖyle canım keşke atabilsek kafadan
Sen üstüne görüyor ya da yerleşme kanaması yaşıyor olabilr misin acabaİnsan ister istemez kötü oluyo bide yakını olunca hangi durumu yaşıcağını da bilmiyo ben şuan o kadar kötüyüm ki 3 gündür bak adetin başlangıcı olur kanla karışık akıntı gelir öyle geliyo ama Bi türlü tam gelmiyo kafayı yicemsen nasılsın nasıl gidiyo ilaca başlamışsın okudum ne durumdasın ?
İşte herkes bizim gibi anlayışlı olmuyo maalesef kuzumBenzer olayi yasadim bi kuzenm var 7 yil erkek arkdsyla gorstu ailesi istemyodu evlenmesini ben2 yil gorstgm kisiyle nisanlanimca. Sesimi cokaramadim sevinemexom duzgun ce onunde surekli onadua ettim onun da yuzu hep asikti ama ben coldirmadim sevi cten onu guldurp neselendirmye calsmstm
Canım bilmiyorum ki geçen hafta salı günü doktora gittiğimde kan verdiğimde değerim 2.00 çıktı doktor kese falan da görmedi söktürücü verdi ama kullanmadım bu ptesi günü akıntıyla karışık kan geldi devam etti bugüne kadar akşam da kahverengi akıntı geldi bugün kesildi ve sol kaşığımda rahmimde batma oldu 2-3 sefer 10 saniyelik bişey geçti bilmiyorum ki kafam çok karıştı adeti sökemediğim için mi böyle oldu acaba ?Sen üstüne görüyor ya da yerleşme kanaması yaşıyor olabilr misin acaba
Allah allah normalde o hapın ertesi günü gelmesi gerekiyor diye biliyorumYok daha gelmedı ıkıtane koca sıvılce cıktı yqnyuzumde
Yok cnm ongune kdr sıruyoAllah allah normalde o hapın ertesi günü gelmesi gerekiyor diye biliyorum
ANladım canım bekle bakalım gelir o zamanYok cnm ongune kdr sıruyo
Bende goremedim yaEki Görüntüle 2086285 Kızlar bişey varmı ? Bence yok
A hadi bakalim insallah gelir artikk zilgit cekcem evde. Snn icinHap bıtelı ucgun oldu cnm
Bu saydiklarn gebelk belirtisinden ziyade iltihap yada az su ictiginin belirtisine benziyor ama vucudumz o kdr farkli ki bizi yaniltabilyor oladablrKızlar merhaba nasılsınız artık idrarda koku ve koyuluk gebelik belirtisi olabilirmi kafam karıştı böyle olupta hamile olduğunu öğrenen varmı bat 3 ocak
Yok işte bunu artık kabul etmek zorundayım artık kistlerim ne kadar büyükse adetimi bile engelliyo helal olsunBende goremedim ya
Ah cnm ya ızulme sende dr a gorunsen kac gun gecto son adetten ama hafof kırmızı geldı demıstn yokmu halaYok işte bunu artık kabul etmek zorundayım artık kistlerim ne kadar büyükse adetimi bile engelliyo helal olsun