İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Aynen öyle kuzum çok farklı Bi duygu yani Allahım şu mübarek günde bizede hayırlısını nasip etsin inşallahhh bizde bigün öyle sevinç yaşayalım inşallahh ama şunu anladım stres yapmıcaksın çocuğu sileceksin aklından çünkü arkadaşım hiç beklemiyordu böyle Bi durumu üşüttüm herhalde diyodu beklemediği anda oldu demekki hayat gerçekten sürprizlerle dolu

Gunaydn kızlar yanagımda kocaman bır sıvılve cıktı ya hıc cıkmaz normalde 45.gun adetten eser yok daha
Günaydın canımm bak benim Bi tane arkadaşım var bekar ama oda adet olamıyordu doktor onada tarlusal vermişti hap galiba 7 günlük Bi ilaçmış öyle söyledi onu kullandı hap bitti ertesi gün adet oldu senin gelmedi mi daha

Öyle canım keşke atabilsek kafadan

Benzer olayi yasadim bi kuzenm var 7 yil erkek arkdsyla gorstu ailesi istemyodu evlenmesini ben2 yil gorstgm kisiyle nisanlanimca. Sesimi cokaramadim sevinemexom duzgun ce onunde surekli onadua ettim onun da yuzu hep asikti ama ben coldirmadim sevi cten onu guldurp neselendirmye calsmstm

Yok daha gelmedı ıkıtane koca sıvılce cıktı yqnyuzumde

Sen üstüne görüyor ya da yerleşme kanaması yaşıyor olabilr misin acaba

İşte herkes bizim gibi anlayışlı olmuyo maalesef kuzum

Sen üstüne görüyor ya da yerleşme kanaması yaşıyor olabilr misin acaba
Canım bilmiyorum ki geçen hafta salı günü doktora gittiğimde kan verdiğimde değerim 2.00 çıktı doktor kese falan da görmedi söktürücü verdi ama kullanmadım bu ptesi günü akıntıyla karışık kan geldi devam etti bugüne kadar akşam da kahverengi akıntı geldi bugün kesildi ve sol kaşığımda rahmimde batma oldu 2-3 sefer 10 saniyelik bişey geçti bilmiyorum ki kafam çok karıştı adeti sökemediğim için mi böyle oldu acaba ?

Kızlar merhaba nasılsınız artık idrarda koku ve koyuluk gebelik belirtisi olabilirmi kafam karıştı böyle olupta hamile olduğunu öğrenen varmı bat 3 ocak

Kızlar merhaba nasılsınız artık idrarda koku ve koyuluk gebelik belirtisi olabilirmi kafam karıştı böyle olupta hamile olduğunu öğrenen varmı bat 3 ocak
Bu saydiklarn gebelk belirtisinden ziyade iltihap yada az su ictiginin belirtisine benziyor ama vucudumz o kdr farkli ki bizi yaniltabilyor oladablr mi-nick . Belk ibilir sende oomusmydu bu belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…